דולר לרפליקה

ענת ניב1

New member
דולר לרפליקה

מוזמנים לבקר בבלוג תודה, ענת http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?blogId=99727

Hawkgirl

New member
אוי גדול XDDDDDDDDDD

מישהו רוצה ערגליות? :^_^: XDDDDDDDDD הגבתי כבר שמה XP

shirpan

New member
../images/Emo207.gifהייתי היום באולפני ג'נגל ובחיים שלי לא

ראיתי אולפן כל כך יפה!!!!! הכל שם מעץ והחדרים גדולים והאנשים כל כך נחמדים!!! אני ממש נרגשת להתחיל שם את הקורס D:

miaBaby

New member
את עושה עוד קורס??

מגניב, מה שונה בו? לא שמעתי על הקורס בג'נגל, ענת מעבירה לא? ספרי חוויות שיר! ושיהיה לך כיף ובהצלחה!

shirpan

New member
מה שונה בו?

כשנכנסתי, הייתי בטוחה שאני נכנסת לפאב! אני רצינית לגמרי. הכל שם מרוצף בעץ וגם על הקירות ואני כבר לא כל כך זוכרת אבל יש שם מדרגות, ומרפסות וכלבים!!! והחדרים שם גדולים עם ספות מדהימות כאלה... בקיצור- וואו!! חוץ מזה שאין חניה בחוץ חוץ מבחניונים שעולים 24 ש"ח לשעה, המקום אדיר! אני עושה עוד קורס מהמון סיבות, להתנסות עוד, ללמו דדברים חדשים, מתעסקים גם בקריינות שזה תחום שאני די מזניחה וחבל לי.. אז בקיצור, אני נרגשת מאוד! מבטיחה לספר חוויות! איפה אספר אם לא כאן? :) אה וגם הייתי היום בנלס להקלטה זריזה וראיתי סוף סוף את נורית שלא ראיתי אותה המוווווווון זמן. וגם זה היה כיף!

ענת ניב1

New member
אש/מח מאד לראותך שם!

ומסכימה איתך, זה אולפן הכי יפה יפה שראיתי בעצמי:)

shirpan

New member
תודה! ושאלה לי:

שאלתי את טליה ברקאי והיא אמרה לי לשאול אותך כי את המפקדת (הגדרה שלי..) למה לא שידרו את כל הפרקים של העונה החדשה של ג'וניפר לי?.. :( התחילו נראה לי בחנוכה או משהו כזה, ואז הפסיקו ולא שידרו את החלק האחרון של העונה.. מה שממש חבל לי כי אני אמורה להופיע שם.. יחזירו את זה מתישהו? את זו שבאמת אחראית על השיבוץ של תוכניות? אם כן, אדיייייר!!!! איזה תפקיד מטורף!! יוחזר בלינקי ביל לאלתר!

Eyal 1 2 3

New member
חחח טליה אמרה לי שדיבבת את הפיה בבראץ../images/Emo215.gif

ובהצלחה בקורס!:]

ענת ניב1

New member
אני אחראית לאיכות הדיבוב

מי שאחראית על השיבוץ זו מישהי אחרת ומיד אשאל אותה לגבי ג'וניפר. אבל תודה, גם להיות אחראית על הדיבוב זה תפקיד שאני כה מוקירה ושמחה לעשות אותו כל יום מחדש

ענת ניב1

New member
תשובה לי אלייך

פרקי ג'וניפר ישודרו שוב במלואם בקרוב, עדיין אין תאריך. בלינקי ביל???? בערוץ הילדים???

miaBaby

New member
עדיין לא סיימו לשדר את ג'וניפר??

שייייש... מגניב... אני עוד עדכנית! אוף, ענת.. ומה אם מגיעה עוד עונה של ג'וניפר? מביאים מדבבת אחרת?? זה ממש מבאס!!! למה אי אפשר להקליט מפה? זה כזה פשוט עושים את זה כל הזמן :( (חח סורי על ההתבכיינות אני פשוט חולה על ג'וניפר ולפי מה שהבנתי את מק כבר מישהי אחרת דיבבה)

Eyal 1 2 3

New member
מההההההההההההההה?!?!?!../images/Emo215.gif

את מק מישהו אחר דיבב!?!???!?!?TT^TT באסה.. אוף אני שונא שמחליפים מדבבים..><" אפילו אם הראשון טוב יותר מהקודם.. ואת זה לא שמעתי עוד..XסX

Eyal 1 2 3

New member
כאילו, ../images/Emo215.gif

לא שמעתי שהמדבב המחליף היה טוב יותר מהקודם, כי דיי מתרגלים לראשון..;-;

miaBaby

New member
עשיתי חצי עונה כשהייתי בארץ...

אבל לפי מה שהבנתי הם קיבלו עוד פרקים וישר הביאו מישהי אחרת שתדבב... אני עדיין בעד שישראל כבר יקלטו שממש לא בעייה להקליט שחקנים בחו''ל ביחוד אם יש להם אולפן וטכנאי מקצועי איתם..*אהם!!* אבל מצד שני, אני גם מבינה שלאף אחד אין כוח להתעסק בזה קל ככל שזה יהיה ויותר פשוט להם פשוט להביא מישהי אחרת.. נאחס... : \ כי גמני שנאתי שמחליפים שחקנים כשהייתי ילדה וחבל לי שבסדרה כ''כ מגניבה שהשחקנים כ''כ נשמעים סבבה אחד עם השני אני זו דווקא שהרסתי את הזרימה ועזבתי P:

ענת ניב1

New member
את צודקת-זה מבאס

ותאמיני לי שאנחנו לא אוהבים להחליף מדבבים אף פעם במיוחד דמויות ראשיות. אני מבטיחה לך שאנסה ללחוץ בעניין

למעלה