דום אקולוגי

giladtamir

New member
דום אקולוגי

מבנה כיפתי נייד וקבוע שיכול לשמש לכל מטרה הצורה המאוד מיוחדת של הדום מאפשרת זרימת אנרגיות חיוביות והתחברות לאדמה תו"כ שמירה על הטבע ואיכות הסביבה מכיוון שהדום שלנו בנוי מדקל או במבוק בשילוב עם פלסטיק ממוחזר שווה להתרשם באתר http://www.ecodome.co.il גילעד

הצופה.

New member
פה בפורום יודעים הכל כבר יסבירו לך איך

בונים דום חחחחחחחח

אינקה

New member
לא טוב לך כאן?

אוהב להית במקום בו אתה מזלזל באחרים? רוצה להרגיש עליונות? YES? YES! במיוחד בשבילך המציאה הנהלת תפוז מאות פורומים שונים כדי שלא תצטרך להשאר במקום שלא טוב לך או במקום שלא טוב לו איתך. ויפה שעה אחת קודם.

סיריוס1

New member
מה קורה איתכם ? אתכם יכולים לסלוח אחד לשני...

...ולנסות (בכוח) לעצור במשמעות החיובית שכל אחד מכם משדר ולדבר רק עליה ! אני בטוח שאתם יכולים לראות את הצד החיובי ולא לתת למחשבות ולתפיסה להזרים אתכם למשמעות שלילית או חשדנית. הרוח נעה חופשי אולם הרצון הוא הכיוון. תרצו לסלוח. תרצו לעצור בטוב. תרצו ואז יהיה טוב ביניכם ! תתעלמו ממשמעות שלילית שכל אחד "פשוט חייב" לשחרר לכאן ואז הכוח שמניע משמעות זאת ירפה ויעזוב אתכם... תכתבו רק דברים טובים עבור השני ואז הרוח תזרום לכיוון נעים יותר. תזהרו מהצד האפל שמנסה לשלוט כאן בצורת חוסר סובלנות ושנאה. עשו ההיפך, תאהבו והיו חיוביים כאילו אתם במשימה חשובה.

Mist2

New member
מי כתב את ההודעה הזו?

אחותך בת ה - 6 ? גם בפורום מאגיה זה סיגנון ההודעות שלך?

סיריוס1

New member
מיסט, הגזמתה. אני דורש התנצלות מיידית. אחרת..

...אני אתבע אותך לדין על העלבה בפומבי !!! ותאמין לי שאני יכול בקלות למצוא מי אתה באמת. יש לי קשרים בתפוז....

A r j u n a

New member
רק רגע, לא כלכך מהר לכעוס

חכה יום, חכה יומיים, אולי בכלל אחותי הקטנה כתבה את ההודעה הזו, או אחותו הגדולה של ארדן, או אחותו בת ה- 6 של אינקה אל תכעס כלכך מהר, בא נברר את העניין. וחוץ מזה, כשאתה מאיים לתבוע מישהו, אתה חייב לקחת בחשבון, שיתכן והוא בכלל לא יודע לשחות
ברוך בואך לפורום הרבה כבוד ואהבה קידה וברכה

Mist2

New member
התגובה שלי ירדה במקרה מטה :)

אבל איפה כל האהבה והחיוביות של סיריוס? כמה מהר מסכות מזויפות משתנות.....

A r j u n a

New member
יכול להיות

אבל בא נהיה פראקטים, שזו הסיסמה המועדפת עלי, האם הוא באמת העליב אותך או את דבריך? ואם באמת הוא העליב את דבריך ואפילו אותך? מדוע אתה מסכים לקבל את דבריו ולהעלב? לא צריך להעלב מכל קשקוש

Mist2

New member
סיריוס

מה קורה איתך ? אתה יכול לסלוח ... ולנסות (בכוח) לעצור במשמעות החיובית שאתה משדר ולדבר רק עליה !

למעלה