דוליז ומקומות!

greeneye

New member
דוליז ומקומות!

אני פותחת בזאת שרשור דוליז ומקומות! דוליז המצויירות ברקע מצוייר גם הוא(ע"י היוצר כמובן) בתכניקת דוליז. דוגמאות: דולי במטבח, דולי בשרותים, דולי בכיתה, דולי בחנות, ועוד. נא להשתדל לא לנצל את השרשור הזה לדוליז ללא "מקום". תודה. הנה שלי- דולי בחדר הריקני שלה....

Dracos Love

New member
דולי על ספסל ציבורי ../images/Emo108.gif

ברורררררררר שאני הכנתי. (
) וכל השמות האלה נשמעים כמו סוגי ברביות (ברבי בים, ברבי בחנות)

כרמל...

New member
שמתי לב שאת נון סטופ מאשימה אנשים

בהעתקות ואני לא יודעת אם הפעם זה נכון אבל בשאר הפעמים זה לא היה נכון אז אולי די כבר?

hoola hoop girl

New member
כרמל...

בפורום הזה ילדים לא צריכים להעתיק ואם את/ה רוצה לראות שהיא העתיקה כנס/י ל: www.bono.co.il/71479 לקראת הסוף יש עמוד בשם קול-דולז1 וזהו!!! חוצ´מזה לא דיברתי אלייך.....

LimiMimi

New member
היא רשמה בציניות..

ברוררררררר שאני הכנתי(
) יא רציניים

hoola hoop girl

New member
את זה אני הבנתי...

בגלל זה שאלתי למה היא מכניסה בובות שלא שלה.... אבל כנראה שכרמל לא מבינ/ה את זה...

כרמל...

New member
דבר ראשון אני בת- נעים מאוד

דבר שני, שאת שואלת למה הכנת בובות בובות שלא את הכנת!!!!! סמני קריאה במקום שאלה וכל כך הרבה ומודגעת זה נראה כמו האשמה, ואיך שהתגוננת ושמת את האתר, זה לא היה נרקאה כאילו הבנת מתנצלת אם טעיתי

כרמל...

New member
בתור התחלה הפעם היא אמרה

שלא היא הכינה, כאילו היא אמרה שכן אבל נראה לי שבציניות "ברורררר שאני הכנץי (
) אבל פעם אחרונה האשמת את תות שדה וראינו שזה לא נכון , אז סליחה עם התערבתי אבל כשהיא אומרת שלא היא הכינה או כשזה לא נכון לא כדי להאשים

כבר התרגלתי,

שלא נותנים לי קרדיט ולא שמים חתימות ליד דוליז שהכנתי להן את הבייסים. אבל אם יש שם את החתימה *שלך*, זה כבר לא הוגן. אני דורשת קרדיט על הבייס שהכנתי

למעלה