דולפין (הסרט)

דולפין (הסרט)

תגידו זה רק אני או שהסרט הזה חסר כל כך גם לכם כי הייתי אתמול בסרט ישראלי וזה ממש לא דומה !!

איזה מלך ../images/Emo47.gif

ואללללא חבל"ז אבל תבוא תראה יש לי בווידאו את הסרט "הדולפין" פשוט לא יאומן איפה אתה אח שלו ? בן אדם ? לא רואים לא שומעים ?

הדולפין - הסבר

מדובר בסידרה של כמה פרקים המצולמים במחתרת , זהו סיפורם של שני חברים פייסל וחליל אשר מגיעים כמעט לכל מקום בעולם ומנסים לשפר את חייהם של האנשים אותם הם פוגשים . פייסל בהומור ,חליל בציניות אכזרית ואפילו בגבול הדיכאון. לעייף לי ולעוד כמה אנשים מהפורום המכובבד הזה היה הכבוד לפגוש את פייסל ואין בליבינו ספק זו היא אהבה ממבט ראשון וככול שנשכיל להעמיק את הקשר כך יטב .

אני מלך????

אח שלי היקר , אתה יודע שכשיש אהבה אמיתית המילים מעבדות מערכן !!! חוץ מזה אתה יודע טוב מכולם איך והיכן למצא אותי . ואם בדולפין עסקינן , איפה היא אותה קלטת מדוברת ??? והכי חשוב יש הקרנות בת"א של סרטים מסוג זה ?? כי אני כבר חשבתי ש..........(אולי שוב צריך להגיע אל המקורות) לתשובתך המהירה אודה !!

טוב אז אולי אני אקפוץ אליך ......

הגעתי אליך ב-2 והגעתי הביתה ב-2 כולה חצי שעה של כיף.

טעות, אתחיל מההתחלה ....

הגעתי אליך בשעה 2 וחזרתי הביתה ב-1/2 2 סה"כ 1/2 שעה של כיף והרבה הרבה הרבה ספורט .

זה רק אתה ../images/Emo13.gif

(אני מוכרח לומר שאני מתרגש בכל פעם מחדש כשאני רואה את השם שלך כאן) איך היית אתמול (יום שישי) בסרט ישראלי? האם בגדת בנו עם מישהו אחר? חוצמזה, אפ'חד לא לימד את אלוהים שחבל על כל טיפה?

למעלה