דורון צריך את עזרתך

raz251

New member
דורון צריך את עזרתך

השבוע התקנתי את הפא´ץ החדש של היומקס,ולא הצלחתי לראות שום תחנה מוצפנת אז נאלצתי להחזיר את הפא´ץ הישן מה דעתך?בלי קשר נעלמו לי היום הקיוסקים יש לך קובץ מעודכן?

BlackAdder1976

New member
אני לא מאמין !!!!!! ../images/Emo12.gif

שלום אני לא מאמין !!! אני כל פעם מפתיע את עצמי מחדש !!! איזה חוש ריח מפותח יש לי !!! אלי גבריאלי !!! מה המצב ??? איפה אתה בנאדם ??? לא היית במפגש !!! ומה הקטע עם השם המגעיל הזה ??? אתה חשבת שאני לא מזהה אותך אם אתה מחליף שם ??? לידיעתך יש לי תכונות על אנושיות....... להתראות

משה גמ

New member
זכי חביבי.עוד לא צרבתי לקרמר לכן

לא קיבלת ממני תשובה עדיין,בכל מקרה מיליון תודות ובקשר לחשדות שלך אזהלואי שזה אלי,הוא חסר פה מאוד.דוקא אהבתי את השם רוזוול.

BlackAdder1976

New member
לא לא !!! משה אתה טועה !!!!

שלום אתה טועה !!!! זה אלי גבריאלי !!!! ב100 אחוז !!!! rozwell=אלי גברעאלי !!! אין ויכוח !!! אני מוכן להמר על מיליון דולר שזה אלי גבריאלי. ואני לא אהבתי את השם....הוא מגעיל להתראות

raz251

New member
דורון זה המספר

147557251 לגבי הקובץ הסתדרתי,איפה אמרתה שראית את אלי גבריאל תחת איזה כינויי הוא נמצא?

משה גמ

New member
רז שלום,

כנס לאתר שמתעדכן כל יום בקשר לקודים שמו geocities.com/satkoos8 ותוריד לך את הקובץ המתאים,אני מתאר שתצטרך את הds9 לגבי הפטצ אשמח לשמוע ממך האם כדאי להתקין.

raz251

New member
משה אם אני לא טועה אמרתה לפני

איזה שתי דפים שהפא´ץ החדש עובד פצצה.....

משה גמ

New member
רז שלום,כתבתי לגבי הפטצ הקודם שזכי

שלח לי לפני חודש,כשהיתה לי בעיה עם הערוץ xzone באסטרא,בינתיים פורסם פה על פטצ חדש ואתה כבר התקנת לפי מה שהבנתי,חזור אחורה בפורום ותתקין את מה שדורון שלח,ההוא מצויין,,ביי.

למעלה