דוקטור תציל אותי....

דוקטור תציל אותי....

היי לכולם הייתי רוצה שתגידו חוות דעת על החיקוי שלי במת להיות בתור ליאור נרקיס אשמח לקבל ביקורות

נו נתי באמת....

אתה עושה את זה בצורה מדוייקת , בגלל ששמעתי אותך כמה פעמים כבר מחקה אותו אז יכול להיות שבתוכנית התרגשת (בפלייבק)... כלומר באולפנים... כי אני לא יכולתי לשום שנכנסתי לאולפן נחנקתי מרוב שכל היום לא שתיתי מים כי התרכזתי בשיר והפלייבק יצא לי מעט לא דומה לדעתי לפי איך שאני באמת עושה את החיקוי שאין עלי לחץ. שרתי בכוח, אני בדר"כ עושה עברי בלי בעיות ואתה הרי יודע שלא רק את עברי אלא אומנים רבים נוספים... תזכר מיום האודישן... בקיצור ולעניין יכול להיות שהתרגשת או אולי קרה לך מה שלי קרה אבל אין ספק שאתה תותח!!! מאחל לך הצלחה. באהבה טלידר

טל מאמי זו בסך הכל תוכנית בידור,חן

לכל מי שניכנס לכאן ורושם את אשר על לבו, נראה לי שאין לו מה לעשות בחיים כי תסלחו לי אני חושבת שמי שבא לתוכנית הזאת אמור לדעת שהוא לא הולך להיות איזה כוכב על,זו בסך הכל תוכנית בידור ואני חושבת שאם כבר מדברים טל היית גדול אבל לי היה מגיע מקום שני אם לא איציק שלנו אז ראשון,אבל אני נוטה ליראות את חצי הכוס המלאה ולהבין שלפחות הייתה לי הזכות לעבור את האודישנים ולהשתתף בתוכנית ולהראות את אהבתי לזמרת שחיקיתי,ולא להיתעסק בכל מה שעברתי בתוכנית למרות שגם איתי היו כל מיני מסחרות אבל אני באתי בגישה הומוריסטית ולא היסחפותית כאמור בראשנית דבריי כל מי שניכנס לפה ואומר כל מיני דיבריי הבל שלו תורמים לכלום המשך יום טוב לכולכם.
בברכה, חן אביקזר- זהבה

zהבה מה שלומך אהבתי את החיקוי...

זו הבחלט חוויה למי שהישתתף בתוכנית ועל זה לא מדובר אלה על ... זה שיש פייבוריט מראש והקהל לא באמת קובע ולא השופטים וזו טלןיזיה לא לישכוח והם עושים את זה בדרך כלל מעולה כך שלוא מרגישים את המירמה .... כי עם כול הכבוד באנו לנצח ובודדים מאוד האנשים שלוא רצו כך בכל אופן זה מכור וזה בדוק סתם פשוט אין כבר חשק ליראות את התוכנית הזואת זה היה יכל להיות הרבה יותר מכובד , לאנשים יפים ומוכשרים שכמונו...{וצנועים} אז שלוא יעבדו אליכם.....

זהבה זהבה

אם לא הבנת לא התלוננתי על המקום שזכיתי והכל היה אצלי ברוח ספורטיבית. אבל כמו שלירון אמר, היה נחמד אם באמת הייתה תחרות, אפילו את ציינת שאת חושבת שהגיע לך מקום שני, אפילו את תחרותית אז איך את בכלל אומרת לי "זו רק תוכנית בידור"... נראה לי שסתרת את עצמך קצת!

MoRuSh

New member
נתי תעשה לי ילד

נתי נרקיס יקירי! אני חייבת להגיד לך שמכל התוכניות, בכל העונות, החיקוי שלך היה הכי מוצלח. נכון שעשו אותך לא הכי דומה לו, אבל זה די קשה... אבל מבחינה ווקלית? היית פשוט אחד לאחד!!! אני חולה עליך היית פשוט מעולה... מחזיקה לך אצבעות!!! ב-ה-צ-ל-ח-ה !!

נו באמת נתי...

אתה תותח רק חבל שאתה בן אדם חרא... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... הומור! למי שלא הבין...

למעלה