דור האינטרנט

mirig7

New member
דור האינטרנט../images/Emo3.gif

אז ככה!!! אני בסביבות גיל 50 ומה לעשות אני גם גולשת ביום חמישי נכנסתי לחנות מחשבים בקניון הגדול בפתח תקווה ושכולם ישמעו!!! ואף אחד לא התייחס חברה תתעוררו!!! גם הדור שלנו גולש , לא נכנסתי לחנות לקנות בגד בגד קונים בבוטיק.

magy

New member
כן, כבר כתבתי על זה.......

בדפים הקודמים..........ברוכה הבאה.........לדור הגולשים......

mirig7

New member
../images/Emo15.gifהרבי מלובבי´ץ

מההההה עניין שמיטה להר סיני??????? לא כל נושא נגמר בתחתונים

פפו

New member
לא מבין על מה המהומה ומהי

סית ההתרגשות. אני מתעסק עם מחשבים אישיים משנת 1976 ואני בן 50+ אז מה אני אינה חריג? לדעתי לא משום מה אני נתקל יותר ויותר באנשים ברשת המתפעלים מהנגיעה במיקלדת...... אז תרגעו כי אם תבדקו סביבכם היטב תווכחו שאתם מבצעים בהצלחה מרובה משימות מורכבות פי כמה וכמה מגלישה ברשת.

maxima

New member
הי מיריג............./images/Emo140.gif

אני כבר קרובה ל-60 וגולשת מעל שנה ואפשר לומר שאני מכורה ונהנית מכל רגע למה מה לנו לא מגיע??? אנחנו לא כמו סבותינו זכרונן לברכה

magy

New member
גם אני צועדת בצעדים מהירים לכיוון

המספר העגול הזה........ אתן חושבת שמפעל, או סתם משרד היה מקבל אותנו כיום, בגילנו, לעבוד על מחשב? או מעדיף איזה ילדון בגיל בני הצעיר, שגם הוא עוד מעט יהיה , לא צעיר, כאיש מחשבים..........? הנוער לשלטון ? כמו בסרט ההוא?

maxima

New member
אגיד לך מגי

בכל גיל אפשר ללמוד כל דבר ובטח שימוש במחשב

magy

New member
שאלתי היתה אם יקבלו אנשים

בגילנו לשוק העבודה.....גם עם ניסיון...... ללמוד, תמיד אפשר....... אבל מאחר והביקוש גדול, וההיצע קטן...... ואדם מבוגר מצפה לשכר הוגן , וצעיר רוצה לרכוש ניסיון...ומסתפק בשכר נמוך יותר.... ואת יודעת שפעם, השוליות היו גם משלמים למעבידים את שכר לימודם את המקצוע..... מה יעשה מעביד במקרה כזה????? את מי יעדיף על השניים?

גליה12

New member
רציתי לספר לכם שאימי בת 81

השתלטה על המחשב ביומיים- וכעת גולשת להנאתה קוראת עיתונים- מכל רחבי העולם מתעדכנת בחדשות רפואיות- כותבת מכתבים....ומעסיקה את עצמה שעות רבות.. ואולי אולי בלילה כשכולם ישנים גם שקועה בצ´טים -

magy

New member
ופעם נשים, היו רק במטבח....../images/Emo3.gif

הייתי מתה לראות על מה היא מדברת בצ´אטים.......
אולי אפילו לתעד ....... ........למזכרת...... אלו בטח הגיגים שהיא אינה משתפת בהם את קרוביה.....

maxima

New member
היא מדברת........../images/Emo98.gif

על אותם נושאים כמונו כשהייתי בת עשרים בני החמישים נראו לי כל כך זקנים כשהיגעתי לגיל חמישים אני נהנית מחיי הרבה יותר מאשר בגיל עשרים הילדים בגרו זמני בידי לעשות למען עצמי הרי אומרים שהחיים מתחילים בגיל שישים

מונליזה

New member
אומרים...וצודקים ../images/Emo140.gif

מנסיון קצר.עם "ותק" של שנה בגיל 60 אני יכולה להעיד שיש הרבה אמת במשפט שהחיים מתחילים בגיל60. ותאמינו לי -יש למה לחכות...אבל איך יראו החיים הרבה תלוי בנו בעצמו,איך נדע לקחת את הטוב והיפה שבגיל צעיר זה! זה גם קשור בחצי הכוס המל.....

maxima

New member
מונליזה ...נכון אמרת......./images/Emo140.gif

הרבה מאד תלוי בנו איך החיים לשנו יראו וגם בענין חצי הכוס המלא

למעלה