דוליז איך הם יצאו?
C cute girl New member 9/1/02 #2 מחשב מחורפן המחשב המחורן שלי לא שם לי את הדוליז!!!!!!!! אוף..... אני אנסה עוד פעם
ע ענברה New member 9/1/02 #5 אנשושייים! תרשרשו! (מיכל אני יודעת שאני עושה את העבודה שלך אבל מה לעשות את לא עושה אותה ... לא נורא זה בטח קשה, גם לעבוד על השינוי תדמית של אורי (בלונדינית, פרחה, הומו... זה לא נגמר...) אז נוותר לך ענברה
אנשושייים! תרשרשו! (מיכל אני יודעת שאני עושה את העבודה שלך אבל מה לעשות את לא עושה אותה ... לא נורא זה בטח קשה, גם לעבוד על השינוי תדמית של אורי (בלונדינית, פרחה, הומו... זה לא נגמר...) אז נוותר לך ענברה
M Mooa-Numi New member 10/1/02 #6 אני הומו כמו אורי! וזה לשרשר! לא לרשרש! דיסלקטית! ואנשים היא צודקת!
ע ענברה New member 11/1/02 #8 אופס, התבלבלתי מה את רוצה??? וגם אני הומו כמו אורי אחותיתי!!!!!!!!!!! ענברה נ.ב-מיכל????? את ומאיה השד השמאלי של מירי גולן? את מיכל כרמי במקרה?
אופס, התבלבלתי מה את רוצה??? וגם אני הומו כמו אורי אחותיתי!!!!!!!!!!! ענברה נ.ב-מיכל????? את ומאיה השד השמאלי של מירי גולן? את מיכל כרמי במקרה?
M Mooa-Numi New member 11/1/02 #9 ביחד אתם השד השמאלי של מירי גולן?! אולי תתחלקו חצי חצי? (יש מספיק לכולם אל תדאגו!) מקסימום חיה תלווה לכם קצר! וואי יש לי דחף פתאומי לעשות דוליז של חיה ולרצוח אותה.... מיכל (לכלב שלי יש סוודר!)
ביחד אתם השד השמאלי של מירי גולן?! אולי תתחלקו חצי חצי? (יש מספיק לכולם אל תדאגו!) מקסימום חיה תלווה לכם קצר! וואי יש לי דחף פתאומי לעשות דוליז של חיה ולרצוח אותה.... מיכל (לכלב שלי יש סוודר!)
H *hadas* New member 12/1/02 #11 נו באמת... רק ציירתי ציור בצייר וישר אתן הופכות אותו למירי גולן? מה הוא עשה לכן??!? זה אמורה להיות בריטני!!! אבל דווקא זה די מזכיר את מירי.... חחחח
נו באמת... רק ציירתי ציור בצייר וישר אתן הופכות אותו למירי גולן? מה הוא עשה לכן??!? זה אמורה להיות בריטני!!! אבל דווקא זה די מזכיר את מירי.... חחחח