שאלה יפה שירקוש
במה אנחנו דומים? רומנטיקה - שנינו רומנטיקנים בנשמה. פתקים, smsים, הפתעות, פינוקים - עד לב שמיים. קולנוע - שנינו פריקים של סרטים. מבחינתינו - הסינמה סיטי היא המצאת המאה (בערך). אוכל - למרות שלא תמיד אוהבים לאכול את אותם הדברים - רק תנו לנו לצאת לאכול ונהיה מאושרים (בגלל זה אנחנו קצת יותר עגלגלים, אבל מאושרים) בריאות - שנינו מזלזלים בבריאות (כל אחד בבריאותו), אבל מגיבים לבריאותו של האחר ("לך לרופא כבר") שוני: המחשב - הוא מסוגל לשבת כל היום והלילה על האינטרנט. אני לפעמים מתרגזת מזה, אבל אח"כ הוא מפצה בחיבוק, אז זה בסדר. קריאה - שנינו אוהבים לקרוא, אבל אני ממש בולעת ספרים. בממוצע ספר או שניים בשבוע. כשרון - זה השוני הגדול ביותר לטעמי. כל דבר שהוא מוגע בו - הופך לזהב. הוא מנגן על מליון כלים, לומד דברים חדשים ממש מהר (וכמובן מצטיין בהם). אני פשוט מעריצה את היכולות האלה שלו. אין לי כשרון מוסיקלי בגרוש, וגם לוקח לי קצת יותר זמן ללמוד ולהכנס לדברים חדשים. בישול - אני אוהבת מאוד מטבח. זה הכיף שלי, זה מרגיע אותי, ובכלל, מאוד כיף לראות איך אנשים נהנים ממשהו שהכנתי ב - 10 אצבעות. הוא? סכנה להכנס למטבח אחרי שהוא ביקר בו, גם אם הוא הכין רק סנדוויץ'. מצד שני.. הוא מאוד משתדל, והשקשוקה שלו היא הטובה ביותר שאכלתי אי פעם! אני מניחה שיש דברים נוספים, אבל זה מה שעלה לי ככה בשלוף.