ה היפראקטיבית בסטלה18 New member 1/2/07 #58 זה לא העלה לי את התמונה הנכונה.... קיצר יצא לי דובי שרוצח את עצמו או משהו כזה
A American Starfish New member 31/1/07 #56 תיקון- אני הבאתי רק את הראשון ../images/Emo13.gif אני בחיים לא אענה על שאלון שקוראים לו "איזה דובי אני", לא כל שכן אפרסם אותו ברבים! יש לי שאלון שאני העליתי לרשת, שנקרא How Brad Pitt are you? אם בא לכם לעשות (אגב, באתר הזה כל אחד יכול לחבר שאלונים )
תיקון- אני הבאתי רק את הראשון ../images/Emo13.gif אני בחיים לא אענה על שאלון שקוראים לו "איזה דובי אני", לא כל שכן אפרסם אותו ברבים! יש לי שאלון שאני העליתי לרשת, שנקרא How Brad Pitt are you? אם בא לכם לעשות (אגב, באתר הזה כל אחד יכול לחבר שאלונים )
A American Starfish New member 2/2/07 #80 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif אני 71 אחוז (אבל זו לא חוכמה, אני בניתי ת'שאלון! )
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif אני 71 אחוז (אבל זו לא חוכמה, אני בניתי ת'שאלון! )
A American Starfish New member 3/2/07 #99 נדמה לי שכתבתי בהערות שכן ../images/Emo6.gif נראה לי שבאחוזון שלך, אתה צריך להתחיל ללבוש חליפת תרנגולת או משהו (לפי ההערות שכתבתי שם)
נדמה לי שכתבתי בהערות שכן ../images/Emo6.gif נראה לי שבאחוזון שלך, אתה צריך להתחיל ללבוש חליפת תרנגולת או משהו (לפי ההערות שכתבתי שם)
N NAJ New member 31/1/07 #44 לא ממש../images/Emo3.gif אבל קרוב ( )... זה היום שבו חן כתבה לראשונה בפורום. היא רצתה שנצטרף לקומונה הכושלת שלה וככה הכל התחיל!
לא ממש../images/Emo3.gif אבל קרוב ( )... זה היום שבו חן כתבה לראשונה בפורום. היא רצתה שנצטרף לקומונה הכושלת שלה וככה הכל התחיל!