דור פולין

basez99

New member
דור פולין

שלום לכולם, אני עובד עם משרד "דור פולין" בהרצליה למציאת תעודת לידה של סבי שעלה בשנת 1947 לארץ. (הוא התגרר באוסטרוג בזמנו חלק ששייך לאוקריאנה כיום). בכל מקרה התהליך נמשך כבר כחצי שנה ואני לא מצליח לקבל תשובה מדוע זה נתקע כלכך הרבה זמן מהמשרד, אין לנו שום תעודות אחרות מפולין והטיפול נעשה על סמך מסמכים שהוצאנו ממשרד הפנים בלבד. לציין שהם אינם עורכי דין (ציינו זאת בפני) אך עובדים עם משרדי עורכי דין בפולין וכן המשרד קיבל תשלום אשר נחתם עם חוזה המציין שבחלוף שנה אם אינו מספק את תעודת הלידה הוא מחזיר לנו את הכסף. רציתי לדעת אם מישהו שמע על "דור פולין" אנשים שהשתמשו בשירותם והיו מרוצים/ מאוכזבים ? או בכלל האם זה סביר שתהליך של חיפוש תעודת לידה נמשך זמן רב כלכך ? בזמנו שמעתי המלצה חיובית אחת על המשרד אך זה היה ממקור שלישי. תודה מראש לכולם אני מאוד אעריך את תשובותיכם כיוון שאני מתוסכל, לא מהזמן הרב שעבר ללא תשובה, אלא מחוסר הוודאות בקשר למשרד ששכרתי . תודה מראש יהונתן

yefetl

New member
מקור מידע

האם ניסית לחפש כאן מידע: http://www.jewishgen.org

basez99

New member
אני מכיר את האתר

אבל לא לזה התכוונתי.. רציתי לדעת אם מישהו שמע על המוניטין של משרד "דור פולין"...

YAKOVLER

New member
פולין

שלום לנו היה גם סיפור. לא מידור פולין פשוט לליחוץ ולסכם לדווח על הפעילות אחת לחודש. לנו זה היצליח .בהצלחה.

למעלה