דוקטור הו - The Power Of The Doctor

אוסווין

Active member
אוקיי כמובןןן שיש לי מה להגיד אבל כבר מאוחר אז אני אלך לישון, ואכתוב דברים מחר.
בינתיים, אשאיר אתכם עם טיזר קצר ששוחרר מיד אחרי הפרק. טיזר לפרק הבא. ב-2023. שכולל בתוכו את הספוילרים שפורסמו באופן רשמי.
לראות את דונה בטיזר ריגש אותי כמעט יותר מכל הספיישל שבא לפניו! אני כל כך שמח לראות אותה! אני כל כך מתרגש. חחח הייתי צריך איזה שתי דקות ושלוש צפיות חוזרות בשלושים שניות האלה כדי לצחקק גם משוטי גטווה. לפי הpress release שקראתי, שלושת הפרקים (!) האלה ישודרו בנובמבר 2023, לחגוג 60 שנה לסדרה, שזה הגיוני ודי ידענו את זה אבל זה יותר משנה כוסאמאמאמאמאמכ.
מוזמנים ומוזמנות להתרשם משוטי גטווה בתמונה הרשמית הראשונה שלו בתפקיד, נראה לי לפחות שהיא הראשונה הרשמית. הוא, אממ... הוא מאוד חתיך. I definitely would. לא הסתכלתי על זה יותר מידי במבט ראשון אבל אז טוויטר הסב את תשומת ליבי לזה שהוא מאוד חתיך כאן.
URPyWF36_o.jpg
הפרק הראשון של שוטי גטווה ישודר "over the festive period", מה שעלול להיות חזרתו של הכריסמס ספיישל? כמו כן, ההתייחסות היא לדייוויד טננט בתור הדוקטור ה-14, ולשוטי גטווה בתור הדוקטור ה-15.

נערך לאחרונה ב:

Lion_Heart

Well-known member
אוקיי כמובןןן שיש לי מה להגיד אבל כבר מאוחר אז אני אלך לישון, ואכתוב דברים מחר.
בינתיים, אשאיר אתכם עם טיזר קצר ששוחרר מיד אחרי הפרק. טיזר לפרק הבא. ב-2023. שכולל בתוכו את הספוילרים שפורסמו באופן רשמי.
לראות את דונה בטיזר ריגש אותי כמעט יותר מכל הספיישל שבא לפניו! אני כל כך שמח לראות אותה! אני כל כך מתרגש. חחח הייתי צריך איזה שתי דקות ושלוש צפיות חוזרות בשלושים שניות האלה כדי לצחקק גם משוטי גטווה. לפי הpress release שקראתי, שלושת הפרקים (!) האלה ישודרו בנובמבר 2023, לחגוג 60 שנה לסדרה, שזה הגיוני ודי ידענו את זה אבל זה יותר משנה כוסאמאמאמאמאמכ.
מוזמנים ומוזמנות להתרשם משוטי גטווה בתמונה הרשמית הראשונה שלו בתפקיד, נראה לי לפחות שהיא הראשונה הרשמית. הוא, אממ... הוא מאוד חתיך. I definitely would. לא הסתכלתי על זה יותר מידי במבט ראשון אבל אז טוויטר הסב את תשומת ליבי לזה שהוא מאוד חתיך כאן.
צפה בקובץ המצורף 66141
הפרק הראשון של שוטי גטווה ישודר "over the festive period", מה שעלול להיות חזרתו של הכריסמס ספיישל? כמו כן, ההתייחסות היא לדייוויד טננט בתור הדוקטור ה-14, ולשוטי גטווה בתור הדוקטור ה-15.
what in the peanut butter fuck?, כאילו היו רמזים שזה יקרה, אבל...שובו של 10? לא שאני לא שמח, אבל ברור שזה יחזיק מעמד לזמן דיי קצר וזה סתם בזבוז של regeneration cycle אז זה סתם מוזר

אוסווין

Active member
אוקיי, מחשבות
וול
זה היה פרק מבולגן.
אני לא יכול להגיד שלא נהניתי.
at this point, גם להתלונן על דברים שצ'יבנל עושה נהיה חלק מהספורט.
ידעתי לצפות לבלגן וזה.
ובסך הכל, נהניתי מהצפייה.
והיו לא מעט רגעים חמודים ומתוקים ויפים.
וגם, אני חושב שאני יכול to cut Chibnall some slack.
היו לו רעיונות גדולים בהחלט, אבל הביצוע היה לוקה בחסר בעיניי. הוא בטח התמודד עם הרבה אתגרים, והקורונה היא בכלל אתגר מטורף וזה מדהים שהם הוציאו בכלל משהו בקורונה. לא מתרץ את הכתיבה בהכרח, זה כן מרגיש שהרעיונות האלה היו עובדים אולי אחרת או טוב יותר בידיים אחרות, אבל בהחלט היו נסיבות. אולי מתישהו במהלך הזמן אפילו אעשה צפייה מחודשת של העונות שלו ואסתכל על הסיפור הגדול, כפי שכתבות ותאוריות באינטרנט עזרו לי להבין.

אוקיי אוקיי הפרק עצמו, בתוך כל הבלגן.
אייס וטיגן, כמה נחמד! לא צפיתי בסדרה הקלאסית, לפחות לא בהרבה ממנה. כן צפיתי בקצת פרקים שטיגן מופיעה בהם, וקצת בפרקים של אייס. אייס הייתה קולית. גם טיגן הייתה קולית. היה לה אופי לפחות. וסצנת הפרידה של טיגן בשנת 84 נהדרת, מאוד בולטת בין כל המלווים שעזבו לאורך הזמן. אייס לעומת זאת לא זכתה לסצנת פרידה ב-89, כי הסדרה בוטלה. סופרו הרבה גרסאות מאז על איך היא עזבה בכל מיני מדיות שונות, ופה לא כל כך מתייחסים לאיך היא עזבה, רק ש"היא והדוקטור רבו". אני מניח שזה גם היה כדי שהיא תשאל אותו "אנחנו בסדר?" והוא יגיד לה "we're better than good, we're ACE!" זה היה חמוד מה נעשה חחח. לי גם יש את הפריבילגיה שאני יודע עליהן, ואני קורא באינטרנט מידע ויודע מה כביכול עבר עליהן בזמן הזה. לפחות את המידע הרשמי שנראה שהוא מאושר על ידי התוכנית. אייס אישה עשירה שמנהלת קרן צדקה גדולה, כפי שנאמר עליה ב"הרפתקאות שרה ג'יין". וטיגן אני זוכר שבשרה ג'יין היא אמרה שהיא "Fighting for evolutional rights" או משהו כזה, ונדמה היה לי שבפרק טיגן אמרה שהיא עשתה כל מיני דברים לוחמניים כאלה אז נראה שהיא המשיכה בקו. כמו כן היא אמרה שהיו לה שני בעלים, בלי זכר לניסה. ניסה הייתה מלווה של הדוקטור יחד איתה בשנות ה-80, ובספיישל קורונה של הלוויה של שרה ג'יין נאמר שהן הגיעו לשם יחד, נרמז שכזוג. קיצר היה חמוד לראות אותן, היה fan service כיפי, הן הופיעו די הרבה.

אני חושב שהאפקט שהכי הצחיק אותי זה האפקט של הדלתות ברזל של יוניט. במיוחד בקטע שטיגן עוזבת את אייס לבד על הגג, והדלת פשוט צונחת למטה חחח זה הרגיש לי די קומי. גם כי זה נראה מזויף וגם כי הדלת נראית כבדה והיא יורדת בכזה חוסר מאמץ או משקל חחח.

דן פשוט עזב בתחילת הפרק! לא הרגשתי בחסרונו יותר מידי, אני מניח שאכן לא היה לו מקום, אבל זה הרגיש מוזר שהדמות שלו הייתה מאוד לא חשובה בסופו של דבר. וגם הסצנה הזאת ברכבת, החלל שם גם היה נראה די מזויף. אבל זה לא נורא, אני החלטתי שאני מנסה שלא לתת לאפקטים שלא נראים טוב בעיניי להשפיע על דעתי יותר מידי. מה שמשנה זה הסיפור והדמויות ובלה בלה בלה.

התוכנית שלה המאסטר מאוווד מוזרה. מרגיש לי שצ'יבנאל overcomplicates. יש מישהי שעושה סקירות על סרטי מארוול ביוטיוב, והיא אומרת שהמוטו של קווין פייג הוא keep it simple. נראה שצ'יבנאל לא דוגל בזה. בשביל לרתום את אנרגיית ההתחדשות המאסטר צריך לבנות כוכב שלם, ובשביל להניע אותו הוא צריך יצור מופלא ונדיר והוא צריך להיות רספוטין ב1916? לא זוכר למה? כאילו... צ'יבנאל, זה אתה ממציא הכל. זה לא חייב להיות כזה מסובך.
והתוכנית עצמה. הוא רוצה להפוך להיות הדוקטור. ולזרוע הרס בשמה של הדוקטור. קודם כל, אתה יכול להסוות את הטארדיס שלך כתיבת משטרה, ללכת להרוס את היקום ולהגיד "אני הייתי הדוקטור תספרו לכולם", לא צריך לעשות את כל זה. אבל בסדר נגיד. הייתי רוצה שהמטרה הזאת הייתה צצה לפני. לא הבנתי למה הוא רוצה לעשות את זה. למה? בגלל הטיימלס צ'יילד? כי הוא מקנא שהדוקטור היא הראשונה וכל זה? שום דבר מזה לא נאמר, אני מנסה להבין לבד.

ניסיתי לחשוב איזה סיפור צ'יבנאל מנסה לספר. מה המסר שהוא מנסה להעביר. לפרק קוראים "הכוח של הדוקטור". הוא מספר על כוחות הרשע שרוצים להשתלט מי שמפיץ אור ותקווה כדי להפיץ רשע ושנאה. אבל החברים הטובים מתאגדים יחד ומביסים את כוחות הרשע. הפרק הזה חוגג מאה שנים ל-BBC, ובתוך כך גם את השושלת הארוכה של דוקטור הו. אני חושב שהסיפור של הפרק, המסר שלו, הוא על הסדרה עצמה. אולי גם על מי שצופה בה. לא משנה כמה רוע אנשים יפיצו, כמה שנאה יכתבו על ג'ודי ויטיקאר או על צ'יבנאל או על כל מה ששונאים בסדרה הזאת - האנשים האלה תמיד תפסידו. הסדרה הזאת יותר גדולה מצ'יבנאל, יותר גדולה מויטיקאר, והיא תמשיך להפיץ שמחה לאנשים גם אחריהם. וזה מסר יפה לצ'יבנאל לכתוב.

הקבוצת תמיכה של המלווים בסוף הייתה חמודה. חבל שהחבר'ה שם היו רק cameos, אבל זה יותר טוב מכלום! מל שם, וג'ו, ואיאן. מהצוות הראשון בשנת 63! סוזן כמובן לא שם. המלווה הראשונה, הנכדה של הדוקטור, ננטשה במאה ה-22. השחקנית עוד חיה. אבל עדיף שהיא לא הייתה שם לcameo אני מניח. אם הנכדה של הדוקטור חוזרת, אני רוצה את זה עם הרגש שמגיע לזה חח. אני מקווה שהקבוצה הזאת עוד תחזור חחח.

השילוב של הדוקטורים הקלאסיים היה נהדר! מאוד שמחתי לראות אותם. זה היה ממש מקסים שנתנו ל-5 ול-7 אינטראקציות עם טיגן ואייס. כל העניין הזה של ההולגרמות הרגיש כמו תירוץ תסריטאי תלוש לצ'יבנאל שהדוקטור תמשיך לפתור הכל אפילו שהיא לא זמינה כרגע, אבל לפחות הוא השתמש בזה גם בשביל הרגעים האלה של אייס וטיגן אז זה היה שווה את זה.

וההתחדשות.
אני לא חושב שאני אוהב שהמילים האחרונות שלה הם Tag, you're it. ילדותי, מוזר. בטוויטר אנשים כתבו שהם אוהבים את זה כי זה בדיוק מתאים לה. אבל לא יודע. המשפט שאמרה ממש לפני זה, I wanna know what happens next, מרגיש יותר קלאסי. אבל צ'יבנאל תמיד היה שנוי במחלוקת אני מניח!
טננט. עם השיניים ישר. איזה נחמד, כמו בפעם הקודמת שהוא הופיע לראשונה חח. ואז בטריילר, דונה!!!! היא הקלאסית שלי, מה נעשה. אם חבר'ה שגדלו באייטיז מאוד שמחו לאייס וטיגן, אז אני מניח שזה אותו דבר בשבילי. אני סוףסוף מבין את כל הקטע הזה של הנוסטלגיה שמשתלט. כי זה שליייי ואני מתרגש ואני גם סך הכל סומך על ראסל טי דייוויס שיהיה כיף. ודונה אוי דונה. פשוט גם לא חשבתי שזה יקרה, שהיא תחזור. ועוד עם טננט. כמה נחמד, איזה יופי איזה כיף לי.

וינדר היה מבוזבז אבל בסדר. חשבתי שאולי הוא יבגוד בדוקטור כי מישהו העלה תיאוריה כזאת בטוייטר, אבל זה לא קרה. היה, נתן כיף, הלך.

יאז והדוקטור לא התנשקו. העזיבה שלה הייתה קצת מוזרה.

אם יעלו לי עוד מחשבות רנדומליות, אוסיף אותן.
סך הכל, בא לי לצפות בפרק שוב. זה היה בלאגן גדול, אבל בלאגן כיף.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראיתי גם
נראה לי הפרק הכי טוב בכל הריצה של כריס צ'יבנל
בהחלט יותר טוב משני פרקי הספיישל האחרונים
שלא לדבר על התועבה שהיא עונה 13 (נראה לי שאם נראה שוב את עונות 11 ו12 אחרי עונה 13 נראה כמה הם טובים באופן יחסי)
אף פעם לא ראיתי פרקים עם טיגן או עם אייס, אבל זה עדיין כיף כשיש מלווים חוזרים.
אפילו שזה כמעט תמיד הקטע של "איך יכלת לעזוב אותי ככה ולא ליצור קשר למשך עשרות שנים"
*אם כי זה לא ממש מה שהיה עם אייס - עושה רושם שהם נפרדו בכעס.

בנוסף בסוף ראינו עוד מלווים ישנים. את אחת מהן זיהיתי כי היא הייתה בפרק של הרפתקאות שרה ג'יין סמית'.
חבל שלא הזכירו אותה.
לעומת זאת כן היה איזכור מוקדם יותר בפרק של המלווה אדריק שהוא מישהו ששמעתי עליו.
היה לי גם חבל שלא הייתה שם מרת'ה ג'ונס (ואולי מיקי). את שאר המלווים של הסדרה מאז החידוש אי אפשר היה להביא למפגש סתם ככה כי דברים קרו להם.

כמובן גם היה נחמד לראות שוב דוקטורים ישנים.
ואפילו ראינו את חלקם בלבוש המקורי שלהם כשהם היו הולוגרמה.
וגם ראינו את הדוקטורית הישנה שגילינו בעבר.
רק שהיה לי קצת חבל תוך כדי שלא הביאו לנו כבר גם את מאט סמית' ופיטר קפלדי. לא יכלו להשיג אותם בשביל איזה שעה באולפן בלבוש כלשהו?
בעצם גם היה נחמד לראות שוב את ג'ון הרט.
כמובן שרציתי גם את דייויד טננט בסצנה ההיא עם שאר הדוקטורים, אבל כבר הנחתי שנראה אותו בקרוב בכל מקרה.

אם כבר אני מדבר...
דייויד טננט!!!!!!!!!
אני ידעתי כמובן שנראה אותו שוב בתפקיד הדוקטור, אבל לא הייתי בטוח אם הרגנרציה תהיה אליו או לשחקן החדש שידוע כבר שנבחר לשחק את הדוקטור הבא.
כי חשבתי שיכול להיות שדייויד טננט פשוט יבוא כדוקטור מהעבר (כמו שהיה בספיישל עם מאט סמית')
או אפילו שהוא יהיה הכפיל של הדוקטור שעבר לעולם מקביל לחיות עם רוז.

דבר אחרון לפני שאני מדבר על אירועי רוב הפרק:
למה בעצם יזמין עזבה את הטרדיס?
כלומר היא הבינה שהדוקטור עומדת לעשות רגנרציה, אבל אז מה?
למה זה היה ברור לשתיהן שזה אומר שהיא צריכה לעזוב?
עד כה, לפחות בסדרה מאז החידוש, אף פעם מלווה לא עזבה פשוט בגלל שהדוקטור עושה רגנרציה.
קודם כל רוז וקלרה הכירו דוקטור אחד ואז נשארו איתו לרגנרציה הבאה שלו.
חוץ מזה במקרים האחרים שהדוקטור עשה רגנרציה זה היה כשהדוקטור העשירי עשה רגנרציה ואז הסיבה שדונה לא המשיכה איתו הייתה כי היא שכחה אותו. וכשהדוקטור ה12 עשה רגנרציה אז ביל עזבה בגלל שהיא הפכה לסייברמן/נלקחה על ידי בת זוג שהפכה לטייסת של נוזל מוזר... (השלב שכבר היה בלתי אפשרי להבין את מופאט).
בקיצור לא הייתה שום סיבה ברורה לכך שיזמין הייתה צריכה לעזוב את הדוקטור.

עכשיו יותר לעלילות הפרק
דאלקים, כולל דאלק בוגד שהבין שבני מינו לא אמורים להמשיך להתקיים.
סייברמנים, כולל הסייברמן המעצבן שרואים לו את הפרצוף האנושי (לא זוכר בדיוק מה הקטע שלו) והסייברמנים שנוצרו מאדוני זמן ולכן יש להם יכולת רגנרציה (אני בקושי מצליח לזכור את סוף עונה 12).
וגם unit.
קצת מטריד עד כמה אני זוכר את סוף עונה 2 (עם דייויד טננט) שגם שם היה מבנה חדש של אירגון ממשלתי לטיפול בחייזרים (אז זה היה טורצ'ווד) שהנהיגה אותו אישה בלונדינית. וגם שם סייברמנים השתלטו על הבניין והפכו את אנשיו לסייברמנים.
גם בפרק ההוא היו סייברמנים ודאלקים, אבל אז הם נלחמו זה בזה.

אבל בכל זא ההבדלים רבים על הדימיון.
בעיחקר כי כאן מאחורי הכל עומד המאסטר.
זאת ההופעה הכי טובה של המאסטר הנוכחי, אבל אני עדיין מחבב אותו פחות מקודמיו.
קחל גדול ממה שהוא עשה מרגיש כמו שטויות.
כמו למשל - למה הוא מתחפש לרספוטין (או היה מאז ומתמיד רספוטין)? (כלומר בהנחה שזה לא היה רק בשביל השיר)
למה הוא גורם לצ'אר לצאת לחופשה?
למה בכלל עשות את כל הקטע עם הכוכב המלאכותי ב1916 דווקא?
למה כל הקטע עם הציורים שהושחתו ככה שיופיע עליהם הפנים שלו?
למה להרוג ולמזער 15 סייסמולוגים?
למה בכלל לתת לUnit לתפוס אותו רק כדי שהוא יוכל לברוח?
בכלל לא ברור למה להגניב את הסייברמנים לתוך unit. יכל לעשות את זה בכל מקום בעולם והם היו מתרבים בדרך הרגילה שלהם.

אבל עדיין היה יותר כיף ויותר מובן מההופעות הקודמות של המאסטר הזה.
ואהבתי את הרעיון שהוא גורם לדוקטור לעשות רגנרציה אליו. לא שזה הגיוני ממש למה שאנחנו יודעים, אבל אם לא מתעסקים בהגיון של זה אז זה מגניב שהוא השתלט לה על הגוף, על השם, על הטארדיס, ובמידה מסויימת על המלווה, וכל זה כדי שלא רק שהיא תמות לעד בלי רגנרציה, אלא הוא יוכל גם להרוס את המורשת של השם שלה.

משהו מעניין - כשיאז והבחור האחר (ווינדר, שזכור לי שראינו באמת בעבר, אבל אני לחלוטין לא זוכר מתי ומה היה הקטע שלו) מכריחים את המאסטר לעשות רגנרציה חזרה לדוקטור, אז המאסטר מתחנן לא להפוך להיות שוב הוא עצמו. והוא אומר משהו על כך שהוא גידל את הבת של הדוקטור. מה זה אמור להביע?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ועכשיו תגובות
היו לו רעיונות גדולים בהחלט, אבל הביצוע היה לוקה בחסר בעיניי. הוא בטח התמודד עם הרבה אתגרים, והקורונה היא בכלל אתגר מטורף וזה מדהים שהם הוציאו בכלל משהו בקורונה. לא מתרץ את הכתיבה בהכרח, זה כן מרגיש שהרעיונות האלה היו עובדים אולי אחרת או טוב יותר בידיים אחרות, אבל בהחלט היו נסיבות. אולי מתישהו במהלך הזמן אפילו אעשה צפייה מחודשת של העונות שלו ואסתכל על הסיפור הגדול, כפי שכתבות ותאוריות באינטרנט עזרו לי להבין.
אני לא חושב שאני אוכל אי פעם לראות שוב את העונות האלו. במיוחד לא את עונה 13. אבל אולי אני אצפה בפרקים בודדים שוב כדי לנסות להבין מה היה כל הקטע שם.
ובספיישל קורונה של הלוויה של שרה ג'יין נאמר שהן הגיעו לשם יחד, נרמז שכזוג.
מה זה הספיישל קורונה של הלוויה של שרה ג'יין?
לא זכור לי שום דבר כזה.
יכול להיות שפיספסתי משהו?
אני חושב שהאפקט שהכי הצחיק אותי זה האפקט של הדלתות ברזל של יוניט. במיוחד בקטע שטיגן עוזבת את אייס לבד על הגג, והדלת פשוט צונחת למטה חחח זה הרגיש לי די קומי. גם כי זה נראה מזויף וגם כי הדלת נראית כבדה והיא יורדת בכזה חוסר מאמץ או משקל חחח.
זה לא הרגיש לי מוזר.
אבל זה בטח בגלל שאני צופה בהרבה דברים של מלחמת הכוכבים לאחרונה ואני שמתי לב לכך שבמלחמת הכוכבים חלק גדול מאוד מהדלתות זזות ככה במהירות מטורפת (שתמיד מרגישה לי מסוכנת).
דן פשוט עזב בתחילת הפרק! לא הרגשתי בחסרונו יותר מידי, אני מניח שאכן לא היה לו מקום, אבל זה הרגיש מוזר שהדמות שלו הייתה מאוד לא חשובה בסופו של דבר.
כן, הופתעתי שהוא פשוט עזב ככה כבר בהתחלה.
טוב, לפחות נתנו לו סצנת אקשן אחת בפרק לפני שנפרדו ממנו. ועם כל הדמויות הוא באמת כנראה היה מיותר.
וגם הסצנה הזאת ברכבת, החלל שם גם היה נראה די מזויף. אבל זה לא נורא, אני החלטתי שאני מנסה שלא לתת לאפקטים שלא נראים טוב בעיניי להשפיע על דעתי יותר מידי. מה שמשנה זה הסיפור והדמויות ובלה בלה בלה.
בדוקטור הו אף פעם לא אכפת לי אם האפקטים נראים מזויפים. סה"כ רוב הדברים הבסיסיים שם נראים כמו אפקטים גרועים כי הם שריד לתקופה שזה כל מה שהיה. ולכן הדאלקים נראים כמו שהם נראים.
התוכנית שלה המאסטר מאוווד מוזרה. מרגיש לי שצ'יבנאל overcomplicates. יש מישהי שעושה סקירות על סרטי מארוול ביוטיוב, והיא אומרת שהמוטו של קווין פייג הוא keep it simple. נראה שצ'יבנאל לא דוגל בזה. בשביל לרתום את אנרגיית ההתחדשות המאסטר צריך לבנות כוכב שלם, ובשביל להניע אותו הוא צריך יצור מופלא ונדיר והוא צריך להיות רספוטין ב1916? לא זוכר למה? כאילו... צ'יבנאל, זה אתה ממציא הכל. זה לא חייב להיות כזה מסובך.
לחלוטין מסובך מידי.
גם אצל מופאט הכל היה מסובך מידי. אבל שם זה הרגיש כאילו זה מסובך אבל אם מתאמצים אז יש להכל הסבר הגיוני.
אצל צ'יבנל זה פשוט כאוטי לחלוטין, כמו שגם כתבתי למעלה.
אגב, ראסל טי דייויס, לא ממש עשה keep it simple, זה היה מורכב אצלו, אבל תמיד אפשר היה להתמצא בסופו של דבר. הוא לא עשה סיבוכיות למען סיבוכיות.
והתוכנית עצמה. הוא רוצה להפוך להיות הדוקטור. ולזרוע הרס בשמה של הדוקטור. קודם כל, אתה יכול להסוות את הטארדיס שלך כתיבת משטרה, ללכת להרוס את היקום ולהגיד "אני הייתי הדוקטור תספרו לכולם", לא צריך לעשות את כל זה. אבל בסדר נגיד. הייתי רוצה שהמטרה הזאת הייתה צצה לפני. לא הבנתי למה הוא רוצה לעשות את זה. למה? בגלל הטיימלס צ'יילד? כי הוא מקנא שהדוקטור היא הראשונה וכל זה? שום דבר מזה לא נאמר, אני מנסה להבין לבד.
חחחחח
לא חשבתי על כך שהוא בעצם תמיד יכל להשתמש בשם של הדוקטור כשהוא עושה דברים רעים כדי להרוס את השם שלה.
אבל כן יש משהו יותר בכך שהוא ממש משתלט על הגוף שלה. דבר ראשון זה שבכך הוא הורג אותה בלי שהיא יכולה לעשות רגנרציה וככה הוא לא צריך לחשוש שהיא תתקן את כל הרע שהוא עושה.
אבל מעבר לזה אני מניח שהמטרה של זה עמוקה יותר. ונכון שחבל שבכלל לא מסבירים את זה, אבל אולי אנחנו אמורים להכיר את הדמויות מספיק כדי לנחש את הסיבה שלו בעצמנו. הרי המאסטר אובססיבי לדוקטור ולא רק רוצה להרוג אותו. זה בהחלט מרגיש שזה הגיוני שהוא ירצה איכשהו להפוך להיות הוא.

*אגב, אחד הדברים שאני ממש לא אהבתי כשהציגו לנו את המאסטר החדש הזה, זה שהתעלמו לחלוטין מכל מה שהתרחש בין הדוקטור למאסטר (מיסי) בתקופה של הדוקטור ה12. היו לי בעיות עם הקו עלילה שעסק בקשר שלהם שם, אבל הגיע לו יותר מהתעלמות מוחלטת.
ניסיתי לחשוב איזה סיפור צ'יבנאל מנסה לספר. מה המסר שהוא מנסה להעביר. לפרק קוראים "הכוח של הדוקטור". הוא מספר על כוחות הרשע שרוצים להשתלט מי שמפיץ אור ותקווה כדי להפיץ רשע ושנאה. אבל החברים הטובים מתאגדים יחד ומביסים את כוחות הרשע. הפרק הזה חוגג מאה שנים ל-BBC, ובתוך כך גם את השושלת הארוכה של דוקטור הו. אני חושב שהסיפור של הפרק, המסר שלו, הוא על הסדרה עצמה. אולי גם על מי שצופה בה. לא משנה כמה רוע אנשים יפיצו, כמה שנאה יכתבו על ג'ודי ויטיקאר או על צ'יבנאל או על כל מה ששונאים בסדרה הזאת - האנשים האלה תמיד תפסידו. הסדרה הזאת יותר גדולה מצ'יבנאל, יותר גדולה מויטיקאר, והיא תמשיך להפיץ שמחה לאנשים גם אחריהם. וזה מסר יפה לצ'יבנאל לכתוב.
מעניין מה שאתה אומר. האמת שלא יצא לי לחשוב על הסיבה לשם הפרק. זה באמת לא משתמע באופן ברור משום דבר.
אולי מה שאתה אומר.
אבל לי מרגיש יותר שזה קשור לכוח שיש לדוקטור בעצם מה שהוא וזה מה שהמאסטר בעצם רצה. הוא רצה להפסיק להיות המאסטר ולהיות הדוקטור. זה משהו שלא הובהר מספיק בפרק, אולי רק קצת, בעיקר בקטע בסוף שהוא מתחנן לא להפוך חזרה למאסטר.
המלווה הראשונה, הנכדה של הדוקטור, ננטשה במאה ה-22. השחקנית עוד חיה. אבל עדיף שהיא לא הייתה שם לcameo אני מניח. אם הנכדה של הדוקטור חוזרת, אני רוצה את זה עם הרגש שמגיע לזה חח. אני מקווה שהקבוצה הזאת עוד תחזור חחח.
אני מאוד מקווה שמתישהו יחזרו לעסוק בנושא סוזן. מה זה אומר שיש לו נכדה ולמה זה כמעט ההתייחסות היחידה שיש שם לכך שיש לו משפחה. כלומר היה את הפרק על הבת המשוכפלת של הדוקטור, והיו פרקים אחרים שהוא זרק שהיו לו ילדים, אבל זה הכל היה רק בהצצות. ובהתעלמות מכך שפעם הוא ממש היה מטייל עם הנכדה שלו.
*וזה גם מתקשר לי לכך שבפרק המאסטר אומר משהו על כך שהוא גידל את הבת של הדוקטור.
השילוב של הדוקטורים הקלאסיים היה נהדר! מאוד שמחתי לראות אותם. זה היה ממש מקסים שנתנו ל-5 ול-7 אינטראקציות עם טיגן ואייס. כל העניין הזה של ההולגרמות הרגיש כמו תירוץ תסריטאי תלוש לצ'יבנאל שהדוקטור תמשיך לפתור הכל אפילו שהיא לא זמינה כרגע, אבל לפחות הוא השתמש בזה גם בשביל הרגעים האלה של אייס וטיגן אז זה היה שווה את זה.
כן, נראה לי שזה היה שווה את זה בשביל שיהיה דוקטורים ישנים עובדים עם המלוות הישנות שלהן.
אני לחלוטין יכול לדמיין איזה מגניב זה יהיה בשבילי אם עוד 40 שנה נראה את מאט סמית' המבוגר עובד עם איימי פונד המבוגרת.
וינדר היה מבוזבז אבל בסדר. חשבתי שאולי הוא יבגוד בדוקטור כי מישהו העלה תיאוריה כזאת בטוייטר, אבל זה לא קרה. היה, נתן כיף, הלך.
יפה לך שזכרת בכלל מי זה וינדר
יאז והדוקטור לא התנשקו. העזיבה שלה הייתה קצת מוזרה.
הרחבתי בהודעה שלי למה זה מוזר מאוד שהיא עזבה.
האמת שלא ציפיתי שהן יתנשקו. זה באופן כללי די נדיר שהדוקטור התנשק עם מלווה.
נכון שטננט נישק את רוז, אבל זה אף פעם לא היה באמת הדוקטור.
ונכון שהוא גם נישק את דונה, אבל זה היה לא בקטע רומנטי.
אני לא חושב שאני אוהב שהמילים האחרונות שלה הם Tag, you're it. ילדותי, מוזר. בטוויטר אנשים כתבו שהם אוהבים את זה כי זה בדיוק מתאים לה. אבל לא יודע. המשפט שאמרה ממש לפני זה, I wanna know what happens next, מרגיש יותר קלאסי. אבל צ'יבנאל תמיד היה שנוי במחלוקת אני מניח!
טננט. עם השיניים ישר. איזה נחמד, כמו בפעם הקודמת שהוא הופיע לראשונה חח.
נראה לי מתאים לה.
נכון שהI wanna know what happens next, מרגיש קלאסי. אבל זה בערך מה שקודמים כבר אמרו (במיוחד טננט).
*אגב, בשבועים האחרונים ערוץ היו-טיוב של הBBC הוציא סרטונים של כל הרגנרציות האחרונות.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ועכשיו בנושא הטיזר לעתיד
זה מאוד מעניין שמתייחסים לטננט בתור הדוקטור ה14. בין היתר כי זה מרגיש לא הוגן כי ג'ון הרט לא קיבל מספר (טכנית ג'ון הרט אמור להיות הדוקטור ה9, אקלסטון ה10, טננט ה11, סמית' ה12, קפלדי ה13, וויטקר ה14 ועכשיו טננט שוב ה15 ואז גטווה ה16)(פיו)
what in the peanut butter fuck?, כאילו היו רמזים שזה יקרה, אבל...שובו של 10? לא שאני לא שמח, אבל ברור שזה יחזיק מעמד לזמן דיי קצר וזה סתם בזבוז של regeneration cycle אז זה סתם מוזר
אין כבר ממש עניין של בזבוז של מחזור רגנרציה. בעבר נאמר שלאדוני זמן יש רק 13 מחזורי רגנרציה, אבל בעונות האחרונות הובהר שלדוקטור יש אינסוף רגנרציות.
וגם שהיו לו כבר יותר ממש שהוא יודע. (מה שבעצם אומר שכל עניין המספור הוא לא רלוונטי)
לפי הpress release שקראתי, שלושת הפרקים (!) האלה ישודרו בנובמבר 2023, לחגוג 60 שנה לסדרה, שזה הגיוני ודי ידענו את זה אבל זה יותר משנה כוסאמאמאמאמאמכ.
מה שגדול זה שזה כנראה 3 פרקים שבהם הדוקטור הוא טננט. זה מדהים.
ותכלס למה שנתלונן. אני שמח שנקבל עוד פרקים בונוס שבהם טננט שוב משחק את הדוקטור.
URPyWF36_o.jpg
הוא בהחלט נראה הרבה יותר בוגר מאיך שהוא נראה בסקס אדוקיישן.
ואז בטריילר, דונה!!!! היא הקלאסית שלי, מה נעשה. אם חבר'ה שגדלו באייטיז מאוד שמחו לאייס וטיגן, אז אני מניח שזה אותו דבר בשבילי. אני סוףסוף מבין את כל הקטע הזה של הנוסטלגיה שמשתלט. כי זה שליייי ואני מתרגש ואני גם סך הכל סומך על ראסל טי דייוויס שיהיה כיף. ודונה אוי דונה. פשוט גם לא חשבתי שזה יקרה, שהיא תחזור. ועוד עם טננט. כמה נחמד, איזה יופי איזה כיף לי.
וואי זה כזה כיף שדונה תחזור.
קת'רין טייט מעולה באופן כללי. והדמות של דונה מעולה עוד יותר.
מעניין איך יחזירו אותה. הרי היה את כל הקטע בסוף עונה 4 שהיא הפכה להיות חצי טיים-לורד, אבל זה גורם נזק למוח שלה והדרך היחידה שהיא יכולה לשרוד זה אם היא תשכח את הדוקטור ולעולם לא תזכור אותו.
אבל אני רוצה שהיא תזכור אותו. ואני גם אוהב את זה שהיא הייתה חכמה כמו הדוקטור. הדוקטור-דונה הייתה נהדרת (והשתלטה על איפריית דאלקים שלמה בשניות)

*חוץ מזה הטיזר הזכיר לי שגם נראה בקרוב את ניל פאטריק האריס בתפקיד כלשהו. וזה נראה כמו תפקיד מוזר ומגניב.

Aranel Nenharma

Well-known member
עוד לא ראיתי את הפרק (לא השלמתי את עונה 12 ו-13 ולא יודעת כמה קריטי לי כדי להבין את הפרק)
אבל ביוטיוב העלו את הקטע של הregeneration (ראיתי את זה איזה חמש דקות אחרי שהערוץ הרשמי העלה אותו) וראיתי אותו וממש אבל ממש לא ציפתי לראות שם את דיוויד טננט, הייתי בטוחה שזה יהיה שוטי גטווה
כמובן שידעתי שדיוויד חוזר לספיישלים של 60 שנה, אבל לא ציפתי שהוא יהיה חלק כל כך מרכזי ובטח לא הדוקטור ה-14.
ומה שהכי הפתיע אותי זה שגם הבגדים של ג'ודי הוחלפו ודייויד לבש חליפה, נכון שחליפה זה הבגד של 10 (למרות שזו לא החליפה הזו) אבל חלק ממה שאני אוהבת בregeneration זה שהדוקטור החדש עדיין לובש את הבגדים של הישן (וכמובן שזה לא נראה טבעי עליו) ואז רואים כיצד הוא הולך ובונה את התלבושת החדשה והאייקונית שלו

ואווו, זה נראה ממש טוב!!!
דיוויד|מאוהב| קתרין|מאוהב| ואוו איזה נוסטלגיה מעולה
וגם השניה של שוטי נראת מעולה ואני מרגישה שהוא הולך להיות מעולה בתפקיד הדוקטור.
* גם השברביר שניה של ניל נראת מדהים|מאוהב|

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
עוד לא ראיתי את הפרק (לא השלמתי את עונה 12 ו-13 ולא יודעת כמה קריטי לי כדי להבין את הפרק)
בעיקרון את לא ממש חייבת לראות שום דבר מהם. אני בטוח שאפשר בלי זה.
בפועל כדאי לך לראות את פרק 12X05 שהוא גם פרק טוב מאוד
ופרק 12X10 שהוא לא ממש טוב, אבל מסביר הרבה דברים שטוב שתדעי
ואז תראי את הפרק הזה (The Power Of The Doctor) שהוא גם טוב.

אני לא חושב שיש טעם שתראי את שאר פרקי עונה 12
וממש ממש לא כדאי לך לראות את עונה 13 כי היא לדעתי נוראית.

אני חושב שכדאי לך לראות את הפרק הזה ואת הפרקים שציינתי כדי שלפחות יהיה לך זיכרון טוב מהדוקטור ה13 עכשיו שהיא עזבה.
חוץ מזה יש משהו בפרקים 12X05 ו12X10 שאני חושב שכן סיכוי גבוה שייתיחסו אליו שוב בעתיד ולכן כדאי שתדעי.

ומה שהכי הפתיע אותי זה שגם הבגדים של ג'ודי הוחלפו ודייויד לבש חליפה, נכון שחליפה זה הבגד של 10 (למרות שזו לא החליפה הזו) אבל חלק ממה שאני אוהבת בregeneration זה שהדוקטור החדש עדיין לובש את הבגדים של הישן (וכמובן שזה לא נראה טבעי עליו) ואז רואים כיצד הוא הולך ובונה את התלבושת החדשה והאייקונית שלו
שמתי לב לזה וזה בהחלט מוזר מאוד
אבל שכחתי מזה כשבאתי לכתוב.
אני גם אוהב את זה שברגנרציה הדוקטור לובש אותם בגדים שהקודם שלו לבש.
חוץ מזה שזה פשוט הגיוני שרק הגוף עובר רגנרציה ולא הבגדים.
במידה רבה זה שהבגדים שלו משתנים זה יותר מוזר מזה שהוא חוזר להיות שוב בצורה שכבר הייתה לו (במיוחד כי נרמז בעבר שהדוקטור בעתיד יקח פרצופים שכבר היו לו בעבר)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
יצא ראיון קצר עם שוטי נגוואה על דוקטור הו.
אבל החדשות הממש מפתיעות זה שלפי מה שנאמר שם החל מ2023 הסדרה תשודר בדיסני+ בכל העולם מחוץ לבריטניה.
עכשיו זה בעצמו אולי לא חדשות מרעישות - כי תכלס היינו רואים את הפרקים בכל מקרה,
אבל אני תוהה האם ייתכן שזה אומר שיעלו שם גם עונות ישנות יותר של הסדרה. אולי אפילו עונות מהסדרה הקלאסית.

אוסווין

Active member
יצא ראיון קצר עם שוטי נגוואה על דוקטור הו.
אבל החדשות הממש מפתיעות זה שלפי מה שנאמר שם החל מ2023 הסדרה תשודר בדיסני+ בכל העולם מחוץ לבריטניה.
עכשיו זה בעצמו אולי לא חדשות מרעישות - כי תכלס היינו רואים את הפרקים בכל מקרה,
אבל אני תוהה האם ייתכן שזה אומר שיעלו שם גם עונות ישנות יותר של הסדרה. אולי אפילו עונות מהסדרה הקלאסית.
פלאס קלטת את הלוגו החדש?
מרפרר ללוגו מהסבנטיז. מעניין אם זה הלוגו לכל הnew era או רק לספיישל 60.

רוב הזמן נח

Well-known member
כבר הלכתי לאיבוד בעונה עם הדוקטורית. שהתחילה מאוד חלש ואז התחיל להיות מעניין ואז עשיתי הפסקה, אני לא זוכר למה, ואז שכחתי בכלל עד איפה ראיתי.

limors2

Well-known member
צפיתי-
קיבלתי טלפון סופר לחוץ בשני בערב של ״אל תכנסי לוויינט!!!!!!!!!!!!״, מסתבר שהם פרסמו כתבה שבכותרת שלה נכתב בדיוק הפאנץ/ והספוילר הגדול של ההתחדשות. היו מלא תגובות זועמות של ״איך אתם מעזים לספיילר ככה, עם משחקי הכס לא הייתם עושים את זה״, ובצדק. סופר חוצפה מצידם. אבל הצלחתי להימנע ולכן הופתעתי לחלוטין.

איזה כיףףףףףףףףףףףףףף|מאוהב||מאוהב||מאוהב| לא זכרתי שהיו דיווחים על החזרה של טננט, אז כשג׳ודי התחילה להתחדש ופתאום הופיעה שם חליפה ה״WTF" שלי הפך נורא מהר ל״אומייגאדדדדדדדדדדדד״. דוקטור פאקינג טננט חוזר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הפרק עצמו היה נחמד, קצת עמוס ומבולבל מדי כמ ושאמרתם, אבל טוב מספיק כדי להחזיק אותי ערה עד 2:30 לפנות בוקר (כשאמרו לי להימנע ולהיזהר גם פקדו עלי לראות ברגע שאגיע הביתה). מבאס שיאז והדוקטור לא קיבלו פרידה קצת יותר פרידתית אבל אני שמחה שיאז זכתה להיות מהחצי של המלווים שנשארים בחיים+לא נדפק להם כל הקיום, ומתבאסת בשביל ג׳ודי שהתקופה שלה כדוקטור הוכתמה ע״י כתיבה גרועה. אבל טננטטטטטטטטטטטט|מאוהב||מאוהב|

משערת שהחזרה שלו תתורץ בזה שהריג׳נריישן בכפייה עשה לו בלאגן בגוף, וזה מה שיאפשר גם את החזרה של שחקנים מסויימים אחרים שדווח שיחזרו

It's Always Sunny

Well-known member
לא התכוונתי להגיב בהתחלה (כי אני לא חושבת שאני אראה את הפרק הזה, לפחות לא בתקופה הקרובה) אבל אז פתחתי את הספוילרים (כי אני בשלב שלא אכפת לי כבר מספוילרים על דוקטור הו) והיו שם כמה דברים מעניינים.

הפרק הזה חוגג מאה שנים ל-BBC, ובתוך כך גם את השושלת הארוכה של דוקטור הו.
וואו, ה-BBC נוסדו ב-1922? זה הישג מרשים.

אני חושב שהסיפור של הפרק, המסר שלו, הוא על הסדרה עצמה. אולי גם על מי שצופה בה. לא משנה כמה רוע אנשים יפיצו, כמה שנאה יכתבו על ג'ודי ויטיקאר או על צ'יבנאל או על כל מה ששונאים בסדרה הזאת - האנשים האלה תמיד תפסידו. הסדרה הזאת יותר גדולה מצ'יבנאל, יותר גדולה מויטיקאר, והיא תמשיך להפיץ שמחה לאנשים גם אחריהם. וזה מסר יפה לצ'יבנאל לכתוב.
מעניין. קצת עצוב לי שאנשים שונאים את ג'ודי כשזו לא אשמתה. גם השנאה לצ'יבנאל קצת מוגזמת ואני אומרת את זה כבתור אחת שהייתה ממש מאוכזבת ממנו והסכימה עם התגובות הפחות נעימות. אבל עכשיו כשאני מסתכלת על זה בפרספקטיבה שונה, אני מרגישה שהגזמתי עם הביקורת כלפי הכתיבה שלו.

סוזן כמובן לא שם. המלווה הראשונה, הנכדה של הדוקטור, ננטשה במאה ה-22. השחקנית עוד חיה. אבל עדיף שהיא לא הייתה שם לcameo אני מניח. אם הנכדה של הדוקטור חוזרת, אני רוצה את זה עם הרגש שמגיע לזה חח. אני מקווה שהקבוצה הזאת עוד תחזור חחח.
קראתי לפני כמה שנים שהשחקנית התבאסה על איך שהציגו את סוזן ושדוקטור הו הרס את החיים שלה. אבל אולי היא שינתה את דעתה מאז.

נראה לי הפרק הכי טוב בכל הריצה של כריס צ'יבנל
בהחלט יותר טוב משני פרקי הספיישל האחרונים
כשאתה כותב את זה ככה, זה מרגיש כאילו עד שצ'יבנאל הביא פרק (יחסית) טוב, הוא עוזב.

היה לי גם חבל שלא הייתה שם מרת'ה ג'ונס (ואולי מיקי).
שמעת על מה שקרה עם השחקן של מיקי?

אם כבר אני מדבר...
דייויד טננט!!!!!!!!!
מקווה שמה שאני אגיד עכשיו לא יהיה מבאס מידי, אבל מרגיש לי שמביאים את טננט בעיקר כדי לגרום למעריצים שהפסיקו לצפות בסדרה, לחזור לצפות בה. אני מניחה שזה גם כדי לעשות למעריצים טוב על הלב.
מה אתה חושב על זה?

ומה שהכי הפתיע אותי זה שגם הבגדים של ג'ודי הוחלפו ודייויד לבש חליפה, נכון שחליפה זה הבגד של 10 (למרות שזו לא החליפה הזו)
מה שרשמת ממש הצחיק אותי משום מה, לא יודעת למה. אולי הם פחדו שהבגדים של ג'ודי ממש לא יראו טבעיים על טננט?

קיבלתי טלפון סופר לחוץ בשני בערב של ״אל תכנסי לוויינט!!!!!!!!!!!!״, מסתבר שהם פרסמו כתבה שבכותרת שלה נכתב בדיוק הפאנץ/ והספוילר הגדול של ההתחדשות. היו מלא תגובות זועמות של ״איך אתם מעזים לספיילר ככה, עם משחקי הכס לא הייתם עושים את זה״, ובצדק. סופר חוצפה מצידם. אבל הצלחתי להימנע ולכן הופתעתי לחלוטין.
מסכימה איתך לחלוטין. מצאתי את הכתבה שדיברת עליה ולא חתום עליה מישהו, רק רשום ynet :-D כל הכבוד שהצלחת להימנע.
זה מזכיר לי כשכל פעם שכותבים על הסדרה באחד מאתרי החדשות כמעט תמיד יהיה רשום: X (שחקן) יגלם את דוקטור הו |פנים||פנים|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לא.
מה?
מקווה שמה שאני אגיד עכשיו לא יהיה מבאס מידי, אבל מרגיש לי שמביאים את טננט בעיקר כדי לגרום למעריצים שהפסיקו לצפות בסדרה, לחזור לצפות בה. אני מניחה שזה גם כדי לעשות למעריצים טוב על הלב.
מה אתה חושב על זה?
נראה לי לחלוטין הגיוני.
למה זה נראה לך מבאס?

It's Always Sunny

Well-known member
אז לפני שנה יצאה כתבה שדיברה על כך שהוא הטריד מינית 20 (!!) נשים. מסתבר שהוא היה מצלם אותן בעירום ומשתף את התמונות בלי שהן ידעו. הוא גם הציע הצעות מיניות ואם מישהי הייתה מסרבת לו, הוא היה מאיים עליה.

מה אתה חושב על זה?
נראה לי לחלוטין הגיוני.
למה זה נראה לך מבאס?
האמת שבאתי לרשום משהו יותר נחרץ אבל קצת ריככתי את הניסוח שלי. מה שהתכוונתי לומר שזה שהחזירו את טננט מרגיש לי יותר כמו דרך לעלות את הרייטינג ולפתות מעריצים שפרשו מהסדרה לחזור ולראות, אני מניחה שזה גם בא כדי לשמח את המעריצים וברור שזה קורה בעוד סדרות חוץ מדוקטור הו. אבל עם התגובות המתלהבות, לא רציתי להרוס כי אני לא יכולתי ממש להתלהב.

Lhuna3

Well-known member
אוקיי, מחשבות
כרגיל מסכימה עם כל מילה |כן|
אני בטוחה שלא הבנתי אותך נכון, כי זה נשמע כאילו אתה כתבת עכשיו על שובו של דוקטור 10 את המילים "סתם בזבוז" ו"סתם מוזר", וזה לא יכול להיות שאתה באמת התכוונת לזה.

ועוד תגובות
היה לי גם חבל שלא הייתה שם מרת'ה ג'ונס (ואולי מיקי).
גם לי :-(
רק שהיה לי קצת חבל תוך כדי שלא הביאו לנו כבר גם את מאט סמית' ופיטר קפלדי. לא יכלו להשיג אותם בשביל איזה שעה באולפן בלבוש כלשהו?
|כן||כן||כן||כן||כן||כן||כן||כן||כן| (חוץ מהמילה "קצת")
אפילו עם שיער טארגאריין בלונדיני.
בעצם גם היה נחמד לראות שוב את ג'ון הרט.
אוי נכון.
כמובן שרציתי גם את דייויד טננט בסצנה ההיא עם שאר הדוקטורים, אבל כבר הנחתי שנראה אותו בקרוב בכל מקרה.

אם כבר אני מדבר...
דייויד טננט!!!!!!!!!
אני ידעתי כמובן שנראה אותו שוב בתפקיד הדוקטור, אבל לא הייתי בטוח אם הרגנרציה תהיה אליו או לשחקן החדש שידוע כבר שנבחר לשחק את הדוקטור הבא.
כי חשבתי שיכול להיות שדייויד טננט פשוט יבוא כדוקטור מהעבר (כמו שהיה בספיישל עם מאט סמית')
או אפילו שהוא יהיה הכפיל של הדוקטור שעבר לעולם מקביל לחיות עם רוז.
אני גם חשבתי ככה שהוא יהיה סתם כמו שאר הדוקטורים מהעבר או אפילו הכפיל!! אז איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!
למה בעצם יזמין עזבה את הטרדיס?
כלומר היא הבינה שהדוקטור עומדת לעשות רגנרציה, אבל אז מה?
למה זה היה ברור לשתיהן שזה אומר שהיא צריכה לעזוב?
באמת לא מובן.

ואהבתי את הרעיון שהוא גורם לדוקטור לעשות רגנרציה אליו. לא שזה הגיוני ממש למה שאנחנו יודעים, אבל אם לא מתעסקים בהגיון של זה אז זה מגניב שהוא השתלט לה על הגוף, על השם, על הטארדיס, ובמידה מסויימת על המלווה, וכל זה כדי שלא רק שהיא תמות לעד בלי רגנרציה, אלא הוא יוכל גם להרוס את המורשת של השם שלה.
זה החלק שהכי הפריע לי, שהרגנרציה בכוח הזאת - ממתי זה עובד ככה? לא מתכוונת לחלק של הכפיה של גוף ספציפי שכבר קיים (אולי באמת ידענו מפרק שלא ראיתי שהיתה טכנולוגיה כזאת בגאליפריי), אבל ברגנרציה התודעה של הדוקטור נשמרת, הוא לא מקבל תודעה חדשה עם זכרונות של הגוף ה"חדש"... אם יש לו עכשיו את הגוף של המאסטר הנוכחי ואת התודעה של המאסטר - אז מה בכלל המשמעות להגיד שהוא הדוקטור? האם יש לו גם את התודעה/זכרונות של הדוקטור בנוסף לאלו של המאסטר? כי לא נאמר או נרמז משהו כזה. זה הרגיש לי גם לא עקבי עם ההגיון של התחדשות, וגם חסר משמעות.
אלא אם מסתכלים על זה פשוט בתור הדרך היחידה להרוג את הדוקטור סופית בלי שהיא תתחדש.
מה שגדול זה שזה כנראה 3 פרקים שבהם הדוקטור הוא טננט. זה מדהים.
:-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0
תשכחו מכל התלונות שלי למעלה, למי אכפת?

מתי זה קורה??????????????????????????????????????????????

*חוץ מזה הטיזר הזכיר לי שגם נראה בקרוב את ניל פאטריק האריס בתפקיד כלשהו. וזה נראה כמו תפקיד מוזר ומגניב.
:-0:-0:-0:-0:-0:-0:-0:-0:-0:-0:-0:-0:-0
אני לא ידעתי את זה אפילו!
לא צופה בטיזר.
אבל כל החדשות הטובות האלו מתחילות להפחיד אותי, כי זה טוב מידי, וזה אומר שהולך לקרות משהו נוראי. זה התגרות בגורל.
אני מעכשיו מאשימה את BBC באסון הגדול הבא שהולך לקרות.
אני חושב שכדאי לך לראות את הפרק הזה ואת הפרקים שציינתי כדי שלפחות יהיה לך זיכרון טוב מהדוקטור ה13 עכשיו שהיא עזבה.
חוץ מזה יש משהו בפרקים 12X05 ו12X10 שאני חושב שכן סיכוי גבוה שייתיחסו אליו שוב בעתיד ולכן כדאי שתדעי.
אז תכתוב לנו מה הם?
קיבלתי טלפון סופר לחוץ בשני בערב של ״אל תכנסי לוויינט!!!!!!!!!!!!״, מסתבר שהם פרסמו כתבה שבכותרת שלה נכתב בדיוק הפאנץ/ והספוילר הגדול של ההתחדשות. היו מלא תגובות זועמות של ״איך אתם מעזים לספיילר ככה, עם משחקי הכס לא הייתם עושים את זה״, ובצדק. סופר חוצפה מצידם.
אויש איזה דפוקים!! :mad::mad:
ומתבאסת בשביל ג׳ודי שהתקופה שלה כדוקטור הוכתמה ע״י כתיבה גרועה.
קצת עצוב לי שאנשים שונאים את ג'ודי כשזו לא אשמתה.
כנ"ל :-(
זה נשמע מאוד הגיוני, אי אפשר להכחיש... אבל אם זו המטרה אז היא מצליחה 🤷‍♀️
נשאר רק לקוות שהפרקים יהיו טובים בפני עצמם ולא ירגישו מאולצים בכתיבה שלהם!
אז לפני שנה יצאה כתבה שדיברה על כך שהוא הטריד מינית 20 (!!) נשים. מסתבר שהוא היה מצלם אותן בעירום ומשתף את התמונות בלי שהן ידעו. הוא גם הציע הצעות מיניות ואם מישהי הייתה מסרבת לו, הוא היה מאיים.
:-0
אויש איזה זבל :-(

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז לפני שנה יצאה כתבה שדיברה על כך שהוא הטריד מינית 20 (!!) נשים. מסתבר שהוא היה מצלם אותן בעירום ומשתף את התמונות בלי שהן ידעו. הוא גם הציע הצעות מיניות ואם מישהי הייתה מסרבת לו, הוא היה מאיים עליה.
[לגבי השחקן ששיחק את מיקי]
עכשיו מובן למה הדוקטור אף פעם לא חיבב אותו ממש.
אבל ברצינות - איזה מדכא. חרא כזה.
האמת שבאתי לרשום משהו יותר נחרץ אבל קצת ריככתי את הניסוח שלי. מה שהתכוונתי לומר שזה שהחזירו את טננט מרגיש לי יותר כמו דרך לעלות את הרייטינג ולפתות מעריצים שפרשו מהסדרה לחזור ולראות, אני מניחה שזה גם בא כדי לשמח את המעריצים וברור שזה קורה בעוד סדרות חוץ מדוקטור הו. אבל עם התגובות המתלהבות, לא רציתי להרוס כי אני לא יכולתי ממש להתלהב.
אני מבין שזה גורם לך להתלהב מזה פחות,
אבל לי לא אכפת מהסיבה. ברור לי שזה נעשה מתוך ניסיון למשוך צופים שעזבו. ואני שמח כי אני רוצה שצופים יחזרו לצפות כדי שלא יבטלו את הסדרה.
חוץ מזה שאני מרגיש שמגיע לי פיצוי על כך שנשארתי נאמן לסדרה תוך כדי תקופות קשות כל כך.
|כן||כן||כן||כן||כן||כן||כן||כן||כן| (חוץ מהמילה "קצת")
אפילו עם שיער טארגאריין בלונדיני.
חחחחח
עכשיו אני חושב על זה שמאט סמית' איכשהו נמשך לתפקידים שבהם יש לו שיער בהיר (קודם היה הנסיך פיליפ בהכתר)
לא צופה בטיזר.
אבל כל החדשות הטובות האלו מתחילות להפחיד אותי, כי זה טוב מידי, וזה אומר שהולך לקרות משהו נוראי. זה התגרות בגורל.
אני מעכשיו מאשימה את BBC באסון הגדול הבא שהולך לקרות.
האם אי אפשר לומר שהעונות האחרונות של דוקטור הו כבר נחשבים בתור הדבר הנוראי?
אז תכתוב לנו מה הם?
אני חושב שעדיף לך לראות את הפרקים. כמו שאמרתי, במיוחד פרק 12X05 הוא בעצם ממש טוב.
אבל בסדר
אז יש עלילה מורכבת ודי טובה, אבל מה שחשוב להמשכיות זה שהדוקטור פוגשת אישה שאחר כך מתברר שיש לה טארדיס והיא הדוקטור. כמובן שהדוקטור מניחה שהיא גרסה שלה מהעתיד, אבל הדוקטור הזאת טוענת שהיא לא זוכרת אותה ומניחה שהדוקטור שלנו היא גרסה שלה מהעתיד.
אגב הדוקטור הזאת גם ליברלית יחסית עם נשקים.
בעצם ראית את הגרסה הזאת של הדוקטור בפרק החדש.
הנה היא ליד הדוקטור המוכרת:
1666909525710.png

שני פרטי עלילה חשובים:
הדבר הראשון הוא שהמאסטר מגיע לגאליפריי, הורג את כל הטיים לורדס, ואז הופך חלק מהם לסייברמנים. אבל בגלל שהוא משתמש בגופות של טיים לורדס אז יש להם יכולת רגנרציה. אה, והוא קורא להם טיים מאסטרס.
אלו הסייברמנים שיש בפרק הזה (כלומר the power of the doctor) וזאת הסיבה שהם יכולים לעשות רגנרציה.

הדבר הגדול באמת בפרק הוא משהו שמשנה את כל מה שהיה ידוע על דוקטור הו בעבר.
מה שידענו על הדוקטור זה שהוא שייך לגזע של הטיים לורדס, תושבי הכוכב גאליפריי שיש להם יכולת לרגנרציה.
מסתבר שבמקור לתושבי גאליפריי לא הייתה יכולת רגנרציה.
בעבר רחוק אחת מתושבות גאליפריי (מישהי בשם Tecteun) חקרה כוכבים שונים בחלל עם החללית שלה ובכוכב כלשהו היא מצאה ילדה בודדה ליד פרטל ליקום אחר.
טקטון אימצה את הילדה הזאת. כשהילדה מתה בגלל משהו היא גילתה שלילדה יש יכולת לרגנרציה. היא חקרה את היכולת הזאת וגילתה שהיכולת הזאת לרגנרציה היא אינסופית. לכן הילדה מכונה The Timeless Child.
טקטון הצליחה לשכפל את יכולת הרגנרציה הזאת לפחות חלקית ולתת אותה לכל האנשים שלה בגאליפריי, וזה מה שנתן להם את היכולת רגנרציה.
הילדה עצמה גדלה, עברה רגנרציות שונות, אבל השלב מסוים החליטו למחוק לה את הזכרונות. ואז שיקרו לה ואמרו לה שהיא רק אחת מכל הטיים לורדס. כל פעם אחרי שהיא עברה 12 רגנרציות מחקו לה את הזיכרון.
הילדה הזאת, The timeless child, היא הדוקטור. כלומר היו לה הרבה רגנרציות לפני מה שאנחנו מכירים בתור הדוקטור הראשון. אבל היא זוכרת את הדוקטור הראשון בתור החיים הראשונים שלה.
הסוד שהדוקטור היא הטייםלס צ'יילד, שהיא מקור יכולת הרגנרציה של הטיים לורדס, שהיא בעצם הדוקטור, שהמקור שלה לא ידוע למעשה - כל זה סוד כמוס לא רק מהדוקטור, אלא גם מהחברה הכללית של הטיים לורדס. כשהמאסטר מגלה את זה הוא די מתחרפן (אם כי הוא מחורפן גם לפני זה, אז זה לא עניין גדול)
:-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0
תשכחו מכל התלונות שלי למעלה, למי אכפת?

מתי זה קורה??????????????????????????????????????????????
זה מוזר, אבל לפי ויקיפדיה כרגע - שלושת הפרקים של דייויד טננט ישודרו בנובמבר 2023.
אבל חשוב יותר:
snoopy dance xander.gif

Lhuna3

Well-known member
האם אי אפשר לומר שהעונות האחרונות של דוקטור הו כבר נחשבים בתור הדבר הנוראי?
וואו, אם הן היו עד כדי כך גרועות בשביל לאזן את כל הטוב הזה... אז אולי.

אני חושב שעדיף לך לראות את הפרקים. כמו שאמרתי, במיוחד פרק 12X05 הוא בעצם ממש טוב.
אבל בסדר
אההה רגע - את העונה הזאת (12) אני בעצם כן ראיתי. הלכתי בעצם לבדוק בוויקיפדיה כמה באמת לא ראיתי - אז בעצם רק את עונה 13 (שהיא רק 6 פרקים!) ושני ספיישלים שאחריה לא ראיתי.
משום מה חשבתי שפספסתי כבר הרבה יותר!
עדיין טוב שסיכמת, כי לא זכרתי את כל הפרטים כמובן, אז תודה.
(אני אפילו זוכרת שכתבתי פה איפשהו בעצמי סיכום מפורט של מה שלמדנו בעונה 12...)
תוספת: ומסתבר שאפילו שמרתי לי בבוקמארק:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
תוספת: ומסתבר שאפילו שמרתי לי בבוקמארק:
חחחחחחח
אני מתאמץ לעשות סיכום קצר בשבילך, כאשר למעשה לך יש סיכום הרבה יותר מפורט

בכל מקרה זה טוב, עונה 13 היא גרועה בהרבה מהעונות האחרות וגם לא באמת מוסיפה שום דבר לדעתי

למעלה