דוראנט חזר ומתפרע!

Puskas

New member
מסכים, גם לדעתי זה חלק מהרצון שלו

לבעוט את בלאט החוצה.
בכללי זה צ'אנס אדיר לבלאט, אם הקבוצה תשפר מאזן כשלברון בחוץ אז הוא יוכיח בצורה מסוימת ללברון שהוא ראוי לאמן אותו.
זה מעוות לאללה אבל זה מה שחייב לקרות בשביל ששניהם יהיו שם עד סוף השנה וגם בעונה הבאה.

DARKSEID

New member
השבועיים הבאים הם המבחן הגדול של בלאט

יצליח בהם כנראה יישאר ויקבל את האמון של ההנהלה ויותר חשוב של לברון. לא יצליח...

אחי אני בדר"כ לא קונה תיאוריות קונספרציות כל כך מהר

אבל פה זה באמת שקוף כבר..לברון הודה בעצמו שהוא סוחב פציעות מתחילת העונה ולך תדע אולי מלפני, אז ככה שבדיקת MRI תגלה את זה .דווקא עכשיו שהקבוצה שלו גוססת הוא החליט לנוח שבועיים לפחות? נראה לי הזוי ותמוה..
שוב אני לא אומר שהוא לא פצוע, אבל התזמון זה הכל פה, כי הפציעה גם לא חדשה. יכול להיות שהיא החמירה ויכול להיות גם שלא..

DARKSEID

New member
נכון, יכול להיות שהיא החמירה ויכול להיות גם שלא

אני נותן ללברון ליהנות מחמת הספק. שוב, הבחור בן 30, ושיחק יותר מ41,000 דקות בקריירה. הרמה שלו מתחילת העונה הייתה הרבה מתחת לממוצע הרגיל שלו, יכול להיות מאוד שזה בגלל הפציעה. לומר שקליבלנד גוססת זו הגזמה לדעתי, עדיין יש להם שני אולסטרים שאמורים לשחק בשבועות הקרובים ובפלייאוף הם יהיו בכל מקרה. אם ללברון באמת יש פציעה בברך ובגב עדיף לתת לו מנוחה עכשיו, מאשר שהוא יסחוב את הפציעה לפלייאוף.
&nbsp
תבין משהו, אין לי בעיה שאתה ועוד אנשים בפורום כותבים שלברון עושה את זה דווקא, אבל בימים האחרונים אתם כותבים את זה כל הזמן, כשאתם מוסיפים עוד שלל העלבות ארסיות על לברון. בשבילי, זה מוריד את הרמה של הפורום (מרגיש לי כמו הופס או וואלה).
&nbsp

Puskas

New member
מה זאת אומרת העלבות ארסיות?

לברון בפירוש זורק זין השנה.. הוא לא משחק גרוע בגלל שהוא פצוע אלא כי לא בא לו לשחק..
בתחילת העונה אמרו שהוא לא משקיע בהגנה בשביל לזעזע את האחרים ולגרום להם לעבוד קשה יותר, אוקיי קיבלתי את סדרת החינוך הזו לקיירי ולאב המזעזעים.. אבל מעל 30 משחקים לתוך העונה כבר אי אפשר להתעלם מזה שג'יימס משחק פשוט מזעזע..
אין שום סיכוי שבעולם ששחקן כולה בן 30 (עדיין בשיאו לחלוטין) יירד במכה אחת מעשור של כדורסל מדהים לעונה של כדורסל יורוליג.. אין סרט כזה.
אם הוא היה בן יורד בקטנה ושנה הבאה עוד קצת ובעוד שנתיים הוא היה משחק כפי שהוא משחק העונה אז זה היה הגיוני, אבל ככה במכה אחת לרדת לרמה כזו בינונית? לא טבעי ולא הגיוני.
תוסיף את הציטוט שלו לאוזן של ווייד "אם זה לא יילך טוב השנה אז נתאחד שוב בקיץ הבא ונעשה דברים גדולים מתמיד ביחד" ותבין שהוא פשוט לא במצב רוח לכדורסל.. זה המצב, הוא לא נהנה בקליבלנד, הוא לא סופר את בלאט ולא רוצה לשחק תחתיו וכל היכולת הגרועה, המילים לווייד ועכשיו הפציעה המסתורית הזו מחזקים את זה שהוא פשוט רוצה שבלאט יעוף אבל לא רוצה לדאוג לזה באופן ישיר למען שמו הטוב בליגה.
איך אפשר עוד לתת אמון באיש הזה? כל העונה הזו היא וואחאד פארסה..

dark happy shadow

Member
מנהל
בוא נחזור לציטוט שלך
"אם זה לא יילך טוב השנה אז נתאחד שוב בקיץ הבא ונעשה דברים גדולים מתמיד ביחד"
&nbsp
מתי הוא אמר את זה לוייד ולמה התקשורת לא צולבת על זה את לברון יותר חשוב?

אתה רציני? דיברו על הציטוט הזה בכל חור אפשרי ברשת..

אבל אני מסכים שזה סתם צהוב רצח המשפט הזה...דיי חרטא

dark happy shadow

Member
מנהל
אתה מדבר עם אדם שיכול לשבת מול מחשב ולקרוא קוד
במשך 16 עד 18 שעות ביום רצוף מבלי לשמוע חדשות או לקרוא מה קרא בכלל בעולם.
&nbsp
ככה שיש מצב שפיספתי את זה כמו שפיספתי הרבה דברים אחרים חשובים.

rapgamer4ever

New member
מבלי לגבש דעה בנושא כי לא ראיתי מספיק קליבלנד

יש שני דברים בולטים לגבי לברון:
- הוא הכי פחות אתלטי מאז שהגיע לליגה. בצעירותו היה מהיר ובעל צעד ראשון אדיר, במיאמי המהירות שלו ירדה לטובת הכוח. נראה שהשנה הוא הוריד במשקל אבל לא הרוויח מספיק מהירות בחזרה. הוא עדיין אחד השחקנים האתלטים בליגה אבל קצת פחות אתלטי ממה שהיה קודם. הדבר גם מתבטא באחוזים שלו ב-restricted area שירדו השנה, אין לזה קשר לזריקת זין.
- גם ביכולת הירודה שלו הוא אחד השחקנים הטובים בליגה. אני שונא הפרזות כמו "כדורסל יורוליג" בזמן שהמספרים שלו דומים להארדן ו-ווסטברוק, שניים מהמועמדים ל-MVP השנה.
לברון בהחלט פחות טוב ממה שהורגלנו ממנו בשנים האחרונות אבל ההתלהמות מיותרת.

בדיקת MRI בודקת משהו מסוים, לא את כל צרות העולם

אני לא כל כך מבין בזה וזה גם לא כזה קריטי אבל ברור שלא כל פציעה אפשר לזהות ב-MRI.

אני אומר שיכול להיות שמשהו הציק לו לאורך העונה

שלא היה אפשר לזהות ב-MRI ולכן גם לא זיהו אותו. עכשיו יש לו מתיחה בברך, סבבה, זה לא אומר שהוא משחק עם המתיחה הזאת כבר 3 חודשים.

יכול להיות הרבה דברים

זה שהם עושים MRI כזה מהר, זה רק לספורטאים כאלו מן הסתם.. זו בדיקה שעושים רק אחרי CT,רנטגן וכו' לאנשים פשוטים.
אז לא הבנתי את המשפט הראשון שלך בכל מקרה.. מה זאת אומרת אי אפשר היה לזהות? הוא פשוט לא עשה את הבדיקה הזאת לפני זה וזהו.. תבחר להאמין במה שאתה רוצה, התזמון פה אומר המון ומי שבוחר לעצום את העיניים זו בחירה שלו.

dark happy shadow

Member
מנהל
מאחל ללברון ליפול על הקבוצה הכי חזקה במזרח בתחילת הפלייאוף
כשהיא נמצאת בכושר שיא וכשהוא עף הביתה עם אפס נצחונות בפלייאוף השנה בבושת פנים.
&nbsp
בקצב הזה קליבלנד תסיים מקום 6 או 7 במזרח העלוב והחלש יחסית למערב עם או בלי בלאט והאשם יהיה לברון בלבד.
&nbsp
הצחוקים שלו על הכוכב של דאלס בסדרת גמר כשהם מנצחים אותו ואת מיאמי ובצדק, ס"א והניצחון שלהם נגד מיאמי ובצדק בגלל מה שהוא עשה על המגרש, הבריחה לקליבלנד אחרי אובדן התואר בחדנות יתר, ועכשיו בלאט. האופי של לברון דפוק לחלוטין כנראה וכגודל הכישרון הנפילה המקצועית שלו יותר גדולה ויותר גרוע שההנהלה של קליבלנד משתפת איתו פעולה שהוא יזרוק אותם לפח בלי לחשוב פעמיים, אם תהיה לו הזדמנות לקחת אליפות במקום אחר עם חברים אחרים...

somone1411

New member

הצחוקים על השיעול של נוביצקי פשוט גרם לי לרצות לבעוט בו, איכסה פיכסה.
תכלס אלו הסיבות מדוע קשה להתחבר ללברון ג'יימס, אצלי זה יותר קשור לסגנון המשחק, לכוחניות, אני לא נהנה לצפות בו. אבל ההתנהלות מחוץ לפרקט פשוט עלובה.
&nbsp
לא לשכוח גם את ההצגות שלו.
בקיצור, לא כוס התה שלי.

somone1411

New member
אה והיה עוד קטע

שהוא ירד על עיתונאית באמצע מסיבת עיתונאים. נגעלתי.
&nbsp
צריך גם לומר שווייד לא פחות ביץ'.
&nbsp
&nbsp

fatnoam

Active member
אני גם לא כל כך נהנה מהכדורסל של לברון

ובטח לא מההתנהגות שלו.
&nbsp
בטח שבליגה משחקים כל מיני סטף קארי שגם משחקים כדורסל מדהים וגם מתעסקים בלשחק כדורסל.

למעלה