דו אתלון ניר פורז

omerB

New member
דו אתלון ניר פורז

אנחנו רוצים להתחיל בניסיון חדש ב-שוונג. לצערינו הרבה תחרויות נקראות ע"ש אנשים שכבר לא איתנו. מאחורי כל אדם כזה ישנו סיפור. וכדי לדעת מה עומד מאחורי הארוע. התחלנו עם דואתלון ע"ש ניר פורז. אתם מוזמנים לקרוא כמה מילים (בעמוד המאמרים בשונג) על הבן אדם שלזכרו מוקדשת התחרות. מרגש

cobra_1

New member
עומר יזמה נהדרת ../images/Emo45.gif

יזמה ברוכה ואין מה להוסיף כאן לסיפורו המיוחד של ניר פורז ז"ל רק הערה קטנה: לאורך הכתבה והקישור חסרה עובדה אחת שבולטת עוד יותר לאחר קריאת הפרק "הפריצה והנפילה" - החילוץ נכשל ועם הפריצה והגילוי,נרצח נחשון וקסמן- בן הערובה ע"י חוטפיו בני העוולה.

cobra_1

New member
ניב , פספסת את הנקודה ../images/Emo18.gif

נחשון וקסמן ז"ל נהרג וזו לא השערה, מי שקורא [הצעירים שבינינו] ולא מכיר את הסיפור יכול להבין מהכתבה שהחילוץ הצליח ולא היא. אין הדבר גורע כהוא זה מסיפורו המופלא של ניר פורז ז"ל ,אך יש לדייק בעובדות כל כך רגישות כי שכול זה שכול. צר לי אם הובן אחרת מההערה שלי לעומר.

Lance_Armstrong

New member
../images/Emo2.gif מדהים...

אני חייב לומר שפשוט מדהים! אין מילים! ממש מרגש...
מאיפה כל המידע? אתם בעצמכם חיפשתם? נקודה לזכותכם, אין ספק! רעיון מצויין! צריכים באמת לדעת את הרקע ולא רק ללכת להתחרות!

יוסי אבני

ראשית - כל הכבוד על היוזמה. שנית, באותו הנושא - לפני כשנתיים (אם אני לא טועה)איבדה קהילת הטריאתלטים והרצים את אחת הדמויות האהובות והפעילות - את יוסי אבני. אליפות ישראל בטריאתלון באילת הוקדשה באותה השנה ליוסי אבני. צר היה לי בשנה שעברה לראות שהתחרות לא נקראה על שם יוסי אבני ושמסורת ההנצחה הופסקה. איני יודע מה היו הסיבות לכך - אך בשמי ואם יורשה לי גם בשם אלה שהוקירו ומוקירים את פועלו, אישיותו ואהבתו לענף של יוסי אבני - אני קורא לראשי האיגוד ומארגני התחרות לקרוא לאליפות ישראל בטריאתלון על שמו של יוסי אבני. מיכאל.

lululu

New member
Thank you

for this initiative. The reason I started taking part of triathlons is a triathlon which was called after someone who was very dear to me, who is gone too. I got to talk to a 16 year old boy who was competing since he was 13. He didn´t have a clue who this person that the competition was named after.

למעלה