דולמייקר.

אויש מסכנה.

די כבר עם הרחמים העצמיים האלה זה פשוט מגעיל!! ובפעם המאה-לא מצרפים עוד בייסים כי זה עוד מלאאאא עבודה. אין שום קשר למי שהציעה את זה.

Alexis14

New member
אני שונאת כשמחלקים בייסים......

זה כזה גרוע! זה מעצבן, צריך לגרור כל פעם.......

Ne§t£A GirL

New member
אבל זה נותן לך אינסוף אופציות../images/Emo108.gif

ואם הבייסים מותאמים, זה ממש סבבה-לדעתי...

Ne§t£A GirL

New member
...../images/Emo108.gif

את לוקחת על זה אחריות-זה בערך התפקיד שלך... אם יש הרבה עבודה, לא חסרות פה בנות שיכולות להיות תגבורת בכיף- אני ביניהן. HTML? אני יודעת, אם זה קריטי.

אז תפסיקי לדבר כבר,

ויאללה לעבודה. את לא אמורה לשאול אף אחד, אם את זאת שתעשי לקבצים רקע שקוף ותעלי אותם למייקר בסופו של דבר.

Ne§t£A GirL

New member
אהם...../images/Emo108.gif

אין לי מושג איך, ויש לי פוטושופ [3 ו6 אם זה משנה:)]. אם תגידי לי איך-אז בכיף:)

אוקיי...

פתחי את הקובץ בצייר. תעתיקי אותו. תעשי NEW בפוטושופ, תסמני את ה-TRANSPARENT. בעזרת שרביט הקסם (נו...הכלי הזה שמסמן מה שאת רוצה עם הנמלים האלה) ותסמני איתו את כל מה שאת רוצה להוריד, אם זה הרקע הלבן, או הדולי שאת רוצה לקחת ממנה את הבגד בלבד. אם את זקוקה ליותר מלחיצה אחת כדי לסמן הכל, לחצי על-SHIFT כל זמן הסימון. עכשיו לחצי על DELETE במקלדת, או על EDIT>CLEAR. אין רקע. שמרי ב-GIF. אל תדאגי, זה לא יהרוס את האיכות.

Ne§t£A GirL

New member
כככככככככככןןןןןן!../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

*לירי למדה לעשות משהו חדש* אללללה, התלהבתי:) אני עושה טיוטיוראל!
וענת, מה צריך לעשות?

Ne§t£A GirL

New member
היי!../images/Emo10.gif../images/Emo108.gif

לא מסתדר לי פתאום... איך אני מדביקה בפוטושופ? עשיתי קודם משהו, ואני לא יודעת מה זה- ולא משנה כמה אני עושה את מה שאמרת לי, לא הולך לי! הציור כאילו...לא עולה...

Ne§t£A GirL

New member
ענת, אני לא מצליחה...../images/Emo108.gif

מעתיקה בצייר, אבל לא יודעת לפתוח את זה בפוטושופ, על הרקע השקוף!

Ne§t£A GirL

New member
אולי כדאי...../images/Emo108.gif

שאני אתערב במשהו יותר טכני? כמו עיצוב, או בנייה? כי...אני באמת לא מצליחה...

בלעעע...

העבודה של הרקע השקוף היא הכי קשה, ואני לא מתכוונת לעשות את זה. תנסי להעתיק בצייר, וכשאת מדביקה בפוטשופ תעשי EDIT>PESTE, ולא CTRL+V.

למעלה