דוסון בטלויזיה

gjasrl

New member
דוסון בטלויזיה

מישהו יודע אם יש עוד ערוץ חוץ מערוץ 10 שמשדר את הסידרה? ואם אפשר איכשהו לדבר עם ערוץ 3 שישימו את הסידרה בחזרה וישדרו כל יום או כמה פעמים בשבוע?..

Dawson girl

New member
הממ

אין עוד ערוץ שמשדר את הסדרה חוץ מערוץ 10. ערוץ 3 כבר לא מחזיקים את הזכויות לשידור הסדרה, לפחות לא של העונות הראשונות. מה רע בערוץ 10?

gjasrl

New member
שזה פעם בשבוע

רע שזה פעם בשבוע.. שישימו כל יום או לפחות איזה 3, 4 פעמים בשבוע... באסה לחכות לזה שבוע.... אי אי אפשר איכשהו לדבר איתם ולהגיד להם שישימו יותר פעמים?

Dawson girl

New member
אממ

לפני כמה שנים ערוץ 3 שידרו הרבה מהעונות בשידורים יומיים..

gjasrl

New member
אממממממ

אני יודע.. הייתי רואה.. את בטוחה שאין להם יותר את הזכויות שידור?.

Remedes

New member
ערוץ 3 בשנים האחרונות

פקשש בגדול!!!!!!! לאחר סכסוך עם חברת האחרים וורנר הרבה מאד מהסדרות האיכותיות כבר לא נשלחו לערוץ 3 כמו למשל הסדרה - חברים. גם סדרות אחרות כמו בנות גילמור, דוסונס קריק ועוד סדרות לא הגיעו לערוץ 3 עקב סכסוך על זכויות שידור.. ומאז ערוץ 3 הפסיקה את הסלגון שלה: "הסדרות הטובות בעולם".. פעם היה שווה לראות את ערוץ 3.. היום לצערי ערוץ 3 נפל חזק מאד ונמצא בשפל מדרגה..

doron g3

New member
לא ממש

אכן היה סכסוך עם האחים וורנר, אך מכיוון שדוסון קריק שודרה בWB אך הופקה ע"י קולומביה ולא ע"י האחים וורנר, הסכסוך אף פעם לא כלל אותה ולכן "זכינו" לראות אצת הפלא הקרוי העונה השישית בערוץ 3. אין לי מושג אם הזכויות היום שייכות לערוץ 3 אבל זה ייתכן מאוד. ערוץ 10 פועל בשיתוף פעולה עם הכבלים עם סדרות כמו "אבודים" ו"ורוניקה מארס" שהזכויות שלהם שייכות לכבלים, אז יכול מאוד להיות שמדובר במקרה דומה עם דוסון קריק.

gjasrl

New member
...

אז אי אפשר איכשהו לשאול אותם ואם יש להם שיסימו????

למעלה