דופק וחרדה גם יחד

kululu2B

New member
דופק וחרדה גם יחד

אהובותיי, אני בסוג של היסטריה. הייתי היום לראשונה אצל רופא מעקב ההיריון, אני בשבוע 7+0.. ונצפה דופק. עד כאן, משמח ותקין אבלל גם נאמר לי שהעובר מתאים לשבוע 6 ולא 7 ואני כל כך לחוצה :( הרי אצל מטופלת פריון שכמותי אין אפשרות לביוץ מאוחר, כי ההזרעה נקבעה בהתאם לביוץ שנקבע לפי בדיקות דם ומעקב זקיקים. אני פשוט חרדה. איזה הבדל מההיריון הקודם. שום התרגשות, שוב התלהבות, שום שמחה. רק חרדה עמוקה שממלאת את כל כולי.

לולי72

New member
קודם כל בשעה טובה ו../images/Emo49.gif

דבר שני ממרומי נסיוני (התחלתי היום שבוע 9), גם העובר שלי לפי דברי הרופאה קטן ממה שאני אומרת לה ב - 6 ימים, אין לך מה להלחץ כי זה קורה הרבה פעמים, לפעמים אולי ביוץ מאוחר, ולפעמים זה גם בגלל האנדו', כך רופאת הנשים שלי אמרה, אני הייתי לפני שבוע בא.ס. והרופאה ביקשה ממני פשוט לקבוע תור לא.ס. לעוד שבועיים וכך נראה איך העובר גדל. אל תלחצי, תהיי רגועה, הכל בסדר, אני רוצה להגיד לך שעם יובל שלי שהגיעה באופן טבעי עוד לפני שבכלל שמעתי על המחלה המזוויעה הזו, כל הזמן אמרו לי שהעובר קטן בשבוע וזה נמשך לכל אורך תקופת ההריון ותאמיני לי, שברוך השם, הילדה הזו חכמה, ראש על הכתפיים, ילדה מקסימה, מצחיקה ומתוקה, אז אמרו.... שימשיך הריון קל, משעמם ותקין

זואילי

New member
קולולו מתוקה ../images/Emo24.gif

החרדה הזאת כ"כ הגיונית... מבינה אותך לגמרי. ממשיכה להחזיק אצבעות שהכל תקין ומושלם למרות הפחדים, בטח את מכירה את פורום הריון אחרי טיפולים. אני מאמינה ששם הבנות יוכלו לחזק אותך ולחבק אותך ולהגיד לך שמנסיונן הכל באמת באמת בסדר
שולחת חיבוק גדול שיזיז קצת את הפחדים. כולנו איתך

kululu2B

New member
תודה, זוזו, חושבת עלייך

הרבה! בלי ציניות, את הגיבורה שלי!

קולולית ../images/Emo24.gif

בשעה טובה מתוקה, שימשיך לפעום
ללבלב
ולגדול לתפארת ב-40 השבועות הקרובים
כמו שלולי כתבה לך זה יכול לקרות, תמשיכי מעקב ואם משהו לא נראה לך או את לא רגועה תני קפיצה למוקד. מניסיון בצד השמחה והאושר חרדות מלוות את כל ההריון, יודעת שזה לא קל אבל ההתרגשות והשמחה תשוב אלייך בקרוב ב"ה.
ות

בועת sabon

New member
יופי של חדשות ../images/Emo24.gif

אמנם אין לי הרבה נסיון בזה אבל כבר שמעתי מחברות על עוברים קטנים שגדלו ונולדו והכל היה בסדר גמור. אולי ההשתרשות היתה קצת מאוחרת... נא לשמוח ולעדכן
שיהיה ארוך וקל

למעלה