דורה והפיראטים ב
אנשים

../images/Emo176.gifספיר ? ,

כשאת שואלת מי פה , אזז כול הזמן עונים לך וזה ... , ואז אתן מתחילות להתכתב בשירשור וזה מציף , את יכולה לראות באיסי מי על המחשב , ולדבר איתן שם .

../images/Emo141.gifלאאא

את רואה פה הצפה???אני סתם שואלת מי פההה ושואלת ממצב זהו לא מדברתת שנים!!!גם ככה הפורום יבששש אז מה??? אני לא מציפה=\\\\ וחוצמיזה זה אוף אפשר לדברררר וזה לא הצפה סתם דברתי עם אוראלל אני לא מדברת כמו באיסי!!

../images/Emo176.gifמה יש לך ? , לא יצאתי עלייך !

הסברתי לך . בשירשור של אוף של אתמול את פעמיים כבר רשמת מי פה , ואני עכשיו רק הערתי לך . פ'סדר אפשר לדבר , אבל לא כול הזמן לשאול 'מה קורה?' , וכול זה . זה הורס ת'שירשור . אם נגיד אני ירצצה להודיע מש'ו - אפ'חד לא יראה . וזה לא אומר שאם הפורום יבש צריך להציף וזה ... ,

../images/Emo141.gifכנסי!!!!

גמאני לא יצאתי עליךךךך בסדר דברנו!!! אבללל לא הצפתי איפה את ראוה שהצפתי??תאמיני לי שמתי שיש יותר מידי דבורים אני אומרת בואו לאיסי וחחוצמיזה זה אוףף למרות שבסדר לא מדברים כמו באיסי אבל אפשר ולאהצפתיי הנה אני יגיד לך כמה הודעות כתבתיי סהכ"3 תגובות ביני לבין אוראל זה ממש לא הצפה!=\ לא משנההה אין לי כוח להתתווכח על זה=]

../images/Emo176.gifנו בסדר ... ,

לא אמרתי שהצפת ,, אמרתי שאם בכל שירשור כמה פעמיים מי נמצא , כול אחת תגיד לך - אני , אני , אני .. , תתחילו לדבר עם כל אחת קצת ואז וזה יציף . ביקשתי שתפסיקי לשאול כול הזמן "מי פה" , כי זה מעצבן . את יכולה לדבר כמה שאת רוצה בשירשור אוף , אבל את ה - "מה קורה" וכול זה את יכולה לשאול גם באיסי ,, זה מיותר . אפשר נגיד כמו בשירשור לפני כמה ימים דיברו על כוכב נולד , וכול אחת אמרה מה היא חושבת זה היה נחמד . וזה נראה כאילו יצאת עליי עם כול הפרצופים והסימני קריאה וזה שאת מאריכה מילים .

../images/Emo210.gif חחחחחחח אני כבר לא יודעת עם מי אני

מסכימה
חחחחחח כנראה ששתיהן צודקות

MaStuLa76

New member
לא,רק מיכל צודקת .

מה זה פה שוק? צ'אט? אייסי? מסן? \: נו באמת .

../images/Emo141.gifאיאיאי סה"כ שאלתי מי כאןןןן

ודברתי עם אוראל שתי תגובות מי שישמע איזה הצפה העיקר להגיד אה???=\\\\\סה"כ 3 תגובות כתבתי שםם שכתבתי מי כאןן מה הצפה בדיוקקק סתם שאלתי מי כאן מזה אוף אסור....???.הדבורים של האיסי תאמיני לי שאני ידבר באיסי רק שאלתי מי כאן כי היה משעמם זה אוףףףףף לא הבנתי למה לאאאא זה שאסור לדבר כמו באיסי אני יודעתתת רק שאלתי מי כאןןןןן ואני בכלל לא צכה לשאול אותכיםם מה לכתוב ולהגיבבב=\\פשוט אין לי כוח להתווכח אני יכולה להגידכמה שבאלי מי כאןןן לדבר כמו באיסי לא אני יודעת שלא אבל לשאול אני כן יכולה! אבל אין לי כוח להתתווכח איתכםםם ביי

../images/Emo141.gifכנסוו../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

עכשיו חזרתי ממורן שלייייייייי היא נוסעת לי מחר לפננות בוקר לתורכיה ואני לא יראה אותה 9 ימים 9
כי אנחנו מדברות כול יום ונפגשות כול יום ועכשיו 9 ימים יאאאאאאאאאאאאאאאאאא מזה בכיתייייי שנפרדתי ממנה וגם היא מזה בכינוו=[[[ אני יתגעגע עליהההה
ערב טוב בנות!

../images/Emo108.gifאני מבינה אותך:[[

גם דודה שלי נסעה אבל לא ל-9 ימים.. היא נסעה לחודש שלם:[[[ ונישאר עוד 27 ימים כדי שאני יוכל לראות אותה.. ועד שהיא נסעה היתי איתה כל הזמן וכל יום ניפגשנו ועכשיו אני מתגעגעת אלייה...:[[[ 9 ימים יעברו מהר...בינתים שמורן תהנה:]

למעלה