דורש הסבר....

דורש הסבר....

שאלה לי למנהלי הפורום המכובדים:- מדוע זה מפרסמים משתתפי הפורום אופנועים למכירה בפורום ? הלא למען זה הוקמו הלוחות ? עבודתכם לריק היא ? מדוע אין הם עפים ? אולי אני גם יכול לפרסם ? יש לי מלן אופנועים. כל פעם אחד. מה יש ? באהבה, הערצה והערכה אין קץ

כRובי

New member
אז גם אני דורש הסבר..

למה השאלה הזו לא נשלחה במסרים אישיים ? יש לך (או לכל מישהוא אחר) בעיה כלשהיא הקשורה לפורום עצמו ולא לתוכן ? (יעני , אופנועים) - שילחו אותה במסר אישי..זה לא אמור לעניין את כולם.. ולעניין : הפורום הוא בסופו של דבר , גם מקור מידע. ולמצוא אופנוע בזכות הודעה בפורום , זהו גם שירות לגולשים. עם זאת , מכיוון שלא בלוח מודעות עסקינן , הוגדר בכללי הפורום שהגולשים יכולים לפרסם זאת רק פעם אחת. גולש שמנצל זאת ומעלה הודעת מכירה של יותר מפעם אחת או "מקפיץ" אותה באינטנסיביות , "זוכה" למחיקת ההודעה הנוספת פלוס ההודעה הראשונה. ועובדה , שמלבד מקרים בודדים , רוב הודעות המכירה נעלמות במהרה אל דפי ההיסטוריה בגלל שאאף אחד לא הגיב עליהן.. ולגבי שאלתך אם "עבודתינו לריק היא" אז... כן. אנחנו עובדים בחינם וללא כל תמורה.
ותגיד , זה שיש לך "מאלאן" אופנועים זה בגלל שלא היה לך מקום בלוחות לפרסם אותם , אז נתקעת עם "סטוק" ? (
)

יש לי, יש לי...

ואלה, אני כן חושב שזה מעניין את כולם, זה למה שאלתי-וענית... ההסבר מעמיק, ממצה, מלא עניין ומספק. וה"סטוק" ה"ענק" שלי - ברוך השם - טרי ומתחדש....

כRובי

New member
אז יאללה , תביא אחד למבחן..../images/Emo13.gif

ואני רציני
בדוק מסר אישי

royboy1

New member
אולי הרווחת קנייה בהודעה שלך

DRZ יש לך במלאי? עדיפות ל2002. אגב, אם מישהו מכיר אחד למכירה- אשמח לשמוע על כך. אפילו שניים או שלושה

עכשיו ברור לכולם גם הכינוי שלך ../images/Emo3.gif

מה עם MV אוגוסטה ? ואולי החלפה של פאוזי על איזה X9 ?

למעלה