דולפין11=ננסי פריידי?

bugbuster

New member
../images/Emo35.gif ילדת אור, כיתבי מיד שאין כאן

אאוטינג. אחרת אאלץ למחוק. וחבל.

יש

יש כאן העתקה בוטה ואפילו לא מוצלחת במיוחד. בפנטזיה על הלסביות עם הכלב. היא שינתה קצת פרטים וזהו. הספר הוא "נשים מעל" של ננסי פריידי. פסיכולוגית בארהב. שמנתחת פנטזיות של נשים. מאוד מומלץ אגב. גם לגברים.

אוקי

אבל כשאת כותבת אותה לפחות תנסי לשנות קצת. זה ממש לא זה. בכל מקרה זה סתם הזכיר לי ולא התכוונתי למתוח ביקורת. אחכ חשבתי שאולי זה באמת לא יפה. אז אני ממש מתנצלת. ואגב. פנטזיות בדסמיות הם אחלה דבר בכל מקרה.

חתוללבן

New member
האם יתכן כי לשני אנשים שונים

אותה פנטזיה? אנשים אשר לא מכירים האחד את השני!

כן

ברור. הרי כולנו חיים באותו עולם ונחשפים לאותם השפעות. אז ודאי שיש הרבה דברים חופפים. אם לא כל תעשיית הסרטים הכחולים לא הייתה ככ מצליחה. למרות שכאן מדובר על סיפור שנקרא ואחכ הפך לפנטזיה.

כן

ברור. הרי כולנו חיים באותו עולם ונחשפים לאותם השפעות. אז ודאי שיש הרבה דברים חופפים. אם לא כל תעשיית הסרטים הכחולים לא הייתה ככ מצליחה. למרות שכאן מדובר על סיפור שנקרא ואחכ הפך לפנטזיה.

bugbuster

New member
ישנה כאן בעיה.

כתיבה בפרום כפופה ובאופן קשוח מאוד לזכויות יוצרים. לו למשל יועלו מילות שיר בפורום, כשהן יותר משורה אחת (כפי שמותר בשורות "מוטו" בספר,) הרי עליהן להימחק מיידית. אתרים שונים למילות שירים ברשת נסגרו והושותו עליהם תביעות משפטיות בגין זכויות יוצרים.
במיקרה כאן, הרי לא ניתן לצפות לגברת פרדיי או בא כוחה לייצגה בזכויות היוצרים שלה. וישנם לה כאלה גם אם אחריה היא מזינה את דמיונם של אחרים.
היי לכך אני בבעיה.

בהצלחה

אני לא חושבת שהיא או באי כוחה יבואו בתביעה משפטית וכו. מה שכן אפשר לציין בכותרתו של הסיפור כי הוא מבוסס על ספר שלה. הרי הפנטזיה איננה שלה בכל מקרה. היא איגדה פנטזיות של נשים וניתחה אותם. לא חושבת שצריך למחוק את מה שנכתב בסופו של דבר. יודעת שזה לא קשור אלי ואפילו אני לא קבוע כאן. סתם מבקרת מידי פעם. אבל ממש נחמד כאן. ושיהיה בהצלחה.

bugbuster

New member
../images/Emo20.gif קול ההגיון הצרוף נראה לי בדבריך

נראה לי שבכך אני מסיים את התלבטות. תודה לך.

למעלה