דוליז מכושפות.

Ophel McNeil

New member
דוליז מכושפות.

הנה הדוליז שלי, הן די גרועות, אבל שווין...
בכל אופן, הן מבוססות על פרו, פייפר ופייג´ ממכושפות (פייג´ לא מופיעה בעונות בארץ, אבל חלק עדיין מכירים אותה). רק אל תשכחו לפתוח את הקובץ. הדוליז בהודעה עצמה נראות מוזר.
 
פלפלת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בהצלחה לך המון לאן שאת הולכת תהני לך מגניב שאת מדברית ספרדית גם אני!!! בכלופן אמממ תהני....התעצלתי לשרשר לשתי מקומות סליחה.... או קיי ולזאת שעשתה את המכושפות דווקא יצא לך דומה וכן אני מכירה את פייג´
 
../images/Emo12.gif

פיבי הושמטה מההודעה והוחלפה בפרו לאור *שיעול* האהבה שלך אל אליסה מילאנו וחולצות בטן
 

Ophel McNeil

New member
מה?? ../images/Emo12.gif

יש שלושה בנות בהודעה - פיבי - הכי ימנית עם הקוקיות. זאת התספורת שבה היא מופיעה בעונה הרביעית, (אל תאשימו אותי, תאשימו את אליסה מילאנו). פייפר - האמצעית עם השמלה הכחולה, ניסיתי להלביש אותה בבגדים שהיא לבשה ב4X17 אם אני לא טועה (שמלה וצעיף סגול). ופייג´ - הכי שמאלית שטופת הורוד. זה כתוב בפירוש בהודעה. איפה את רואה את פרו?
ומה הקשר לאהבה או אי אהבה שלי לחולצות בטן ואליסה מליאנו?
 

Ophel McNeil

New member
תודה שאתם מגיבים לי,

גם אני אוהבת אתכם. (מה אני צריכה לעשות כאן בשביל מעט צומי? למה אתם מגיבים רק לותיקים? איך אני אהפך לותיקה אם לא מגיבים לי? זה יותר גרוע מבעית הביצה והתרנגולת!).
 

Tinke®Bell

New member
אההה..

הבגדים יפים.. אבל יש משהו מוזר בהצללה של המכנסיים הכחולים ^^
 
למעלה