דום האוס

bonsaiart

New member
דום האוס

מה דעתכם על הדבר הבא-דום האוס-בניה ירוקה מיפן מיוצר מפוליסטירן דחוס (ממוחזר) וחזק במיוחד, בחלקים מוכנים להרכבה קלה. ניתן למחזור שוב ושוב ! קירות בעובי 200 מ"מ - בידוד טרמי אדיר – כמעט ואין צורך במזגן ! אינו מצריך חפירות ! אינו מצריך יסודות ! בניית השלד – תוך יום אחד (תלוי בגודל המבנה) ! בטוח - עשוי מחומר מתכלה שבעת דליקה אינו מייצר בערה ! אינו מחליד ואינו מתכלה – עמיד ל-300 שנה ! משתלב בשלל רעיונות ועיצובים

רשר

Well-known member
מנהל
נפגש בעוד 300 שנה אחרי הילדים של השכן

אלו עם הכדור! זה נחמד כנסוי לא כבית, מבני חצי כדור כבר נבנו בארץ ע"י "גולי" לפני 30 שנה לבסוף רק מסגדים הסכימו להשתמש בשיטה שלו (רובם בארצות שכנות),

bonsaiart

New member
מבנים וכפרי נופש שלמים קיימים .זה לא ניסוי.

אני בכל אופן מאמין בגדול במוצר הזה,זה לא רק מבנה עגול יש מאות וריאציות שניתן ליצור מהחלקים הקיימים. האפשרויות הן מאד גדולות .http://www.i-domehouse.com/ משה אמרגי

nucmoto

New member
דום האוס

נכון, גולי מקיבוץ דביר בנה משהו דומה בצורה, אבל לא בדיוק. המבנה מעניין, מה שחשוב זה עלות הבניה, וכמובן הסחירות של מבנה לאורהמגבלות שהוא מביא איתו, כרעיון, זה נשמע מעניין אבל חסרים נתונים נוספים. חוץ מזה כל העולם שלנו הוא בעיקרו קוביסטי, כי זה גם הכי פרקטי, לא ברור לי איך מבנה כזה משתלב/ישתלב בעולם הקוביסטי שלנו.

גוליגל

New member
היתה לי חברה עם בית עגול וזה לא ככ פרקטי

אמנם נבנה בשיטה אחרת ומחומרים אחרים, אבל עדיין - אמנם כילדים היה כיף לטפס על הבית
, אבל כמבוגרים - זה בית שקשה מאוד להציב בו רהיטים. כל חדר בו הוא כמו עליית גג, ויש מעט מאוד קירות שאפשר להציב כנגדם ארון, שולחן, שידה - או אפילו מיטה. היו לו גם כל מיני תופעות אקוסטיות משעשעות אבל זה פחות חשוב.

למעלה