דון קישוט.

דון קישוט.

אמנם הייתי צריך לעבור את סמנכ"לית הביטוח הלאומי,אגף המשמעת בביטוח הלאומי,נציב תלונות הציבור,מנהלת הסניף,ראש אגף חקירות בנציבות שירות המדינה,לאיים בתביעה משפטית,ללמוד בעל פה את תקנות התקשי"ר,להטריד סלולרית את סמדר שיר,יגאל סרנה,גיא מרוז,אורלי וילנאי,מיכה פלד,ועוד כמה כתבי רווחה בעיתוני ארצנו, אבל לא עזר לביטוח לאומי. את מענק תחילת השנה עבור הילדים קיבלתי בסוף. על אפה ועל חמתה המכוערת של הפקידה המטפלת בפניה שלי. עכשיו קופץ למשרד הפנים להוסיף בת.ז. D-9. עוד קרב שמסומן ב-V.
ח"כ יוליה שמאלוב
וגם לאודי התותח.

../images/Emo229.gif

לא תצליח לקלקל לי, אמרתי כבר יותר מפעם אחת שבסוף הצדק תמיד מנצח. אבל בפעם הבאה - לפני שאתה מפעיל את התותחים הכבדים, פנה לפניות הציבור של הבט"ל, זה בד"כ מספיק

ברור שכן.

מחכה לתשובתה המנומקת עד היום ..... עכשיו שתסביר עוד כמה דברים לקודקודים בי-ם. כמו מדוע סירבה לצילום התיק שלי ומסירתו לידי בניגוד לכללי התקשי"ר, ובאיזה זכות היא דרשה פרוטוקולים של דיונים בדלתיים סגורות ממני. בהערכה גסה אני מניח שהעובדה שאין לי רחם ולעומת זאת יש לי בולבולון בין הרגליים, גרמה איכשהו לניסיון הפליה על בסיס מגדרי. שהרי אמהות רבות במעמד שלי ובמצב זה קיבלו את המענק,ובכלל לא חוו שום מאבק לקבלתו. ומדובר בפקידה אזורית,שאיננה מקבלת קהל. לא יעזור,ככה או ככה בסוף אני עוד אשב באולפן של רפי רשף.... ערב טוב יונית

אייבורי

New member
אני בעד

שהיא תמצא את עצמה יושבת בבית בחושך עם מחשבות על התנהלותה הנלוזה פשוט חרפה

צריך לסקור אולם חשוך ענק

יש כמה פקידות סעד ועובדות סוציאליות וסתם נשמות טובות שאני מציעה להושיב שם איתה.

למעלה