דופקות את השיטה!!

דופקות את השיטה!!

לא רק המנהל הממונה :) דופק את הכותבות גם המנהלת הזמנית דופקת את השיטה! מה עשתה השובבה שכתר המלכות סובב את ראשה? הלכה מכרה את המלכות במחיר של עדשה! בכתה לי באוזן כי לילה שלם, חיכתה פה לזיון שלא השתלם ומי אני שאבוא ואתלונן על ההוא שאוהבת אותו לסבן לקחתי הכתר מהאלמנה הכחולה שלפתי בכוח את זו הסיסמא וכשהיא תגיע בערב לבכות תצטרך לחפש בין כל הבנות מי השתמשה לה בסיסמא הסודית והצליחה להיות כל כך גועלית מימימימיכככככאלללה, נהנית בשקט שששששש

שרון-ב-

New member
או השיטה דופקת אותך ??

את עושה הכל כפול :) עם זה עוד הייתי מסתדרת...אבל להזדיין פעמיים ????? שרון ממליצה לך להנות ברעששששששששש

אני דופקת ;-)

או נדפקת מה זה חשוב העיקר שהלמות הנקישות עושות קול עמוק ולא נבוב אם יש תוכן ולא רק בכאילו אז תנחשו זו אני או המיכאלהלולולו???

שרון-ב-

New member
והיא נדפקת :)

זה לא משנה יקירתי אם זו את או היא כשהוא דופק הוא לא יודע את מי הוא דופק לפעמים הוא שם עיתון או תמונה או בכלל רואה סרט ודופק העיקר דופק ודרך אגב.... ומיכאלה היא לה לה לא לו לו (בטח היא תיכף תתעורר ותשאל ``מי דפק אותי`` לכי תסבירי לה שאלה סתם נקישות עם תוכן) שרון התפטרה ממשרת הגשש בלש

מי דפק אותי?

שוב לא שמתי לב? שרון מזל שהערת אותי! האלמנה הזאת, שבפורום סקס מככבת ככה להתגנב בשקט היא חושבת. אלמנונת, פה זה ה-hard one לא הרך פה כשדופקים צועקים האח האח. מיכאללה מתמתחת

תתמתחייייי

חי חי אם תתמתחי תגיעי עד אלי ואז נתחבר ואף אחד לא יבחין מי את ומי אני מי כחולה ומי לה לה לה

הגזמות יובילו אותך לשום מקום

השתגעת? האדם היחיד אליו אני רוצה להתחבר הוא בגדר נעלם שמופיע ונעלם וככה באמת אני מצליחה להתחבר יותר טוב לו ידעתי להשתמש במילה ``לזרום`` יכול להיות שהייתי מצליחה להפיק ממנו דברים אחרים. מה זה לא יבחינו הרי את כחולה ואני.... מיכאללה פותחת את המיים שייזרמו

eden_lu

New member
רוצה להיתקשר?

היי את נישמעת סקסית רוצה להיתקשר אליי?

למעלה