דוקטור-שאלה

לין23

New member
דוקטור-שאלה

היי ד"ר ,מה שלומך.? מקווה שטוב.
.הזמנתי הבוקר תור אליך..(אני לא מאמינה שקבלתי כזה תור..
) ב 25.5 - רציתי רק לשאול אותך- עשיתי בדיקות אחרונות (לא רק של הבלוטה..) ב 12.4 - שזה די עדכני.רציתי לשאול אם אני צריכה לחזור שוב על הבדיקות הללו בוא נאמר שבוע לפני שאני מגיעה אליך? והאם יש בדיקות מסויימות שאני צריכה לעשות? בברכה
לין

יש לי אלצהיימר מתקדם, אנא רחמי עלי

שלום לין, אם אני מכירה אותך את חייבת להזכיר לי קצת יותר את הסיפור. אני גרועה נורא בשמות, גם אם לין זהו שמך האמיתי, הקלבסה שלי מעולם לא קלטה שמות של אנשים. אם אני אל מריכה אותך, אז אנא תמצית של הסיפור ואז אוכל להתיחס.

לין23

New member
חחחחחחחח איזה מתוקה את!!!

לין זה הניק..אני לא בטוחה שתזכרי אותי ,זה היה מזמן..אבל לא משנה אנחנו נפגשות עוד שבועיים..אז נעשה היכרות אישית.
השאלה שלי למעלה היא כזאת - אני סובלת מפעילות יתר כבר כמה שנים-לא מטופלת בכדורים(יותר נכון לא מטפלת..
)והרופאה שאני אצלה עכשיו ממליצה על ניתוח.אז רציתי לקבל את חוות דעתך.ועשיתי בדיקות דם של הבלוטה ועוד הרבה בדיקות למינהן שהרופאה נתנה.הבדיקות היו ב 12.4 -והיות והתור הוא ב-25.5 - רציתי לשאול אם אני מוכנה לבוא אליך או שמא אני צריכה לעשות בדיקות מסוימות (שתאמרי לי)שבןע לפני התור.. תודה על תשובתך מראש. לין

אם מדובר במשהו לא חדש

ואם התוצאות די משקפות מה שהיה בתקופה האחרונה, אזי לא נראה לי שיש צורך בבדיקות יותר חדשות. אז אנחנו מכירות רק מהפורום, נרגעתי. אני זוכרת פרצופים וסיפורים. תארי לך שהיית נכנסת ולא הייתי מזהה אותך כשאני חושבת שאני אמורה להכיר אותך, זה הי מלחיץ אותי נורא. כי עד עכשיו התפקוד הזה נשמר. את יודעת זו מחלה הדרגתית שמתקדמת אצלי בינתיים לאט יחסית...

לין23

New member
ד"ר

את פשוט מקסימה ,אני מצפה לראותך..המשך יום נפלא!!!

למעלה