דורין

חתולון*

New member
דורין ../images/Emo24.gif

ערב טוב כנראה שרק שנינו כרגע בפורום חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח להתר´ בערב 22.00 חתולון

רגע...........

שאני אבין מה אני שקופה? אתה לא רואה שגם אני בסביבה מה שלומך חתולון? איך היה בצפון היום? נו הייתה כבר חתימה? וואו כמה שאלות שאלתי בדקה נתפגש ב-22.00 בדיוק

הכל פ´סדר....אחותי מה ברחת אמש

חשבתי את מרדימה את בעלך וחוזרת... אבל הפעם אני סולחת דיר בלאק להבריז שוב

חתולון*

New member
ערב טוב חן ../images/Emo24.gif

היה לי יום מצויין החתימה הייתה לעניין לפני הצהריים כבר כתבתי הודעות מהמשרד של המפקדות..(שהן יפות לכל הדעות) ואחר כך נסעתי בדהירה מהירה להגיע הבייתה לאשתי היקרה להודיע לה שהכל היה מוצלח ומודה לכן על הדאגה, ובמיוחד לך. חתולון

ד ו ר י ן

New member
חתולוןןןןןןןןןןןןןןןן ../images/Emo24.gif

טובים השניים מן האחד .... מה רע ???????

חתולון*

New member
ערב טוב דורין

טובים השניים מן האחד ואנחנו כבר ארבעה לא מחשבת את חן וקרן אור לי? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח כפי שאיימה עלייך חן לא להבריז הערב שלא יתקעו בנו חרב חתולון

סליחה סליחה ידידי המכובדים

אני כאן, אנכם רואים אולי אצעק בזה הקול
וישמעו אותי גם בלי רמקול ניפגש יותר מאוחר

חתולון*

New member
קרן אור לי

לא לאיים עלינו ברמקול.... אולי נעשה את השרשור עכשיו כי אולי אעדר, ואני לא שב נסיים את המשימה יותר מוקדם כבר עולה לי הראש לדם חן..... סגנון "מרוקאי" חתולון

מה קרה, הנסיעה הרגה אותך?

רוצה לשים על הכר את ראשך? לא כל כך מהר יש זמן לשרשר עכשיו כולם עסוקים מאוד בלהכין את הילדים לארוחות

מה תבקשו ילדים שלי?

חביתה עם סלט , קשה לי מקרוני, לא נראה לי גבינה - לא בא נראה לי שבמצב הקיים איתי , תשארו רעבים שם בואו נזמין ממסעדה נשמע הכי טוב, אההה?

חתולון*

New member
אני כבר לא עייף

חייב להיכנס מוקדם למקלחת לשטוף את הגוף כולל ה... לנוח , לאכול, לשתות הרבה מיים ולבצע גם פעולת מעיים.... נסעתי לאט, הגעתי מהר ניפגש בערב, לפני שאצטער חתולון

לשטוף את מה?

לבצע פעולת מעיים? מה עוד תספר לנו? זה פשוט נורא מענין. לא יכול לחכות.

חתולון*

New member
זה רק בשביל החרוזים

ואתם נראים לי מה זה נהנים מחכים שחתולון יחליק על הלשון לרוץ מהר לתקוע בו קילשון חחחחחחחחחחחחח בדקתי תגובות והן הגיעו מהר מאד חבל על ההסתתרות מעבר לגבול תחזור אלינו ואחתום לך על הדרכון ואולי זו את? אין לי מושג ערב טוב נעים וטעים בלי פעולת מעיים חתולון

למעלה