דורה והפיראטים ב
אנשים

../images/Emo176.gifתחשבי שהיא נהנת ,

ועוד 9 ימים את תראי אותה , זה לא כ"כ הרבה . [: לבנתיים תצאי עם חברות והכל , וה - 9 ימים האלה יעברו כמו לא יודעת מה ... , חע , D;

../images/Emo141.gifמה הקשררררר

למה מה אמרתי פה???אמרתי דברים שקשורים לאוף!!!זה שאני שואת מי כאןןןןן ועם את בקומונה זה דברים שכן אפשר להגיד באוףףף אז מה מדברים באוף אה???דבוריםםםםם!!!! תקראי תהודעה שכתבתי לך למטה ותראי שהסברתי על כול תגובה שלי!!! אתם לא חיבים תמיד תמיד להעיר=\

../images/Emo141.gifמה עשיתי נו מה מה?????????????

אני יפרט לך על כל תגובה שליייי וואי איך רואים שסתם באלכםםם להעיר לי סתםם כמו תמידדדד ואני יכולה בכלל לא לשאול אותכים על מה להגיב ואני מכו מפגרת מקשיבה פה לכולםםם מה עשיתי הנה תראיי התגובה הראשונה היא שאלה מה להשים אמרתי לה פרח זה לא טוב????עוד ענו לה וגמאנייי זה טוב! אחריזה היא אמרה תודה אז אמרתי לה סבבבה מאמי מה בעיה????זה אוף ממותר לי להגיד סבבבה אחריזה רשמתי צהררים טובים מי כאן היה משעמם רצחחחח אז שאלתי מי כאןן עם רק אני לבדדד ואז אוראל ענתה לי ואז שאלתי אותה עם היא בקומונהה מה אסור לשאול??ואז היא ענתה לי מה בעיה בזה אה???אני לא מבינה!!!!!!!! אחריזה הגבתי לשירה כרגיל שחייבת להתערב אז החזרתי לה! ואז כתבתי שנפרדתתי ממורן שגם מותר לי ואז הגבתי למי שדיברה איתי מה אסור פה זה אוףףף וואי אוף נועד לדבורים מה גם את זה הורדתם כאן??????????אתם תמיד תהייו חייבים להעיר לי אה???=\\\אני ידבר כמה שבאליי זה לא שדברתי יותר מידי דבורים של איסי לא ממש לאאא וזה לא שתקעתי סתם איזה פפרצופיםםם כמו שפעםם זה היה הסיבה שלכםם עכשיו לא נו אז מה הקטע?? אתם לא יכולים לראות תגובות שלי ולא להעיר??עם אני יתחיל פהה להעיר לכל אחת תאמיני לי שאני יעיר מלאא מענין שרק אני לא טובה פה אה.......????? יאלה יאלה רדו ממנייי בי=\\\\

../images/Emo141.gifלא לא תקראי!!!!

אולי תביני כי אני כתבתי שם הסברתי לך על כל תגובה שלי תקראי ותראייייי שזה לא דברים מיותריםםםם תקראי נו למה לא???זה לא כזה ארוךך את יכולה דקה אחתתת לקרוא את זההה!!!!יש שם הסברים לכל תגובה שכתבתי ולא כול שניה מישהי צכה להעיר לי!!! זה אוףף אני מבינה שזה לא איסיי ולא כתבתי פה כלום לא במקוםםם עשו טובה=\

../images/Emo141.gifבסדרררר

אבל לצעוק ולהתערב הם כן יודעות אבל אחריזה תאמת שאני כותבת הם לא יודעות לקרוא אה???אז שלא יתערבו ממהתחלה עם הם לא רוצות לשמוע תדעה שלי!!! והדר חבל אל תתערבי גמאת...

../images/Emo135.gifנכון כי לא משנה מה יהיה ומה יקרה

את בחיים שלך לא תגידי "צודקות" תמיד תנסי לצאת צודקת וזה ממש לא עובד. כי את לא. ואת כל הזמן עושה את זה שוב ושוב במשך כנעט שנה שלמה ! מעירים לך, רבים איתך ואין, כלום לא עוזר! את לא מפסיקה. אני כבר לא יודעת מה יהיה הסוף עם זהה \:

למעלה