דור האינטרנט

mirig7

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo54.gifהמספר העגול../images/Emo57.gif

לידיעתך המספר העגול של פעם , הוא לא המספר העגול של היום זה זז 10 שנים אחורה. והנוער יחכה עם השלטון את הסרט ראיתי כשהיתי במספר העגול 10 וכבר אז היתי המומה. דרך אגב לחתולה שלי קוראים לאלו

magy

New member
ניסיתי למצוא כתבות בנושא

העסקת בני גילנו...... הכתבות היחידות עוסקות בנושא קשישים......... ואנחנו לא קשישים.......המון אנשים בני גילנו לא מועסקים..... מסיבות אבטלה....מחסור במקומות תעסוקה....ועוד..... וזה מרגיש.....כי עדיין יש מה לתרום בגיל הזה.....והילדים אינם קטנים עוד. זה נורא להרגיש פנסיונר בגיל חמישים....ולא מסיבות בריאותיות......

יקירתי

New member
אינטרנט וגיל

אני בת 60+ עובדת במשרד ומנהלת אתר באינטרנט, כן כן למרות גילי המתקדם אני נהנית מכל רגע, גולשת, מצ´צטת ונהנית מעולם חדש שנפתח לפני לפני כמה שנים. הגיל לא משנה מה שמשנה זו הגישה, הרצון והיכלת להתאים עצמנו לשינויים.

מונליזה

New member
|../images/Emo23.gifכמוני -כמוך.. ../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

גם אני בגיל הצעיר60+.לפני כחודשים הבן שלי החליט להביא לי מחשב.. הוא פשוט החליט "לזרוק אותי למים"ואז לא תיהיה לי ברירה ואלמד"לשחות" והכן היום החיים שלי השתנו לחלוטין(לטוב!)אפשר לאמר מיש לי עוד חבר בבית. על-פניו,נראה לי שבעקבות המחשב יתרחשו עוד הרבה שינוים(לטובה)בחיי... כך שלעולם לא מאוחר,ובכל גיל יש למה לחכות,על מה לחלום,ואפילו לפעמים לפנטז.... אשמח לעדכן אתכם מעלילותיו (החיוביות)של מחשבי-ובעיקר האינטרנט. חוץ מזה אני מאד נהנית מהאתר-כל-הכבוד.המשיכו כך.

למעלה