דורבנים

דורבנים

היום האית עם חבר טיולנו ויבר נו ליד ואדי נכנס לשם ועש לש את התעלות ניכוז של הגשם אני רואה קוץ של דורבן עז חבר רץ לבית שלי והביא מצלמה נכנוס לבפנים אתחלנו לשמוע רירושים של הקוצים אבל חבר שלי פחד בגל שהאינו בלי פנס עז יש פה כמה תמונה בקשיור שאני ישם למטה ועם תוכל להגיד עם הגללים שנמצועום עם הם של דורבן http://photos.walla.co.il/yakir20988

artafactal

New member
ליד איפה שאני גר

יש ממש הרבה דורבנים :-O בתעלות האלה

איפה אתה גר

אני גר בפ''ת וזה היה ליד כביש רשי שהאיתי בפנים שמעתי את המכוניות מעלי זה היה הכי מפחיד תגידו מחר אני יכנס לשם עם פנס ואני יצלם אותם יש מצב שיש שם גם גורים?

יש מצב שמחר שנשמע על מישהו שהגיע

לבית חולים עם פרצוף מלא בקוצי דורבן? תזהר, זה כל מה שיש לי לאמר לך.

הם באמת יורים את הקוצים?

אני חשבתי שזה סתם חרטה ושהם מצליפים עם הזנב חוץ מויזה שהחור הזה די רחב אפשר לעמוד שם רק צקיך לכופף את הראש אני מסכן את הפרצוף שלי בשביל כמה מונות אבל זה היה חלק מהחביה חחח אני יודע שבטח תיגידו שאני ילד מיסכן אבל אני אובת את האתגר הזה

הם לא יורים את הקוצים

הוא עושים רוורס ותוקעים את הקוצים במי שרודף אחריהם. אני אישית אצחק מאוד לראות תמונה של מישהו שחטף קוצים בפרצוף כי הוא ריחרח לדורבן את הישבן. אל תשכח לצלם!

על תדאג מצלמה יש פנס יש מחר תמונות

מקוו ליראות בכלל לפני שאני מדבר הרבה רדף אחרי משהו פה דורבן? הם מהירים ? מה הם אוכלים ? יקרות ופרות או עכברים או חרקים?

y lenard

New member
כן הם מהירים מאוד אבל

אף פעם לא רדף אחרי דורבן, הן חיות מאוד פחדניות. הם אוכלים שורשים מעובים בצלים של כל מיני צמחים, ולעיתים גם ירקות.

אין לי מזל הלכתי במחילות איזה חצי

שעה אני פותח את התיק אין מצלמה היא נשארה בבית :-'( איזה חיים רעים

למעלה