דוקטור צוקרמן פרק 1

דוקטור צוקרמן פרק 1

1. הרעיון

דוקטור צוקרמן, גבר צעיר בתחילת הקריירה המקצועית שלו כאנדוקרינולוג, ישב בחדר הרופאים באחד מבתי החולים באיזור המרכז וקרא עיתונות מקצועית. השעה הייתה קרוב ל 8 בערב והוא היה בכוננות במחלקה אך המחלקה היתה חצי ריקה וד"ר צוקרמן נהנה מן השקט ששרר במקום וקרא בנחת. בעודו קורא, את תשומת ליבו מאמר חדשני שעסק בשימוש בתרופה מקובלת וידועה, לצורך שונה מזה שלו היא נועדה. המחשבה שהבזיקה במוחו היתה ממש מהפכנית. הוא הבין לפתע שניתן לעשות בה שימוש כדי לגרום לגדילה סלקטיבית של איברים בגוף. ממש כאילו ביכולתו לשלוח פקודת גדילה לכל איבר ואיבר. הרעיון המדהים לא נתן לו מנוח
ימים שלמים הוא הסתובב עם המחשבה. קרא עוד ועוד עד שהרעיון התגבש במוחו. הוא גיבש החלטה לעשות ניסוי על עצמו. הוא עמד לערוך ניסוי ללא אישורים וללא כל בדיקה! הרעיון כל כך קסם לו שהוא פשוט החליט לבצעו בשבוע הקרוב
דוקטור צוקרמן, כאמור רופא צעיר, בשלהי שנות השלושים, ממוצע קומה, נראה טוב אבל לא מדהים. רווק ובשנתיים האחרונות במערכת יחסים עם מאיה, אחות חדר ניתוח. דוקטור צוקרמן ניחן ביכולות מיניות רגילות לחלוטין ומאיה היתה בהחלט מרוצה מן הקשר, אולם צוקרמן, תמיד חש שהיה רוצה זין גדול יותר. למרות שכרופא, ידע היטב שמידותיו סבירות לחלוטין ותואמות את הממוצע, תמיד חלם על זין ענק שיעניק לו סקס אפיל ששום אשה לא תוכל לעמוד בפניו, או לפחות כך הוא חשב. והנה עתה, נפלה לידו ההזדמנות לממש חלום.
הימים חלפו ודוקטור צוקרמן היה שקוע כולו בתיכנון המבצע. הוא הביט בעצמו מדי ערב במראה במקלחת ותהה אם הניסוי שלו אכן יביא לשינוי ועד כמה. הביט וחלם ופינטז. ככל שחלף הזמן ומועד הניסוי התקרב, דוקטור צוקרמן היה נרגש ודרוך.
יום שישי בערב, המחלקה כמעט ריקה ודוקטור צוקרמן לבדו בחדר הטיפולים. לאט לאט הוא מרכיב את התערובת. תמיסה של כמה חומרים, שקופה שקופה בתוך מבחנה גדולה. במיומנות, הוא ממלא מזרק ובזהירות, מזריק לעצמו את התמיסה ישר במקום המתוכנן. זה כאב אבל דוקטור צוקרמן בהתרגשות אין קץ משליך את כל השאריות לפח המיועד לכך ומתלבש לקראת סיום המשמרת שלו.
מאוחר בערב, אבל יש לו עדיין דייט עם מאיה, אחות חדר הניתוח עימה הוא יוצא.
לא הם לא מתכוונים לצאת לשום מקום. שניהם עייפים משבוע עמוס והיא מחכה לו אצלה בבית. ארוחת ערב קלה וכמו מדי סופ"ש – למיטה. האם היא תרגיש? ד"ר צוקרמן יודע היטב שהתהליך ייקח זמו. שבועות, אולי חודשים, אבל בכל זאת הוא מתוח ונרגש יותר מן הרגיל.
נקישה בדלת – מאיה פותחת את הדלת. יפה כמו מלאך. נמוכת קומה, שמנמונת עם טוסיק גדול וזוג שדיים ענקיות – לצוקרמן תמיד היתה חולשה לשדיים גדולים! הביטה בו מלמטה בעיני השקד החומות שלה, נמוכה ממנו ב 20 ס"מ. חיבוק עז וצוקרמן נכנס פנימה כששניהם אוחזים יד ביד. כרגיל, שולחן האוכל חיכה להם כבר. לא ארוחה חגיגית, אבל תמיד היה שם משהו טעים בשבילו, ויותר מכל, החברה הנעימה והנינוחה של מאיה. צוקרמן היה נרגש ונסער. הביט בה משך כל הארוחה.
כשסיימו לאכול הושיטה מאיה את ידה והוליכה את דוקטור צוקרמן למקלחת. מאיה תמיד אהבה להתחיל את הערב במקלחת משותפת.
שניהם התפשטו בנינוחות, ונכנסו מתחת לזרם המים החמימים, מאיה משחררת את שיערה הארוך ושניהם מתנשקים ארוכות תחת הזרם.
"מה זה, עידו?" מאיה תמיד קראה לדוקטור צוקרמן בשמו הפרטי, החל מן היום הראשון שפגשה בו בחדר הניתוח בעודו רופא מתמחה. הצביעה על הסימן האדום שעל ירכו. שהיה אדום ונפוח מן הזריקה שהזריק לעצמו כמה שעות קודם לכן.
"סתם, עקיצה שגירדתי יותר מדי" ענה ולא הביט בה.
מאיה שתקה. היא משכה אותו לעבר גופה, חיבקה והצמידה לחזהו את זוג שדיה הגדולים. היא ידעה כמה הוא אהב לחוש בשדיים הגדולים והרכים שלה כשהם נמעכים אל מול ביטנו.
"בוא למיטה" משכה בידו והוליכה אותו לעבר חדר השינה.
הם תינו אהבים כל הלילה, כמדי סופ"ש. לא, היא לא הרגישה בדבר כמובן, אך האם חשה במשהו? האם יכלה לחוש בנפשו הנסערת? בהתרגשותו הפנימית של הרופא הצעיר? ימים יגידו

חלק 2 ימים חולפים

חלפו ימים נקפו שבועות. לא עבר יום מבלי שד"ר צוקרמן בדק בדקדקנות את הזין שלו. הוא חש היטב בתחושה האופפת את הזין והאשכים. הרישומים שלו לא הותירו מקום לספק. האיבר שלו הלך והתארך, לאט לאט. סנטימטר בשבוע, הלך והתעבה. לאחר שבועיים ציין ד"ר צוקרמן את המספר 16 ביומנו. הוא היה גאה בהישג, אך לא נטול חששות. לא היה מקום לספק. הזין שלו התארך ב 2 סנטימטר במצב של זיקפה. הטיפול עובד. ובמוחו הקודח של הדוקטור ניקרו החששות: "האם זה יחזיק מעמד?" "מתי התהליך יעצור?" "ומה עם מאיה? האם היא תרגיש?"
השבועיים שחלפו מאז ההזרקה לא הרגיעו את הרופא הצעיר. ושוב הגיע יום שישי בערב, ודוקטור צוקרמן מצא עצמו שוב מול דלתה של מאיה. המחשבות שהתרוצצו בקירבו לא נתנו לו מנוח. הזין שלו כבר הזדקר יפה כשעמד מול הדלת הסגורה. כשמאיה פתחה את הדלת וחיבקה אותו, הזיקפה שלו היתה בשיאה. מאיה לא יכלה שלא לחוש בהתרגשות שמתחת למכנסיו.
"עידו, אתה היום חם, אש" אמרה מאיה. "מה קרה? פציינטית שאינני יודעת עליה? או שזו האחות החדשה אצלכם במחלקה" אמרה בחיוך.
דוקטור צוקרמן לא ענה. הוא הצמיד אותה לגופו ומשנכנסו לביתה, גרר אותה למיטה מבלי להעיף מבט על שולחן האוכל.
"לא רעב?" שאלה מאיה בחיוך
דווקא כן" ענה, אף הוא בחיוך, תוך שהוא מפשיט את מאיה בזריזות.
אותו לילה הם תינו אהבים בעוצמה שמאיה לא זכרה. היא ניכנס ויצא מתוכה וגמר שלוש פעמים. גם היא. היא לא זכרה מתי היתה הפעם האחרונה שד"ר צוקרמן גמר שלוש פעמים בערב אחד!
בבוקר, כשלגמו את הקפה, הביטה בו בחיוך ואמרה: "אני דווקא מרוצה מן האחות החדשה של המחלקה שלך, היא עושה לך רק טוב."
"אולי" סתם הדוקטור המהורהר. סתם ולא פירש,
"מה קרה לך אתמול? היית ממש חיית טרף" המשיכה מאיה, אבל דוקטור צוקרמן רק חייך.
השבוע שלאחר מכן, היה שבוע עמוס ביותר. דוקטור צוקרמן היה כל כך עסוק שממש הזניח את המדידות והרישומים ואפילו את מאיה הוא לא פגש.
בסוף השבוע, שוב יום שישי לא עמוס, מצא הדוקטור העסוק זמן למחקר שלו. הוא נכנס לחדר הטיפולים והתפשט. בזריזות החל לשפשף את הזין שלו ומבלי למדוד, הבחין מייד בתוצאות. הזיין שלו המשיך לגדול. ארך והתעבה.
חיוך של שביעות רצון עלה על פניו. הוא לא טרח להחליף בגדים ויצא לבוש בחלוקו הלבן לעבר ביתה של מאיה.

חלק 3 - יש תוצאות בשטח

אותו ערב משהגיע לביתה של מאיה, הוא כבר ידע ששוב לא תוכל להתעלם מן הממצאים. המחשבה על הזיון הצפוי גרמה לו לזיקפה בלתי נשלטת וכמו בשבוע שעבר, כשחיבקה אותו מאיה, היא חשה מייד בזיקפה מתחת לחלוקו.
"מה קורה לך בזמן האחרון?" אמרה בחיוך? "אתה חווה נעורים מחדש?" אמרה ושלחה ידה מתחת לחלוקו ואחזה בזין הגדול העבה והזקור. חיוך של שביעות רצון עלה על פניה.
"כל זה בשבילי?" שאלה כשהיא אוחזת בידו ומושכת אותו לעבר פינת האוכל
"כמו תמיד" ענה לה הדוקטור כשחיוך ערמומי משהו נסוך על פניו.
"טוב, בוא נשב לאכול" אמרה.
הדוקטור אכל במהירות, הוא לא יכול היה להמתין למקלחת המשותפת כשבמוחו הוא כבר מדמיין את ההפתעה שצפוייה לה במקלחת
ואכן, מייד בתום הארוחה, פנו השניים לעבר המקלחת. הפעם, שלא כרגיל, דוקטור צוקרמן לקח את הזמן שלו, כשהוא נותן למאיה להפשיט אותו לאט ובוחן אותה כיצד היא נוגעת ומלטפת ובוחנת את איברו הזקור, חופנת בידה הימנית את אשכיו שטפחו וגדלו אף הם, בוחנת ומסתכלת כלא מאמינה. היא לא אמרה דבר אבל ניכר היה בה שהיא אוהבת את מה שנמצא תחת ידיה הבוחנות.
"תשמע, יש לך בזמן האחרון זיקפה לא רגילה. כאילו שהזין שלך גדול יותר, ארוך יותר, עבה יותר וקשה יותר. יכול להיות?" תהתה מאיה
"לא נראה לי, ענה הדוקטור. תמיד היה לי זין די גדול אבל אולי לא שיחקת איתו ובחנת אותו מקרוב כל כך" אמר הרופא
מאיה לא השתכנעה אבל המשיכה לשחק במה שהיה מולה, הדפה את דוקטור צוקרמן אל מתחת לזרם המים החמים וכרעה על בירכיה למציצה – פעולה שמזה זמן מה לא עשתה. היא פשקה את שפתיה והחלה שואבת אל תוך פיה את הזין הנוקשה והגדול. לאט לאט בין שפתיה החושניות נכנס לו הזין של דוקטור צוקרמן ומילא את הפה. בשתי ידיה חפנה את האשכים ומשכה את הזרג לתוך הפה, אולם ככל שהתאמצה וככל שהשתמשה בטכניקות של הכלת הכלי בתוך הפה שלה. הפעולה שידעה כל כך טוב לעשות, לבלוע את הזין עד קצהו, עד שכל כולו נבלע בתוך פיה, עד ששפתיה נושקות את בסיסו, לא צלחה בידה הפעם. היא אפילו לא היתה קרובה לכך. כעת היה ברור לה שלא היה זה דמיון שוא. הזין של הדוקטור, איתו היא מבלה מזה כשנתיים, החל לפתע לצמוח ולגדול. מאיה לא ידעה את נפשה. הזין הגדול שמילא את פיה גירה אותה כפי שלא זכרה את עצמה מגורה אי פעם, היא גם זכרה היטב את סוף השבוע הקודם והביצועים המופלאים שלו שגרמו לה להנאה כה רבה, אך מצד שני, התופעה הטרידה אותה. האם בן זוגה מסתיר משהו ממנה? האם הוא מגדיל את הזין באמצעות כל אותם מכשירי פלא שמוכרים באינטרנט? אולי הוא בוגד בה? מאיה היתה מוטרדת, אבל לא יכלה להניח לזין הענק שמילא אותה בעודף כה ניכר. היא המשיכה במציצה ואף הגבירה את הקצב והעוצמה. היא אחזה כעת בישבנו ומשכה אותו בכל כוחה, מוצצת את לשדו, מצמידה את שדיה הגדולים לירכיו. היא ידעה שאין מצב שהוא יכול לעמוד בפני הפינוק המשולש שלה. היא חשה בזין שלו כשהוא הולם קדימה ואחורה, רוטט בין שפתיה, פועם כמדחס רב עוצמה. הוא רעד בין שפתיה. ישבנו התכווץ תחת אחיזת ידיה החזקות, ידיה של אחות מיומנת. הוא ניסה לסגת. "רגע, רגע" הוא מילמל, אך מאיה לא שיחררה. היא מצצה בעוז ובתוך דקות ספורות הוא ירה לתוך פיה מטען חם ומלוח.
"האם גם הכמות גדלה?" - המחשבה הטרידה אותה אך היא לא אמרה דבר.
הם התקלחו בשקט.
בבקר, ליד הקפה מאיה הביטה בדוקטור שלה שנראה מרוצה מן הרגיל. "עידו, הזין שלך גדל במידה ניכרת לאחרונה. מה עשית לעצמך?"
"שום דבר" היתמם הרופא הצעיר. "באמת, תמיד היה לי זין די גדול אבל לאחרונה את פשוט מגרה אותי כל כך. זה הכל בידים שלך, מאיה את עושה לי את זה" ניסה דוקטור צוקרמן להסיט את כיוון השיחה.
"טוב," הניחה לו מאיה, אבל לא ממש בלעה את הפיתיון

commandooo

New member
נחמד

4. התהליך נמשך

השבוע הרביעי עבר על דוקטור צוקרמן בטלטלה בין סיפוק עצום לחשש וחרדה. התוצאות המשיכו להראות. גידול מתמיד. הוא ידע שיחסיו עם מאיה עלולים להיפגע. הוא הבין את החשש והחשדות שלה, אך לא יכל לשתף אותה הוא קיווה שהתהליך ייפסק, למעשה הוא עסק בקדחתנות בקריאה וניתוח של מחקרים כדי לנסות ולהבין אם יש דרך לעצור את התופעה שהוא החל במו ידיו. הוא אהב את הזין הגדול שלו. הוא אהב את התחושה שגרם לו המילוי העודף שהוא יצר אצל מאיה. הוא אהב את הגירוי שהוא גרם לה הוא חש גברי באופן בלתי רגיל. הוא תהה היכן זה יעצור. המדידות כבר הראו 19 והתקרבו ל 20. היה לו כבר זין עצום. משהו שתמיד חלם עליו. גם הקוטר לא חדל מלגדול.והאשכים תפחו והתעבו וגדלו. שק האשכים שלו היה כעת במצב מתוח בכל רגע ורגע.
יום השישי התקרב ודוקטור צוקרמן התחבט כיצד לספר למאיה. שהרי לא יוכל להמשיך ולהתכחש למידות ההוכות וגדלות שלו, בסופו של דבר היא איננה טיפשה והחשדות שלה רק יעצימו והגדילה הבלתי פוסקת שלו רק תחזק ותחמיר את החששות שלה. היא לא תניח לזה. ביום שישי בצהרים, כשהמחלקה כמעט ריקה, מדד דוקטור צוקרמן את הזין שלו בפעם האחרונה לפני יציאתו לסופ"ש. 21! אפילו בחלומותיו הוא לא ראה הצלחה כזו. הוא לא שיער עד היכן התהליך הזה ימשיך. והעובי, כבר התחיל להיות מטרד. אבל המחשבה על מאיה, וכיצד הוא ימלא אותה בערב, הרטיטה אותו. הוא ידע שלמרות החששות והחשדות שלה, היא פשוט נרטבת ונמסה כשהיא רואה את הזין הענק שלו. הוא ידע שהוא גורם לה לגירוי אולטימטיבי.
ואכן, כשהגיע הערב, כמדי יום שישי, הוא התייצב מול דלתה של מאיה. כמו מד שם, מכושף, בשבוע שעבר, לבוש בחלוק הלבן שלו.
מאיה פתחה את הדלת, לבושה שמלה שחורה הדוקה עם מחשוף עמוק ככל שעמוק יכול להיות עמוק. שדיה הענקיים נשפכים החוצה כמו שני כדורים לבנים, בוהקים בצהע שנהב. היא הביטה בו וחייכה. הוא עמד שם והביט בה כמכושף. נועץ עיניו במחזה. מעולם, בשנתיים שהם יוצאים, הוא לא ראה אותה בהופעה כה פרובוקטיבית, סקסית, מתגרה. להיפך, מאיה תמיד התלבשה צנוע ואף טרחה שלא לנפנף בשדיה הענקיים. ניתן לאמר שהיא אף היתה מעט נבוכה כשגבר כלשהו נתן בהם את עיניו.
"ערב טוב" אמרה ובלי שום הכנה מוקדמת שלחה יד אל מתחת לחלוק הלבן ואחזה בזין הגדול שעמד שם במלוא תפארתו, ממתין לה שתיקח אותו.
בוא, היא אמרה ומשכה אותו כשהיא אוחזת בזינו הזקור, לעבר המיטה.
"זיין אותי, עידו, אני חרמנית רצח, אני חושבת עליך כבר מן הבוקר" משכה אותו אל המיטה כשהיא נשכבת מתחתיו בתנוחה המסורתית. ומרימה את השימלה השחורה שמתחתיה לא לבשה דבר.
דוקטור צוקרמן לא נזקק למשחק מקדים. הזיין שלו, זקור ונוקשה עוד מן המחלקה, נתקע לתוכה, ננעץ לפות הרטוב שלה ומילה אותה עד תום. הוא זיין אותה בפראות.
והפעם, זה כאב. מאיה אהבה את התחושה של הזיין האדיר הננעץ בתוכה וממלא אותה בלי רחמים. היא ציפתה לזה מן הבוקר, התכוננה ופינטזה על הזין של בן זוגה הגדול. היא שכבה שם, רגליה פשוקות, רטובה וחמה. שפתי הפות שלה מופשלות לצדדים, מוכנה לחדירה האדירה. אבל זה כאב. היא נשכה את שפתיה ולא אמרה דבר, אבל כשהוא נכנס פנימה לכל אורכו, ואורכו היה רב, עיניה דמעו. הכאב וההנאה התערבבו להם יחדיו. היא נישקה אותה וליקקה את חזהו כשהוא הלם בה, נכנס ויוצא כמו מקדח. היא בכתה וצחקה חליפות. מעולם לא חשבה שגבר כלשהו יכאיב לה עם הזין שלו. תמיד ידעה שהיא יכולה להכיל הכל וכל אחד. והנה זה בא עידו, הרופא הצנוע שלה, מכאיב לה כאילו היתה בתולה.
בבקר, עם הקפה על השולחן בפינת האוכל, אמרה לו – עידו, זה כבר יותר מדי. אינני יודעת מה אתה עושה לזין שלך, אבל מספיק. יש לך זין ענק וזה כבר ממש ממש מכאיב לי. אתה הורג אותי. זה מגרה ומחרמן אבל זה כואב. בבקשה, עצור את זה!
דוקטור צוקרמן שתק.

5. זה יוצא משליטה?

בשבועות הבאים המשיך דוקטור צוקרמן במעקב קפדני. והזין המשיך וגדל, המשיך והתעצם. הוא פשוט לא ידע כיצד לעצור את התהליך.
הוא לא הודה בפני מאיה במה שעשה אל הסכים להודות שקיימת בעייה והזין שלו ממשיך לגדול ולאיים על חיי המין שלו. הצינור העצום שתלה לו שם בין רגליו כבר התחיל להעיק עליו. למעשה, הוא חזה בעוד תופעה מעניינת, וכמובן שתיעד אותה ביומנו: ככל שהזין שלו התארך, הוא חדל מלהתארך בשעת הזיקפה. מאחר והיה כבר כה ארוך לא נותר לו לאן להתארך וכשחווה זיקפה, היה הזין מתקשה ומזדקף ומזדקר אך לא מתארך. הוא פשוט הסתובב לו כל היום עם צינור באורך של יותר מ 20 סנטימטר שמתארך מיום ליום יותר ויותר וככל שנקפו הימים היה קשה לו יותר ויותר למצוא לו מקום במכנסיו או בחלוקו והיה נוהג לשלשלו לאורך הרגל כלפי מטה כדי שלא יפריע לו בפעילות היומיומית שלו.
מאז הערב ההוא שבו המתינה לו עם המחשוף המפתה וברגליים פשוקות, מאיה, כבר לא הסכימה לשכב איתו יותר. זה פשוט הרג אותה מכאבים. היא נהגה לעשות לו ביד בנדיבות או למצוץ (כשהיא מקפידה להכניס רק את הראש הכבד והגדול של הזין האדיר שלו אל בין שפתיה החושניות) אבל להזדיין? היא פשוט לא יכלה.
כחודש לאחר הפעם האחרונה, מאיה נטלה יוזמה. בבוקר, כרגיל על הקפה שלהם, החלה מאיה לדבר על ליבו:
"עידו, אני מבקשת שתיראה רופא, מה שקורה לך זה פשוט לא סביר. הזין שלך חורג כבר מזמן ממידות של גבר. אתה יודע שאני רואה המון גברים עירומים בחדר הניתוח, מעולם לא ראיתי מישהו אפילו קרוב במידותיו למה שיש לך"
"אבל אני רופא" ניסה עידו להתלוצץ, אבל הוא ידע היטב שמאיה צודקת
"על מי את חושבת?" שאל ברצינות
"אני עושה המון ניתוחים עם המחלקה האורולוגית. אני אדבר עם דוקטור קאראסנוב, היא אורולוגית מעולה. אתייעץ איתה"
דוקטור צוקרמן ידע שאין לו ברירה. הוא לא ידע מה יוכל לאמר לאורולוגית, אבל לא היה לו מה להפסיד. הוא הבין שהוא שקוע בצרה אמיתית. הוא היה חייב את זה לפחות למאיה. הוא ידע שאין לו כל ברירה.
בסדר גמור.
ביום ראשון בבקר, בעודו מסייר במחלקה, הוא קיבל טלפון ממאיה:
דיברתי עם דוקטור קאראסנוב, יש לה ביום שלישי קבלת קהל במרפאות החוץ, היא הציעה שנגיע ביחד בשעה 8 בערב לאחר שאחרון החולים יעזוב, והיא תקבל אותנו בשימחה

alonlues

New member
דרוש המשך

הסיפור מעולה. הרעיון טוב מאד.
לדעתי הפוטנציאל של הסיפור הוא להמשיך לנשים נוספות...גברים ועוד

6. דוקטור אולגה קאראסנוב

יום שלישי, 8 בערב, מאיה ודוקטור צוקרמן מגיעים למרפאה של דוקטור קאראסנוב, או אולגה כפי שנקראה בפי כל מכריה כולל מאיה.
חדר ההמתנה היה ריק. פקידת הקבלה נופפה לשלום ועזבה את המקום. דוקטור קאראסנוב יצאה החוצה לקבל את פניהם בחיוך. דוקטור קאראסנוב, האורולוגית היחידה במחלקה, במקצוע שבדרך כלל שמור כמעט רק לגברים.
רופאה ותיקה, כבת 50, מנוסה מאוד. אשה גבוהה כ 180 ס"מ וחטובה, אפילו ניתן לאמר רזה. פנים נאות, עיני תכלת גדולות וצמה ארוכה קלועה מאחורי ראשה וצבעה שחור ולבן.
היכנסו, אמרה בקולה הבוטח שניכר בו המבטא הרוסי הקל.
"מאיה סיפרה לי את הסיפור, עידו, בוא תתפשט, תפתח את החלוק." היא לא ביזבזה זמן.
"חכי בחוץ בבקשה", אמרה למאיה.
מאיה יצאה מן החדר באי רצון בולט
דוקטור צוקרמן פתח את החלוק ונתן לו להשתלשל כלפי מטה.
"יופטפויומאט" קריאת התפעלות ספונטאנית נפלטה לאולגה. "יש לך כלי כלי" אמרה לדוקטור צוקרמן בחיוך.
"אוהבת?" שאל דוקטור צוקרמן בחיוך קל
"תשמע, עידו, אני אורולוגית כבר יותר מ 20 שנה, אתה יודע שעבדתי גם בבית החולים המרכזי של מוסקבה, בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה," אמרה והתבוננה ארוכות בזין המשתלשל לו כלפי מטה. "אפילו לא אצל הקוזאקים הענקיים שהיו מגיעים אלינו לפעמים. אף פעם!!"
דוקטור צוקרמן חייך חיוך נוגה
"עידו, אני הולכת לעשות כמה מדידות וגם לגרום לך לזיקפה, איכפת לך?"
בשימחה, be my guest
"אני מציעה שמאיה תהיה כאן בחדר. זה מפריע לך?"
"לא, זה בסדר"
אולגה ניגשה אל הדלת ופתחה אותה עד כדי חריץ וסימנה למאיה להיכנס
"אני מבינה שזה משהו שקרה לאחרונה?" שאלה אולגה
"תמיד היה לי זין גדול", שיקר דוקטור צוקרמן "אבל לאחרונה הוא גדל יותר"
"אני חושב שזו מאיה שעושה את זה" אמר תוך כדי שהיא צעדה פנימה, מביטה בפרטנר הערום שלה ובאולגה העומדת נפעמת מול הפציינט המגודל שלה
"נו באמת עידו, תפסיק עם השטויות שלך, אתה יודע טוב מאוד שצמחת בחודשיים האחרונים לגודל שאינני יכולה להכיל אותך אפילו לא באופן חלקי"
"טוב, טוב, ילדים" גערה בהם אולגה.
בזריזות שלפה סרט מדידה ומצלמה ומדדה את הצינור התלוי לו בין חלציו של דוקטור צוקרמן
"32 סנטימטר – רפוי לדעתי זה שיא!" אמרה הרופאה המיומנת כשהיא מצלמת מכמה זויות את הממצא הנדיר תוך שהיא מצמידה את סרט המדידה באצבעותיה המיומנות של יד ימין ומצלמת ביד שמאל.
"איכפת לך לצלם, מאיה?" אמרה ומסרה את המצלמה למאיה.
מאיה נטלה את המצלמה ללא אומר.
אולגה המשיכה וכרכה את הסרט סביב האשכים ומדדה גם אותם בכמה מקומות והוסיפה ומדדה את היקף הזין הרפוי כשמאיה מתקתקת במצלמה בלא הרף.
"טוב, עידו, אני מתכוונת עכשו להזקיף לך את הזין החמוד שלך. זה בסדר, מאיה?"
"כן, כן אולגה, תעשי מה שצריך" מילמלה
אולגה לא ביזבזה זמן, היא חבשה כפפת סיליקון לבנה על ידה הימנית בעודה מצביעה על המיטה – מיטת הטיפולים בצד החדר.
דוקטור צוקרמן נשכב על המיטה על גבו. המיטה שיש לה פתח גדול בדיוק תחת העכוז, ושניתן להניף באמצעותה את רגליי הפציינט אל-על
אולגה התקרבה למיטת הטיפולים, בידה השמאלית לחצה על כפתור שגרם להנפת הרגליים של דוקטור צוקרמן כמעט לכדי 90 מעלות ואת ידה הימנית העטויה כפפה טבלה עמוק בקופסת שמן שעמדה על שולחן ליד המיטה.
לפני שמישהו בחדר הספיק להגיב, שלחה הרופאה את ידה הזריזה והארוכה אל החריץ של הישבן ההדוק של דוקטור צוקרמן ובלי שום אזהרה, דחקה בזריזות את אצבעה הארוכה, אצבע של פסנתרנית עטויה כפפה ומרוחה בשמן, ישירות לתוך פי הטבעת של דוקטור צוקרמן. בלי תחנות ביניים, האצבע נחתה ישירות על הפרוסטטה שלו.
הזין הענק הגיב בלי שום שיהוי. מאיה, מביטה בנעשה נראתה מעט המומה. הזין של עידו התרומם כמו בפקודה, הזדקף והזדקר ממש כפי שהוא מתנהג כשהיא עצמה מטפלת בו.
דוקטור קאראסנוב הביטה לעברה וחייכה.
"לא רע, אה?" "תתאמני, גם את תוכלי לבצע את זה כשתזדקקי לכך"
מאיה, עדיין המומה מן האקט, הביטה ושתקה.
"טוב, ניקח כמה מדידות"
"34 סנטימטר" הכריזה בחגיגיות מה כשפרשה את סרט המדידה לאורך הכלי הזקור.
"צלמי, מאיה" פקדה הרופאה
מאיה, חזרה לתפקד והחלה לצלם
"15 סנטימטר" הכריזה כשמדדה את ההיקף של הכלי האדיר של דוקטור צוקרמן.
תוך כדי שהיא מקפידה ללחוץ כאן ושם ולחוש את מידת הקשיות שלו.
"אתה יכול להתלבש, עידו. שבו" הצביעה לעבר שני הכיסאורת שמול שולחן הכתיבה שלה.
"טוב, אז מה הבעייה?" הביטה בשני הצעירים ההמומים כלשהו

7. הטיפול?

מאיה התעשתה ראשונה: "קודם כל הזין שלו פשוט ענק. אינני יכולה לקלוט אותו. זה לא אנושי. והוא ל היה כזה. הוא היה חצי!! אי אפשר להחזיר אותו לגודל הקודם?"
"כן, אני מסכימה" ענתה הרופאה, "הוא בהחלט גדול, ענק. אבל מי אומר שזה רע? הלוואי שלבוריס שלי היה חצי ממה שיש לעידו. וחוץ מזה, מה עידו חושב על זה? היית רוצה להקטין אותו, עידו?"
"ממש לא בטוח, תמיד היה לי זין גדול ואני אוהב את הזין הגדול שלי, בטח שאין לי כוונה להיכנס לניתוח"
"עוד לא הצעתי ניתוח, אינני בטוחה שזה הפיתרון, עידו. הוא עדיין ממשיך לגדול? אתה לוקח משהו?"
"לא, שום דבר, יכול להיות שהוא גדך קצת בחודשים האחרונים, אבל כמו שאמרתי תמיד היה לי זין גדול"
"נו באמת", התפרצה מאיה "היה לך זין ממוצע לגמרי עד לפני חודשיים אינני מבינה מה קרה לך, אני פשוט לא יכולה לשכב איתך יותר"
"שקט שקט ילדים" הרגיעה הרופאה. "מאיה, אני דווקא חושבת שיש לעידו זין נהדר ואת צריכה ללמוד להשתמש בו. אחרת, יהיו עליו המון קופצות"
"אבל, איך?" מאיה כבר היתה על סף בכי. "הוא מפוצץ אותי. הוא מכאיב לי כל כך!"
"תראי, קודם כל את צריכה לשלוט בהחדרה" הסבירה הרופאה בשקט
עידו, איכפת לך להתפשט שוב ולחזור למיטת הטיפולים? אני תיכף מסבירה הכל"
דוקטור צוקרמן פשט שוב את החלוק ונשכב על המיטה כשידיו מאחורי ראשו, מביט בחיוך בשתי הנשים הדנות בזין שלו ברצינות תהומית.
אולגה נעמדה ליד המיטה, היא ליטפה את ירכיו של הרופא הצעיר ודיברה בנחת.
"תראי איזה יופי של זין יש לו" אמרה תוך שהיא חופנת בידה הימנית את האשכים הענקיות, "יופי של זיקפה" המשיכה כשהיא מעבירה את היד השמאלית באיטיות על פני המוט החוזר לאיטו לזיקפה שרק דקות אחדות קודם לכן הרשימה כל כך את הרופאה. "מצויין, עידו, מצויין" המשיכה לעודד את הרופא הצעיר.
בתנועה של מתעמלת צעירה, קפצה הרופאה הגבוהה על המיטה ולפני שמי מן הנוכחים הספיק להגיב, היא התיישבה על עידו.
"תיראי, מאיה" המשיכה בשקט בהסבר מלומד. "אין מצב שהזין גדול מדי. את צריכה לשלוט בחדירה, ככה" אמרה תוך שהיא מסירה מעליה את החלוק הלבן ההדוק שלה, כשהיא חושפת מתחתיו גוף חטוב ושזוף באופן מושלם, בלי שום סימני בגד ים, שדיים קטנות וזקופות עם פיטמות קטנטנות וזקורות ואגן חטוב ונערי.
"תיסתכלי" אולגה הביטה במאיה כשאגנה יורד לאט לאט על הזין הזקור של עידו ומתלבש על קצהו בדיוק מושלם מבלי כל עזרת ידיים שלה או של עידו. כשרגליה השריריות והכפופות תומכות באגן, החלה אולגה להשתחל לאט לאט על המוט הענק. "את רואה? ככה אני שולטת בחדירה. אני משחילה בדיוק כמה שנוח לי. לא כואב לי ואני יכולה לנוע בחופשיות כדי שלא יגרם לי שום נזק או כאב.
דוקטור צוקרמן התחיל לבצע תנועות אגן מעלה ומטה, אך הרופאה הזריזה שלחה מיד יד אחת לאחור והצמידה את ישבנו למיטה. "אל תזוז" אמרה לו בשקט. הוא ציית בלי לאמר מילה, מביט ברופאה המדגימה על גופו בגמישות שלא היתה מביישת מתעמלת צעירה.
מאיה הביטה בנעשה בעיניים קרועות. הרופאה המבוגרת מזיינת את בן הזוג שלה והיא אינה עושה דבר. המראה היה מדהים. המראה של הגוף הארוך והחטוב של הרופאה כשהוא עולה ויורד על הזין הענק של בן זוגה היה מהפנט. היא לא יכלה להסיר את עיניה. הרופאה עלתה וירדה לאט, כמו סוס העולה ויורד על מוט הפלדה בקרוסלה. הביצוע של אולגה היה מושלם.
אולגה כבר לא דיברה, היא התרכזה במעשיה. היא פשוט זיינה את דוקטור צוקרמן באומנות. מדי פעם כשהוא ניסה לנוע, היא שלחה יד לאחור והצמיתה אותו למיטה.
דוקטור צוקרמן שכב, מביט ברופאה המזיינת אותו כמו שמעולם לא זכה לחוות. הכוס הגמיש וההדוק שלה ישב על הזין שלו בצורה מושלמת. הוא ידע שלא יוכל להחיק זמן רב. אולגה כבר רכבה עליו במלוא אורכו. היא החדירה את כל הזין שלו והוא חש את אגנה השרירי כשהוא הולם על ביטנו בכל פעם שהיא ירדה עליו. היא הגבירה את הקצב, וכשהיא מתעלמת כעת ממאיה, החלה לגנוח בקול, ידיה אוחזות בשני שדיה הקטנים, מלטפת את עצמה בחושניות בתנועות סיבוביות כשאצבעותיה סוגרות על הפיטמות הקטנטנות והזקורות. גניחותיה הקולניות הידהדו בחדר. מאיה הביטה בנעשה כשהיא חשה משותקת. היא לא הוציאה הגה. הביטה כיצד הרופאה הדקיקה שואבת לתוכה את הזין הענק של עידו כאילו היה טמפון.
זה לא לקח עוד הרבה זמן. הרופאה החלה לרעוד בכל גופה וגניחותיה הפכו לשאגות. היא סיימה בקרסצ'נדו של שאגות וקריאות וירדה לאט כשהיא מתיישבת לה בנוחיות על הזין החבוי בתוכה, נרגעת לאיטה.
עידו, שכב בלי לנוע, קיבל את הזיון בשלווה סטואית. הביט ברופאה בהערצה. נראה היה ששכח מנוכחותה של מאיה.
משהחלה הרופאה להתרומם, והזין האדיר נשלף לו כשהוא משמיע קול של פקק הנחלץ מבקבוק, היה ברור, שמתי שהוא, גם הוא גמר. הזין היה רטוב כולו מתערובת של מיצי הפות של הרופאה ושל הזירמה שנפלטה מן הזין שהמשיך עדיין לטפטף.
שקט השתרר בחדר, רק נשימותיה של אולגה ההולכות ומסתדרות והדרגה נשמעו
חלפו עוד כמה דקות. אולגה התרוממה וקפצה ממיטת הטיפולים כשהיא נעמדת לצידה. היא לבשה את חלוקה והביטה בעידו. "יפה מאוד, ילד" אמרה כשהיא טופחת על ביטנו. מאיה עדיין שתקה. המומה!

חלק 8. מאיה

דוקטור קאראסנוב, תוך שהיא מיישרת את חלוקה הצמוד על גופה, הביטה כעת במאיה. היא צעדה שני צעדים לעברה, הסתכלה לתוך עיני השקד שלה. רכנה כלפיה וחייכה בחביבות: "הבנת, מאיה?" שאלה, כשהיא טופחת בקלילות על לחייה הסמוקה של האחות ההמומה. "שאני אראה לך עוד פעם?"
"לא, לא אין צורך, תודה" מיהרה מאיה לענות. "זה בסדר, הבנתי"
"אם כך" אמרה הרופאה בקשיחות מה, "בואי נראה אותך, קדימה"
מאיה לא זזה וגם לא אמרה מילה. היא הביטה ברופאה בהשתאות.
"נו, קדימה" אמרה אולגה תוך שהיא טופחת על הישבן הגדול של מאיה. "אני רוצה לראות אותך עושה את זה. לא נראה לי שעידו מעוניין בניתוח או משהו כזה, את צריכה ללמוד לחיות עם הזין שלו, קדימה. מה קרה? את מתביישת? את אחות חדר ניתוח, כבר ראית הרבה דברים, לא" וטפחה על ישבנה שנית, הפעם
בחוזקה רבה יותר.
מאיה זזה באיטיות. היא היססה והתביישה. אבל אולגה לא התכוונה לתת לה להתחמק. היא קירבה שרפרף למיטת הטיפולים והדפה אותה בעדינות לעבר המיטה.
דוקטור צוקרמן שכב לו בנחת כשהוא מביט במתרחש בחיוך.
מאיה, לבושה בחלוקה הירוק, חלוק האחות, שהסתיר את מיטב חמוקיה לא נראתה כל כך סקסית כמו אולגה. היא הביטה אל עידו, בוחנת אותו במבוכה. לא זזה. אולגה, לא התכוונה לתת לה להתחמק, פליק קולני נוסף על הישבן הגדול שלה, גרם למאה לטפס על השרפרף. היא סקרה את הרופא ששכב לו פרקדן כשכל גופו מכוסה עדיין במיצי המפגש המסעיר שזה עתה הסתיים. הזין שלו זקור למדי בלט כמו תורן מגופו. אולגה, הביטה במתרחש והבינה. היא מיהרה והביאה מגבת ספוגה במים חמים וניגבה את ביטנו של עידו היטב כשגם הזין הזקור שלו זוכה לניגוב בתנועות סיבוביות ויעילות.
משהסירה את ידיה מן הגוף, הזין כבר עמד שם זקוף ונוקשה, כאילו לא סיים לא מכבר את הזיון שהעניקה לו הרופאה המדהימה.
מאיה הביטה בזין הזקור, הביטה בעיניו של עידו והתרוממה על המיטה. היא ידעה שאסור לה לפגר אחרי דוקטור קאראסנוב. היה לה ברור שהיא נאבקת על מקומה.
היא התיישבה על ירכיו, כשהזין הענק בין רגליה והביטה לתוך עיניו של עידו.
מאיה ידעה היטב את חולשתו של עידו לשדיה הענקיים והחליטה שלא לוותר. היא ישבה מולו, והחלה לפשוט את חלוקה הירוק לאט לאט, פותחת כפתור אחר כפתור, חושפת את זוג השדיים הענקיים שלה הנתונים בתוך חזיית תמיכה כך שזוג הכדורים התפוחים והמתפרצים מזדקרים ישר מול פניו. עידו הושיט את ידיו כדי לחפון את השדיים המגרים, ומאיה התכופפה אליו כדי להקל עליו. היא לקחה את הזמן שלה. מזוית עינה יכלה לראות את אולגה הצופה במתרחש ברוב עניין (מצידי שתתפוצץ, חשבה לעצמה) והמשיכה בפיתוי המקסים שלה, לאט לאט. הנמיכה את זוג השדיים כשהוא עדיין נתון בחזייה לעברו של עידו. עידו חפן ומשך אליו את השדיים כשהוא מרים את ראשו ומלקק את הבשר הלבן הרוטט בין כפות ידיו. מאיה התקרבה כך שכעת, הזין הזקור הענק הנתון בין רגליה נצמד לחריץ הרטוב שלה כשהוא נדחף בין שתי שפתות הפות הגדולות שלה ומגעו בדגדגן גורם לה לגירוי בלתי ניתן לשליטה. היא ידעה שהיא רוצה אותו בתוכה, ובכל זאת פחדה. האם היא תוכל להכילו כמו שידעה הרופאה לעשות כל כך טוב? היא תהתה. לאט לאט, בתנוחה של רוכב אופנים היא הרימה את האגן שלה, כשהיא מנמיכה את השדיים עוד ועוד ונותנת לעידו לחפון אותן, ללטף אותם וללקק את הפיטמות הגדולות שלה. עידו לא עמד באיטיות הזו ושלף את השדיים לחלוטין כך שתלו מעל פיו כמו זוג אגסים ענקיים. אולגה שצפתה מן הצד, לא התאפקה יותר ופלטה קריאת התפעלות: "וואו, איזה שדיים יש לך, מאיה".
מאיה, הגניבה חיוך קטנטן הצידה, לעבר הרופאה, מבלי לאמר מילה. היא יכלה לחוש היטב בקינאה ששדיה מעוררות אצל הרופאה הרזה. היא הכירה היטב את האפקט שהיה לשדיה העצומים שמשווים לה מראה נשי כל כך, סקסי כל כך, הן על גברים והן על נשים. הרי לא פעם קיבלה פניות והצעות של נשים. לפעמים כל מה שהן ביקשו היה לגעת בשדיים הללו ששיוו לה מראה של אלת פיריון שאין לעמוד בפניה.
עידו מצץ את הפיטמות הארוכות של מאיה, כשהיא כורעמת מעליו ומגישה לו את המתת. כל כך נשי שהיה לה להציע. מאיה מצידה, הניפה כלפי מעלה את האגן שלה, וכשהיא נעזרת בשתי ידיה, החלה להוריד בזהירות את החור המטפטף שלה על קצה הזין של עידו. היא חשה בראש הענק המפריד את שיפתי פותה ונכנס לתוכה, אך כפי שדוקטור קאראסנוב הראתה לה, היא ניווטה את עצמה היטב מלבישה את הפות על הזין הזקור ומחדירה אותו לתוכה, או נכון יותר את חלקו העליון בקצב שלה. לאט לאט היא הניחה לזין הענק להיבלע בתוכה כשהתענוג שהיא חשה ממש עילאי. נסערת מתחושת המילוי של הזיקפה העצומה המחליקה לאיטה לתוכה, היא חשה כיצד היא עומדת לגמור בכל רגע.
מאיה משכה את הזמן, ניסתה את למתוח את ההנאה על פני זמן רב ככל האפשר. היא לא רצתה לגמור, אבל תנועה קלה של עידו, שלא התאפק ודחף את הזין שלו פנימה עוד קצת, גרם לה להתפוצץ בגמירה אדירה כשבקושי מחצית מהזין בתוכה. אבל, הפעם זה לא כאב. זו היתה הנאה צרופה!
נזהרת שלא לרדת נמוך מדי כדי שלא לאפשר חדירה עמוקה מדי, החלה מאיה בנסיגה כלפי מעלה, כשהיא משחררת את הזין של עידו מן הלפיתה של הפות ההדוק שלה לאט לאט.
משסיימה את העליה שלה, נחשף הזין של עידו במלוא הדרו. זקוף וזקור. מבריק ממיצי הפות של מאיה. לא, הוא לא גמר.

9. הנחיות לטיפול

נו, קדימה, הורתה דוקטור קאראסנוב. "לכי עליו"
"קדימה?" תהתה מאיה
"כן, אל תשאירי אותו בזיקפה, הוא חייב לגמור, תמצצי אותו!" פקדה הדוקטור בקולה הסמכותי במבטא הרוסי שלה.
מאיה קצת היססה אבל אולגה לא השאירה לה יותר מדי זמן למחשבה. היא אחזה בעורפה ודחפה את פניה לעבר הזין הזקור. היא דחפה אותה עד ששפתיה נגעו בזרג הענק של דוקטור צוקרמן.
"ככה, ילדה, יפה מאוד, לקקי את הזרג שלו. לקקי אותו מן השורש ועד הראש החמוד שלו"
לפני שמאיה הספיקה לזוז, היא מצאה עצמה מונפת אל על בידיה החסונות של הרופאה שפשוט הניחה אותה בין רגליו של דוקטור צוקרמן על ארבע, ופניה דבוקים לזרג הגדול שלו.
"אני אסביר" אמרה הרופאה ובאומרה זאת, קפצה אף היא על המיטה בקלילות ובידיה תימרנה את ראשה של מאיה מסביב לגזע העבה והזקור. "ככה, יופי" אמרה. הרופא גנח בהנאה
מאיה הרימה לרגע את ראשה ולהפתעתה ראתה כי אולגה התישבה לה בנחת על פניו של דוקטור צוקרמן, שמצידו לא ביזבז זמן מיותר ושלח את לשונו לתוך כוסה. החלוק ההדוק של אולגה, לא הסתיר דבר מן הנעשה תחתיו
"אולגה, מה את עושה?" שאלה מאיה
"אה, אני מלמדת את דוקטור צוקרמן כיצד עליו לענג אותך כשאין ברצונך או ביכולתך לאפשר לו לזיין אותך. והוא לומד מהר" אמרה בלי להתבלבל.
מי שקצת התבלבלה וקצת חשה במבוכה היתה דווקא מאיה. במיוחד כשדוקטור קאראסנוב הסירה מעליה את החלוק, אחזה בשדיה הקטנות ועיסתה אותן מול פניה המופתעות של מאיה.
"אני רואה שאת קצת מתקשה", אמרה אולגה, והדפה אותה לאחור בידיה החסונות. שבי על הירכיים שלו, אמרה ובעצמה החליקה ישר על הזיין הענק של הרופא השכוב פרקדן תחת שתיהן. בעודה יושבת על הזיין, ומאיה מולה, החלה לפתוח בזריזות את החלוק הירוק של מאיה. היא שלפה את זוג שדיה הגדולים של מאיה. אחזה בהם בשתי ידיה, כאילו שוקלת אותם: "שדיים יפים" אמרה והחלה לעסות אותם. מאיה לא ממש הבינה מה קורה לרופאה ומדוע היא פתאום מתעניינת בשדיה אבל היא חשה בגירוי עצום כשידיה החזקות של הרופאה מוללו את הפיטמות ההולכות ומתקשחות.
בעוד דוקטור קאראסנוב עולה ויורדת על הזין הגדול וידיה מעסות את השדיים הדשנים של מאיה, צוקרמן מצידו ליקק בשקדנות את הכוס של הרופאה היושבת על פניו וקולות הליקוק והמציצה שלו נשמעו היטב בכל החדר.
מאיה, שמעולם לא ידעה אשה, היתה המומה מן הסיטואציה. היא רצתה להפסיק אבל לא יכלה. הגירוי והסקרנות גברו על כח הרצון שלה. היא פשוט נתנה לאולגה להכתיב את מהלך העניינים והפקירה את שדיה למגע הנעים והמגרה של ידיה המיומנות.
דוקטור קאראסנוב, רכנה כעת קדימה והחלה ללקק את השדיים והפיטמות של מאיה. תחושת הגירוי של מאיה גברה. פיטמותיה הארוכות הזדקרו. מעולם לא חשה כל כך מגורה ע"י אשה. עירוב של מבוכה וסקרנות הציף אותה. היא רצתה להפסיק את זה אבל כוח הרצון שלה לא עמד מול הסקרנות הגירוי והפיתוי שהסעירו אותה.
אולגה, משכה את מאיה אליה, חיבקה אותה חזק ונשקה לה על השפתיים. התחושה של שדיה הנמעכים אל החזה הקטן של הרופאה המהודק יפה ע"י החלוק הצר הטריפה את מאיה. היא החלה לטפטף בלי מעצור. היא פשוט לא ידעה מה לעשות. נתנה לרופאה לעשות בה ככל העולה על רוחה. והרופאה לא שקטה. עלתה וירדה על הזין של דוקטור צוקרמן אשר למרות גודלו העצום נבלע בתוכה עד תומו, עלתה וירדה כמו בוכנה, גנחה ורעדה כשמאיה חבוקה בזרועותיה ובתוך דקות אחדות גמרה בקול גדול כשהיא מרעידה את מיטת הטיפולים.

למעלה