דור שלם

דור שלם

דורש סו שף !!!! או לפחות מתנדבת לעשות כלים....
תפריט סופ"ש תוך שעתיים.

happiness 6

New member
ארוחה מהסרטים

שבת יפה הולכת להיות לכם רק לפי התבשילים.. שאפו לאבא המצטיין

חן חן לך

וחגיגות בציר החמוצים (תורשי,בלשון המקומיים...
)הן באופן שיטתי לקראת סופ"שים.....

חחח תגיד את האמת -

חצי שעה נסיעה למסעדה חצי שעה לבחור מה רוצים ולשלם עוד חצי שעה חזרה הביתה ועוד חצי שעה לערוך את השולחן נכון ?:)

איך..איך...

תפסת אותי על חם.... זו את שחיפשת ראיות אתמול בסביבת הפח הירוק והוצאת את כל האריזות אלומיניום של הקייטרינג...?
כנראה שבפעם הבאה אצטרך לשים תמונות של לפני ואחרי. ואני עוד התאפקתי שבוע שעבר עם התמונה של המעורב ירושלמי המשופצר שלי... יש רבים כמוני שהאוכל מבחינתם הוא אמנות. וכמו שהסלוגן אומר : "אמנות או נמות....."

יערית

New member
מנחשת

מוסקה נתחים של סלמון ותרנגולות מסכנות שלא נסו מיידי הקצב במרינאדה וירקות לפני התנור. עכשיו משפתחת את התיאבון המצומצם שלי, מה נשאר מאתמול ? והמהירות לא קובעת, צריך לטעום בכדי לקבל ציונים!

להלן התפריט :

בצהרי שישי :נתחי פילה סלמון שהושרו מהבוקר בתערובת תבלינים סודית,ומעט רוטב חרדל דיזון ודבש. שישי ערב: פרוסות חצילים ממולאות בתערובת בשר כבש איכותית עם בהרט,פטרוזיליה ובצל קצוץ.טבילה קצרה בבלילה,טיגון,ומנוחה קלה ברוטב עשיר וספייסי. שבת צהריים : עוף עם מגוון ירקות בתערובת תבלינים סודית,מעט סילאן,ומשמשים ושזיפים מיובשים. מסעדת הוויקטור פתוחה. כוס יין ראשונה חינם ללובשות מדים.(של
....)
לגבי הציונים עשרות לקוחות נפלאים במשך השנים לא טועים !!!! ודרך אגב,למדתי שהמהירות כן קובעת.....

יערית

New member
קלעתי בול

וכל העיניין של תערובת תבלינים סודיים מאד מוכר לי
וכן...המהירות קובעת אם נדבר על משהו אחר, לא מערבבים שמחה בשמחה (או שכן..).

למעלה