דולי סינית!!! ובקשר לדולי הבלונדית שלי ממקודם- אף אחת לא יודעת לצייר כנפיים????
ל ליה אביב New member 14/4/02 #1 דולי סינית!!! ובקשר לדולי הבלונדית שלי ממקודם- אף אחת לא יודעת לצייר כנפיים????
ש שבלולינה New member 14/4/02 #5 איזה כוסוןןןןןןןןןןן../images/Emo99.gif הנה דולי שהכנתי הרגע במחשב של ביצפר
H Hugs a Kisses New member 14/4/02 #7 חמודה ו... שבלולינה אהבתי את החולצה! מתוקה! והנה הבובה האהובה עליי עד כה: ההיפית צבעונית שלי אני אוהבת אותה! היא כזאת חמודה לפי דעתי אחת מהטובות שלי לדעתי... מה דעתכן? ושוב שבלולינה-מורן-ענת בובה חמדוה ביותר!
חמודה ו... שבלולינה אהבתי את החולצה! מתוקה! והנה הבובה האהובה עליי עד כה: ההיפית צבעונית שלי אני אוהבת אותה! היא כזאת חמודה לפי דעתי אחת מהטובות שלי לדעתי... מה דעתכן? ושוב שבלולינה-מורן-ענת בובה חמדוה ביותר!
ש שבלולינה New member 14/4/02 #9 תודה ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif והבובה שלך גם ממש יפה, אבל השוונצים האלה נראים יותר מדי כמו מחושים..... תשני את זה והיא תהיה מ-ו-ש-ל-מ-ת!! היא ממש ממש יפה!! ענת
תודה ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif והבובה שלך גם ממש יפה, אבל השוונצים האלה נראים יותר מדי כמו מחושים..... תשני את זה והיא תהיה מ-ו-ש-ל-מ-ת!! היא ממש ממש יפה!! ענת
B Black Cat15 New member 14/4/02 #11 WOW!!! ../images/Emo41.gif ../images/Emo59.gif כל הדוליז בשירשור הזה מ-ד-ה-י-מ-ו-ת!! כ-ו-ל-ן!! כל הכבוד בננות!!!
WOW!!! ../images/Emo41.gif ../images/Emo59.gif כל הדוליז בשירשור הזה מ-ד-ה-י-מ-ו-ת!! כ-ו-ל-ן!! כל הכבוד בננות!!!
H Hugs a Kisses New member 14/4/02 #12 אוי תודה רבה! אני אחשוב על לשנות אבל לא כרגע פשוט אני עמוסה ואין לי כוח...! חחחחחחח הבובה שצרפת מאוד חמודה! מה הקטע של הביג איי? טוב תודה רבה! שלך רותי
אוי תודה רבה! אני אחשוב על לשנות אבל לא כרגע פשוט אני עמוסה ואין לי כוח...! חחחחחחח הבובה שצרפת מאוד חמודה! מה הקטע של הביג איי? טוב תודה רבה! שלך רותי
B BliNky New member 14/4/02 #13 הדולי שלכן מדהימות!!! המחשב שלי עושה עלי חרם ולא נותן לי לפרסם תמונות אז עד להודעה חדשה... (אוף) אני לא אוכל לפרסם פה דוליות יפות (NOT) שאני עושה... מיכל
הדולי שלכן מדהימות!!! המחשב שלי עושה עלי חרם ולא נותן לי לפרסם תמונות אז עד להודעה חדשה... (אוף) אני לא אוכל לפרסם פה דוליות יפות (NOT) שאני עושה... מיכל