דוסון קריק

תומר יקירי

לא בלבלת לי את המוח בכלל כל מה שיש לי לומר זה הלוואי ותצליח להגשים את כל החלומות של האיש שאתה כבר לא.. כי אז אתה לא תמות... מקווה שהבנת משו..
מורי

emilyy15

New member
תבכה

על תקופה שלא תחזור..זה טבעי אבל אל תבכה על מותו של האיש שפעם היית הוא עדיין חיי בך.. אנשים לא משתנים בצורה כ"כ דרסטית.. סטייל, לוק, טעם אישי-כן האישיות שלך, הרגש, התשוקה שכ"כ אפיינו אותך אז- לא "אנחנו מתרחקים..אנחנו מתרחקים..אנחנו מתרחקים עם השנים לא יכולתי לחזור לשם..לאופק ילדותי"

חן j

New member
כן זה עצוב..וגם אני התבגרתי איתם

מכיתה ז ועד יומיים לפני גיוס.... אין לי הרבה מה לומר, כולכם אמרתם כבר הכל...דוסון היתה סדרה מיוחדת וכל מה שנותר לקוות שיקרינו שידורים חוזרים..כי לי אישית אף פעם לא נמאס לראות... ורק לציין ממש אהבתי את הקטע שפייסי הראה לגן את הקטע של ארבעתם כשבם היו נערים קטנים ותמימים (חלקם) ז...

ZVI Z

New member
ווא תומר

אני יודע שאני הרבה יותר קטן ממך ולכן..פשוט לכן. אבל אני מרשה לעצמי להגיד שאני חש ככה בקשר לעצמי, כי בגלל כל הקטע הזה שכולם והחשבון נפש שלהם,אז זה חייב גם אותי איכשהו והגעתי למסקנה נחרצת-הבנאדם שהייתי עד לא מזמן,פשוט נעלם ולא השאיר כמעט סימנים.מה שמפחיד אותי זה שזה באמת היה לא מזמן,עד כדי כך שיש לי חברים טובים שאני חושב שהם לגמרי כבר לא מכירים אותי והם יודעים את זה,שהשתניתי באופן קיצוני. אז אצלך זה עם דוסון,אצלי זה עם דברים אחרים פשוט יש לי מושג מאוד על מה אתה מדבר.זייהו.

heaven is here

New member
דוסון וג'ואי לנצח

אין מילים בפי לתאר את הסדרה הכל כך טובה הזאת שליוותה אותי כמה שנים טובות. הסדרה נורא תחסר לי זה בטוח. אויש כמה עצוב

Ez sLeeP

New member
בלעע...

כתבתי הודעה ארוכה, והיא נמחקה לה.. או שמא זה עוד אחת מקונספירציות תפוז הידועות, והודעתי תתנוסס לה באלפי עותקים בעוד מספר דקות?!
בכל אופן.. מה שרציתי לכתוב.. אני עוד קטן ממך, ומרגיש כמו תומר. ובכלל, זה קורה עם סיומה של כל סדרה שמשקפת תקופה בחיים שלנו. אנו כמהים לפרקים הראשונים שלה, ולא משום שאנחנו מתמלאים כיסופים למשחק הדרמטי, הטקסט השנון והתאורה המשובחת, אלא אנו כמהים ל'אנחנו' שהיינו עם תחילת הסדרה. יותר תמימים. כשהעולם היה בועתי, ורוד, פלאפי, ומוגן יותר. טרם התנפצו המוסכמות עליהם גדלנו בקצב, תקוותינו, חלומותינו. זוהי סופה של הבריחה מן המציאות אל תסריטאים הוליוודים קסומים, כאשר הרייטינג שוקע, המסך יורד, והשחקנים פונים אל עבר פרויקטים נוצצים יותר. ומי חושב עלינו? הצופה הקטן, שהתמכר? בסה"כ עוד אחד חלקי 40 אלף אחוז של רייטינג.

למעלה