דומינו

CHEZKI16

New member
טוב...

זאת היתה סדרת כמין המשך ל"פלטפוס" אם אני לא טועה היו בה את הקומיקאים אדיר מילר תומ"ש ועוד... וקראו לסדרה "דומינו גרוס".

CHEZKI16

New member
טוב...

זאת היתה סדרת כמין המשך ל"פלטפוס" אם אני לא טועה היו בה את הקומיקאים אדיר מילר תומ"ש ועוד... וקראו לסדרה "דומינו גרוס".

barbieee

New member
ממש לא נכון!

זאת לא סדרת המשך לכלוווווווווום! נכון השתתפו שם רבים כגון רותם אבוהב,אדיר מילר יש עוד שאני לא זוכרת את שמם. הם היו בזכות עצמם והיו להם הרבה הופעות וגם בטלוויזה. זה הכי הרבה שאני אישית יכולה לעזור לך. יום טוב

hadas 5

New member
גם עדי אשכנזי הייתה שם....

ועוד רבים וטובים אחרים

barbieee

New member
לא אמרתי שלא אבל....

היו שם עוד הרבה יש עוד אחד בשם רועי משהו.. אין לי מושג מה שם משפחה שלו הוא תמיד עושה רוסיה זקנה עצבנית אולי קוראים לה נשה או משהו כזה. ביי

ShakiraIL

New member
תודהה

אני מחפשת כבר בכל מקום. אני יודעת שהשחקנית האהובה עלי, מיה דגן שיחקה בעונה השנייה, אבל יותר מזה אני לא מצליחה לגלות.

barbieee

New member
אהה עכשיו הבנתי

רועי בר נתן זה שעושה את הדמות משה הרוסיה

barbieee

New member
ד"א יש לי עוד משהו בשבילך...

"דומינו גרוס" עדיין מופיעים אבל כל הזמן השחקנים של מתחלפים. יש להם הופעות בצוותא בקאמל ואולי בעוד מקומות. זה בנתיים מה שאני יודעת.

חןשסק

New member
דומינו גרוס:

התוכנית שודרה בערוץ 2 אחרי שנגמרו הפרקים של פלטפוס. השתתפו בה: אסי וגורי, אדיר מילר, רועי בר נתן, רותם אבוהב, טלי אורן ושגית סול. הפיק אותם יואב גרוס יחד עם כל מני חברים מלטפוס- דני קרפל וחנן לדרמן. היו תוכניות שהם גם השתתפו איתם במערכונים: אבי ועידן, תומר שרון (תומ'ש) , תומר יוסף (עובדיה מ"כוכבי השכונה") חנן לדרמן וגם דני קרפל. התוכנית רצה שנתיים בימי שישי בחינוכית וזכתה להצלחה רבה. אירחו אותם (או צמדים מהם) בתוכניות שונות כמו דודו טופז, רק בישראל ורפי רשף. כל כך אהבתי אותם....
עד היום יש לי סטוק של קלטות עם תוכניות מוקלטות, כתבות, אני זוכרת טקסטים בעל פה והלכתי להופעות של השקחנים מהתוכנית (אסי וגורי, אדיר מילר והמופע המשותף של טלי, שגית ורועי). חבל שנגמר...
את יכולה לפנות אליי גם למסרי אם תרצי עוד פרטים.

למעלה