דופק 2X

vmoti

New member
דופק 2X

אז הסיפור שלנו התחיל לפני מספר חודשים כאשר לבעלי לא נמצאו כלל תאי זרע במספר בדיקות ואז הופננו ישר ל IVF וTESA , באותו יום נשאבו ממני 11 ביציות והודיעו שנמצאו זרעים, הוחזרו 3 והוקפאו 3 ב 24/3 הוזמנתי לבדיקת דם להריון ולפי הסימנים (ממש כמו לפני מחזור למרות ההודעה שנכתבה כאן פעם בפורום - אני חושבת ע"י נועם, את בהריון עד שלא הוכח אחרת) הייתי בטוחה שהתשובה שלילית ולא ציפיתי למשהו אחר, מה גם שלקחתי בחשבון שזהו IVF ראשון, וכשהתקשרתי לברר את התשובה (בטא 195) באמת שהייתי מופתעת למרות שכן קיוותי כמובן. אז הוזמנתי אתמול לאולטרה סאונד וניצפו שני שקים ושני דפקים. אז זהו כל הסיפור שהתחיל ממש על הפנים ונגמר ממש טוב. זה הזמן לציין שעדיין קודם כל אני קוראת כאן בפורום הזה ורק אח"כ נכנסת לפורום השכן. ולדעתי אתם הגיבורות הכי גדולות שקיימות והכי חזקות ומקווה שאצל כולכן יהיו בשורות טובות כמה שיותר מהר.

שני 4

New member
אני שמחה בשבילך יקירתי!

אני שמחה שאחרי כל התלאות שלך הגעת לאושר. אני מאחלת לך לעבור ההריון בצורה הקלה ביותר הלוואי שבעוד מספר חודשים גם אני ארשום בשורה כזו שנקלטו 2. הרבה הרבה מזל טוב

לי חן

New member
מזל טוב../images/Emo140.gif

וואו! איזה יופי!!!... אז שיהיה בהמון מזלים טובים ן
בהמשך ההריון שיהיו לך 9 חודשים (בעצם עוד 8) נפלאים... לי חן

dandushx

New member
הסיפור שלך ממש נותן תקווה

תגידי,עשו אצלכם איקסי עם הזרעים שנמצאו בביופסיה ? מדהים , איזה שיטות יש היום . ואיזה יופי שהצלחתם בפעם הראשונה ונחסכו מכם תלאות ויסורים . גם אנחנו לפני IVF ראשון עם איקסי בגלל בעית זרע. אז המון המון מזל טוב
שיהיה לך הריון מהנה *2 ולידה קלה בסופו ושתדעו רק נחת .

saga

New member
מזל טוב 2X

איזה יופי, אני רואה שגל ההריונות נמשך (טפו, טפו, טפו
) המון המון מזל טוב והעיקר שיהיה לך הריון קל, תקין ומושלם
.
סאגה

מזל טוב!../images/Emo141.gif

איזה כיף לכם! ממש סיפור הצלחה. שיהיה לך הריון קל ובריא! קבלי זר פרחים ממני
וגם שתי
לשני הלבבות הפועמים!

ligo

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo57.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif

נועם@בת

New member
../images/Emo48.gif קולולולולולו

וואו vmoti זה היה זריז
תודה לאל שלא הספקתם לעבור יותר מזה בדרך להריון (למרות שמה שעברתם הוא בהחלט יותר מדי). הסיפור שלך בהחלט נותן תקוה לכל הזוגות עם בעיות הזרע. ועכשיו את בהריון עד... הלידה
שיפעמו ויבעטו ולא יתנו לך לישון בלילה
שיהיה לך הריון ארוך ובריא ולידה קלה. עשינו עוד
על TESA
שבוע טוב נועם

רומי 007

New member
מזל טוב ובהצלחה

הסיפור שלכם מראה כמה חשוב לא "למשוך" כאשר מזהים בעיה... וכמובן, איזה מזל כשהמזל לצידך! אז כל הכבוד לכם ולרופאים גם יחד. נשיקות ובהצלחה

מיכל ק-ש

New member
איזה יופי ואיזה סיפור מעודד. ../images/Emo49.gif

לא רק הצלחה ב-IVF ראשון, אלא הצלחה כנגד הסיכויים. אז שיהיה גם הריון מוצלח והמשך מוצלח במיוחד. מזל טוב!

למעלה