דום אקולוגי

אינקה

New member
ולמה אתה עונה לי במקום פשוט לעזוב?

אינך אוהב את האנשים כאן, אתה מזלזל בהם, מתנשא עליהם, אז קדימה. אל תציג את עצמך כאחד שפועל כך כדי לגרום לאחרים לחשוב או להתעורר. כבר ראינו תירוצים קלושים יותר אצל אנשים מסוגך. אנא, אם אינך נמצא כאן מתוך רצון להיות איתנו, מתוך הערכה למה שקורה כאן - אני מזמין אותך להשתחרר מההצמדות לפורום הזה. ועכשיו חסוך ממני התחכמויות. אתה משוחרר.

סיריוס1

New member
אינקה, חכה שתכיר אותי ואז תשפוט. כרגע...

...אתה שופט את עצמך דרך השתקפות עצמית שאתה רואה בפרשנות של דברי. ניו-אייג', אולד אייג', מה זה משנה. העיקר שהמלחמות תהינה נעימות יותר.

אינקה

New member
אני לא שופט אותך

אבל משייך את הדברים שלך לזרם תודעה מסויים. יכולת לחסוך לעצמך את כל הפרשנות בנוסח הצופה.

סיריוס1

New member
אני שייך לזרם התודעה של לוחמי האור וצבאות...

...העל....= "אנחנו נלחמים נגד צבאות החושך והרוע בעולם. בדרך כלל אנחנו מנצחים. נקווה שגם הפעם. יש לנו אנשי מאגייה מאוד עוצמתיים וחזקים, חוצנים אדירי עוצמה, שדים וג'ינים נאמנים להפליא, פיות ומלאכים אוהבים, דרקונים יורקי אש ירוקים איומים. אלים בני ברית עתיקים, אנחנו צבאות מאוד מאוד גדולים וחזקים. אזה אתה בטוח שאתה רוצה להילחים בנו ? או שנעשה הסכם קטן ונשתף פעולה ? אנחנו משלמים יפה מאוד...נשמח אותך לצידנו ונכיר בזכויותיך בכבוד". אנחנו מכבדים הסכמים. וחוץ מזה, אז מה אם אני איש ניו-אייג' מטיף לאהבה ושלום ? זה כיף.

אינקה

New member
בלי קשר

להודעה שהכנסת אלי בלי קשר, שמת לב שחוץ משנינו יש כאן כרגע רק כותב אחד?

Mist2

New member
בוא נספור

אינקה, מיסט, ארג'ונה, סיריוס, הצופה....... שמע און עשה בשכל........ וכעת טיפה יותר ברצינות, סיריוס נגרר אחרי מנהל הפורום שלנו, ישירות מפורום מאגיה..... קפוץ לשם ותבדוק. ארג'ונה, לא נשמע כמו הצופה. אני, טוב כבר סגרנו על זה שאני זה בעצם עשרות אנשים. ואתה...... 5 אנשים לפי הספירה שלי.

סיריוס1

New member
ברגע שאני מודט. אני כאן. תצטרך ללמוד להיות...

...סבלני לאנשים שאוהבים מדע מדיוני ופנטזיה ושגם מודטים... חוץ מזה, גם אני גידלתי שיער וזקן מאל עד הסוף, והרגשתי שזה גורם לי לאבד סבלנות לזולת, הבנתי שצריך "להגמיש" את גאוותי, ולכן הורדתי זקן ושיער שהגיעו למאקסימום. תיזהר מהגאווה זה גורם לך לא לסבול את השונים ממך ומדעותיך... היה צנוע ועניוו עד לרמה של ויתור על אופיך...ואז תדע הארה...

הצופה.

New member
אני פה כדי להעיר אותך

זבוב המדיטציה ישנו זבוב אחד שלא משנה היכן נהיה וננסה לעשות מדיטציה תמיד יבוא הזבוב הנודניק הזה ויפריע הזבוב הזה הוא המורה שלנו לא משנה אם אני אלך לגבך תמיד יבוא זבוב אחר זה לא קשור אלי אתה הוא זה שמזמין את הזבוב אינך מסוגל לצלול לתוך עצמך אתה מפחד מהשקט קח את הסיפור הזה כהזדמנות ללמוד אני פה כי הזמינו אותי לכתוב כאן ! באתי והחלטתי להשאר כי יש פה מכנה משותף למרות כל האלימות המילולית שנהגו כלפי בשבילי זה עוד זבוב שאמור ללמד אותי ...הכי קל לברוח ולחפש אנשים דומים לא אלמד דבר... (זו מתנה)

Mist2

New member
אתה פה כי אין לך משהו טוב יותר לעשות

להעיר אותך......... תעיר את עצמך, ואז תבוא ואולי נדבר על להעיר אנשים אחרים. לזבובים נמשכים לחרא לא?.....זה מסביר את הדחיה ההדדית בינינו. חמוד......

סיריוס1

New member
ציניות = ציות. הציניקן נהיה צייתן. מי שאוהב-

חופש, לא כדאי לו להיות ציניקן אחרת הוא שבוי בכעס פנימי של אש השנאה. "חמוד" + "מתוק" כאן טומאו על ידי יושבי המקום כאן. יש לטהר. להלן טיהור: חמוד= שם ערבי נפוץ ומרמז על מוחמד, נביאם, שהציל אותם מגורל הגיהנום.... מתוק=כינוי למישהו לא מר בנפשו ולא מלוח בגופו. לרוב נשים קוראות כך לבעליהן אחרי אקט של אהבה... וחוץ מזה, מי השולט כאן ?

אינקה

New member
הזבובים גורמים למחלות

חרקים חסרי מודעות מהסוג הנחות מחפשים פצעים אצל בעלי חיים לתוכם הם מפיצים רימות מתפתלות שאוכלות את הבשר מבפנים. בהמשך הן מגיעות למחזור הדם ואוכלות את המוח והכבד. המבחן של האדם הוא ביכולת לחסל מזיקים כאלו ולא ביכולת להתעלם מהם עד שישמידו כל חלקה טובה. מדוע אתה חושב אחרת? אתה לא נמצא כאן כדי להעיר מישהו. אתה נמצא כאן כדי להפיץ את עצמך. תאמין לי שבשנים של גלישה כאן ראיתי רבים כמוך ואני ממש מתפעל מהקביעה שלך על עצמך. אבל מעבר לכך משמעות הקביעה שלך שבאת להציק היא אחת: אתה טרול. לקחתי לתשומת ליבי ואני מקווה שכך גם מנהל הפורום.

סיריוס1

New member
תן לו להתבטא, מה זה מפריע לך. אז הוא כותב....

...נו אז מה ? כן ירבו הדעות והגוונים...ונחמד שיש חברים.( אין הסכמה למשמעות צינית, אם מישהו קולט כך ).

אינקה

New member
תן לי להתבטא

שוב אתה עם ה"מה זה מפריע לך"? אם אתה רוצה שלא יציעו שאתה אדם אחר נסה באמת לכתוב דברים שונים "ממנו".

למעלה