אז ככה...
המחשב הזה הוא הלפטופ הראשון שלי אז קחו בערבון מוגבל את יכולת ההשואה שלי מול לפטופים אחרים... המחשב מקבל ציון של 4.7 (מתוך 5) במד "הנאה" של וינדוס ויסטה הכרטיס מסך על הנייר מאוד חזק 256 עם הרחבה לג'יגה ובד"כ המשחקים רצים חלק הירוס 5 לדוגמה רץ חלק בהגדרות כמעט מקסימליות (לעומת זאת C&C GENERALS שהוא יחסית ישן ברזולוציה הגבוהה הוא מקרטע אז אני מניח שהמשחקים הישנים לא יודעים להשתמש במחשב כמו שצריך). הארד דיסק 200 ג'יגה 5400 RPM יחסית מהיר למחשב של חבר שלי (לפטופ של HP לא זוכר את הדגם). מסך טוב מאוד, רואים מעולה ובבהירות טובה (גם מחוץ לבית) יש לי מסך 19" של AOC למחשב הנייח שלי שגם נחשב לטוב והמסך של הטושיבה אוכל אותו בלי מלח (סה"כ טושיבה חזקים במסכים). החיבורים האחלוטיים טובים קליטה מעולה ולא עושים בעיות בהתחברות בכל מקום. זכרון של 2 ג'יגה (1+1) בינוני יחסית למחשב הנייח שלי (4.7 מול 5.8 במד הנאה...) אבל עדיין עושה את העבודה. סרטים בHD רואים טוב לא מקרטע באיכות הנמוכה והבינונית (480 ו 720 בהתאמה) אבל באיכות הגבוהה קצת מקרטע (1080). סוללה חלשה כצפוי בגלל הכח של המחשב ומספיקה לשעה וחצי עם חיבורים אלחוטיים ובערך פי שניים כשמנתקים את החיבור. רמקולים טובים אבל חלשים המחשב מצוייד בטכנולוגיית SOUND ROOM שמדמה סראונד בצורה מאוד מאוד טובה. תוספות: - כפתור פיזי (הזזה) לחיבור וניתוק אוטומטי של המחשב מחיבורים אלחוטיים (מאוד נוח לניתוק כשרוצים להשתמש בסוללה) -הפד של העכבר מצוייד בלחצן שמאיר אותו והופך אותו לעוד מקלדת קטנה לקיצורי דרך (שימושי היות וגם ככה כולם משתמשים בעכבר חיצוני -הכפתור לווליום הוא גלגלת (כמו בדיסקמנים ישנים) נוח מאוד למגיב מהר. -חיבורים כמו כולם 4 USB צורב דיוידי, firewire, SVIDEO , מודם ורשת כבליים יציאת VGA (כל היציאות בצדדים חוץ מהאוזניות והמיקרופון מקדימה ככה שאפשר להצמיד אותו לקיר) -מצלמה 1.3 מגה פיקסל ומיקרופון מובנים לסקייפי חסרונות: סוללה חלשה, מתחמם יקר יחסית לאחרים (עוד תוספת שלי זה שאני לא כ"כ אוהב את הWIDESCREEN הוא מותח את הכל לצדדים ואני נראה שמן בכל תמונה...
אבל בסה"כ המסך מה לעשות, מותח) יתרונות: חזק, מסך טוב מאוד, יפה (גם זה חשוב). אני ממליץ על המחשב שתחליף לנייח עם אופציה להזזה (אני קניתי אותו עכשיו בתור סטודנט לישומי גרפיקה להנדסה וגם למשחקים בתור תחליף לנייח שאני אוכל לקחת אותו הבייתה בסופי שבוע) מי שמחפש משהו לקחת איתו בתיק לכל מקום הוא לא מומלץ מקווה שעזרתי