דורבנים

liorkat

New member
דורבנים

האם מישהו מהפורום סובל מדורבנים בעקבים? מה לעשות להקלת הכאבים חוץ מהזרקת קורטיזון? אני פוחד להתחיל עם זה.

דורבן

הטיפול מתבסס תחילה על כדורים נוגדי דלקת ומדרסים מיוחדים. ניתן להעזר בפיזיותרפיה, אם כי מנסיוני זה לא כ"כ יעיל. אם אין הטבה מזריקים סטרואידים ואם גם זה לא עוזר מנתחים.

liorkat

New member
דורבנים

שלום דר קרסין עשיתי פיזיוטרפיה 15 טיפולים - לא עזר. לקחתי טיפול תרופתי באתופן 200 מג - הכדורים הקלו על הכאבים אבל נגמר לי המרשם. קניתי מדרסים שגם הקלו - אבל לא נעלם לי הכאב לגמרי. האם נגזר עלי כל חיי לחיות עם הכאבים האלו?

liorkat

New member
הזרקת קורטיזון בגלל דורבנים

שלום דר קרסין שמעתי שההזרקה של הקורטיזון כואבת נורא. כמו כן האם הקורטיזון יעלים לי לגמרי את הכאבים לתמיד או שמדי פעם אצטרך לקבל את הזריקה?

rafagav1

New member
לגבי מדרסים / טיפול חודרני כזריקה

טיפול חודרני כזה, לו השפעות אחרות, שכלל אינך מעוניין בהן... מדרס - נסה לבנות לעמך מדרס, בו יהיה שקע באיזור העקב. כך יהיה הלחץ סביב העקב ולא עליו. אל תתיאש - המשך לנסות, גם אם בנסיונות הראשונים לא יהיה שיפור. בסוף תמצא את התנוחה המתאימה לך...

קורטיזון

הזריקה בעקב באמת לא כ"כ נעימה, אבל הטיפול בד"כ עוזר לפחות לתקופה. לא מומלץ להזריק יותר מ-3 זריקות באותו המקום.

rafagav1

New member
פתרון טבעי לדורבן - מומלץ בחום לנסו

לפני הקורטיזון.. זהו קישיון של סחוס, המגיע למצב בו יש תחושה שך קיסם דוקר. ינתן ליטול תמצית-אם של שמן אתרי אקוויזטום (שבטבט), 30 טיפות בכוס מים, * 3 פעמים ביום, על בטן ריקה. + לקנות מידרס דמוי טבעת, כפי שכבר ציינתי. + מומלץ לעסות את גיד אכילס + את האיזור הכואב, כדי לרככו (אף אם זה כואב בעת המגע). ** בהצלחה!!

למעלה