אם אתה רוצה בין לאומי, יעני .com .org .net ואחרים אני לא אוהב את גו' דאדי מכמה סיבות: * צריך 10 צעדים כדי לעשות משהו * ה10 צעדים זה כדי למכור לך עוד דברים ואם אתה מפספס אז אופס שילמת עוד כסף ובטח גם חודשי שלי לשים לב. * יש להם הרבה פעמים מבצעים לדומיינים חדשים, אבל עלות החידוש השנתית גבוהה יחסית אני אוהב את name.com (לינק שותפים למרות שאתה יכול להיכנס ישירות, לא הסתרתי את האתר) שם אני קונה באופן אישי. אין שם מכירות ועל .com יש אותם מבצעים לחידוש. (בדר"כ מבצעים סוף השנה הכי שווים) ממש הניהול שלהם פשוט ונוח ועובד מצויין גם לניהול של דומיין בודד וגם לכמויות.
אגב, לא יודע איך גו דאדי, אבל פה הדומיין גם כתוב בעברית ולא רק מג'וברש. זה עובד גם בקניה וגם בפאנל הניהול. (זה לא טריוויאלי, לפחות לא בזמנו כשאני חיפשתי)
דומיינים בעברית דורשים רכיב בדפדפן שיודע להציג (למראית עין בלבד) את הג'יבריש כטקסט כתוב. כל דומיין בשפה שאינה אנגלית הוא בהכרח כתוב בג'יבריש (יותר נכון - punycode) ודורש סט של דרישות מקדימות כדי לפעול (בין השאר, תמיכה של הדפדפן, תמיכה של ספק התקשורת ועוד).
אבל בכל מקרה מדובר בפיצ'ר, ומבחינה עסקית קשה לי להמליץ בלב שלם להוציא סכום כסף ולבסס פעילות עסקית על גורם התלוי בדברים רבים כדי לפעול בכלל... אני אישית ממליץ לקשר לאתר דומיין אנגלי רגיל כדומיין ראשי, ובמידת הצורך לרכוש ולהפנות דומיינים בעברית בהפניה 301 אליו.
השאלה היא האם יש בזה יותר תועלת מאשר טרחה/סרבול של הכתובת? אני אישית לא כל כך אוהבת דומיינים בעברית...אבל יכול להיות שהסיבות שלי לכך הן לא טהורות וסתם מתוך הרגל... יש הוכחות מוצקות לכך שזה משפיע על קידומו של אתר? -- זוהר ל. wisy - שיווק באינטרנט