דורון שפר או גיא קנטור?

Kמיתי

New member
דורון שפר או גיא קנטור?

תגידו, זה נדמה לי? או שכל פעם שדורון שפר מתחיל להראות טוב על הפרקט אז שרון מחליף אותו בקנטור? ודווקא קנטור? הבנאדם לא זז כבר שבועות. ראינו שאפילו נגד פ"ת הוא רק איבד ועשה עברות.. חוץ מאסיסט אחד יפה הוא לא תרם הרבה. אז השאלה המתבקשת היא, מה הסיבה ששרון דרוקר שם את קנטור על הפרקט דווקא כשדורון שפר נראה טוב? (ולא רק נגד פ"ת. זה קורה משחק אחרי משחק...)

AGENT SHESH

New member
אני לא חושב ככה...../images/Emo73.gif

כשדורון נראה טוב הוא מתעייף יותר, ודרוקר נותן לו לנוח...

EL CHE VIVE

New member
לימונד טוב ולכן בד"כ הוא המחליף

הראשון של שפר... חוץ מזה שהסיבה העיקרית שקנטור נכנס היא ששפר הוא בכל זאת בנאדם ואחת החסרונות של בני האדם זה שהם צריכים לפעמים לנוח במיוחד אחרי שהם מתאמצים... הסיבה השנייה שגם קנטור צריך דקות משחק הוא בכל זאת שחקן בהפועל אולי בין הישראלים הלא הכי טובים במשחק אבל ביחס לליגה הוא ישראלי יחסית טוב

אני גם מסכים

ששפר צריך לקבל את המנוחה , במיוחד לאור הלקחים שצריכים להילמד מהעונה שעברה - שבה הוא שיחק 30 דקות ויותר כל ערב , והגיע מותש לשלבים המכריעים של העונה . לגבי המחליפים שלו , לפי דעתי , גם קנטור וגם לימונד הם שחקנים מצויינים , אבל חשוב שתיהיה היררכיה מסויימת בקבוצה ולא שבמישחק אחד קנטור ישחק 20 דקות ובמישחק השני הוא ישחק 4 דקות ( וכך גם ביחס ללימונד ) - כי אחרת הקבוצה , בסופו של דבר , תפסיד את שניהם וחבל .

z dead

New member
חבל על הויכוח הזה

לימונד חייב להיות השחקן השישי או יותר נכון המחליף הראשון האוטומטי של אייברי או שפר. ילד בן 20 עם כ"כ הרבה כשרון לא מגיע כל יום,אם דרוקר ישקיע בו יש לי-ם כוכב על,בקנה מידה ישראלי כמובן...לפחות לעוד 2-3 שנים עד שישתחחר מהצבא ויקבל הצעה ממכבי,כל עוד הוא מרוויח משכורת חייל צריך לנצל את הכשרון שלו עד המקסימום...לכו תדעו יכול להיות שהוא יכיר לי-ם תודה,ויישאר עוד כמה שנים גם אחרי השחרור. גם אם לא...לפחות נסתפק בעובדה שבי-ם צמח עוד שחקן נבחרת לגיטימי ויותר. בכל מקרה לימונד עדיף על קנטור גם מבחינת כשרון.

למעלה