דור הרייטינג

דור הרייטינג

ראשית שאלה: האם יש נמוך מים-המלח ? והתשובה: יש ויש,ערוץ-II. דומה שלדפוס הפעולה של הערוץ הזה יש השפעה מכרעת על דור שלם. מילא תעריפי הפרסום שנמדדים באמצעות הרייטינג-זה כלכלית לגיטימי. אבל איכותו זל זמר,או טיבה של בדיחה ? גיבורי התרבות שהערוץ הזה מייצר הוא הסף התחתון של ההמוניות הוולגארית. אבל ראוי להקדיש מילים מספר לשיטת המדידה-קרי ה SMS. גם סקרים ניתן לסלף ברגע שהמדגם אינו מייצג. אבל שליחת SMS לכיוונו של זמר "מבוכר",מבלי להגביל את מס. הטלפון לשליחה אחת ויחידה-זו כבר הונאה של ממש. ידוע על מקרה בו אדם יחיד שלח 8000 SMS במשך כחצי יום. מועצות מקומיות מתגייסות וקוראות לתושביהן לשלוח תמיכה לנציגות מהמועצה. אנו מייצרים "לוקאל-הירוס" ,אבל בהיקף ארצי. אם איכות נמדדת בפופולוריות מדומה,כמו כאן-אז איך יראה במדינתנו הדור הבא?

shy-1

New member
את ערוץ2 אני מזמן מקליט מראש,

ופוסח על הפרסומות כשאני צופה. מבחינה בריאותית זה חסך לי המון צרות.

to to

New member
אתה עושה טעות כשאתה פוסח

אתה יודע כמה דברים אני מספיק לעשות בזמן הפרסומות? ללכת למטבח להכין קפה לעשות PP לרדת עם הכלב לבדוק מייל לזפזף לנשיונל גאוגרפיק כדי להיזכר שיש גם ערוצים איכותיים להכנס לפורום
להוריד את הזבל(אשתי שולחת אותי) לשטוף כלים(כנ"ל) להשקות את העציצים(מרצוני החופשי) לצעוק על הילד שיסדר את החדר שכחתי משהו?

shy-1

New member
יפה, זה עשיתי כשהייתי טירון, כיום

אני מקליט, ומוריד את הזבל רק אם אשתי זורקת עלי עציץ. נ.ב. הסידור בבית הוא, שהילד צועק עלי.

אשור

New member
ערוץ 2 זהו הערוץ הנחות

שמתאים מאוד למנויי עיתוני מעריב וידיעות.

למעלה