דוכנים

דוכנים ../images/Emo100.gif

לאחרונה יוצא לי להתרשם ולתהות על קנקנם של דוכני מכירות-הכוונה לאותם דוכנים שיש בירידים בקניונים,למשל, שמוכרים כל מיני דברים בעיצובים של אנשים פרטיים בד"כ: תכשיטים,בגדים,קשתות לשיער ועוד... האם אתם אוהבים לקנות בדוכנים
איזה דברים אתם לרוב קונים בדוכנים
מה אתם מעדיפים -חנות או דוכן
איך קונים נכון בדוכן-כך שתהיה אחריות על המוצר וכו'

niya

New member
מאד לא אוהבת דוכנית שכאלה

אלא אם כן זה בשבילי ואני סגורה לחלוטין על עצמי... כי תמיד זה סגנון אחד מאד מסויים, ואם זו מתנה - אז מי שקיבל אותה תקוע עם משהו שהוא לא בהכרח אוהב
חוצמזה, הדוכנים האלה - היום הם כאן מחר לכי תחפשי... ככה שאם קורה משהו את לא לגמרי בטוחה שיש לך למי לחזור

lollapalooza

New member
אני דווקא אוהבת את הדוכנים האלה.

אני כן חושבת שצריך לבדוק שמדובר במוצר איכותי, ואם לא, אז שלא יהיה יקר. אבל אני אוהבת שזה לא מוצר תעשייתי שיש עוד אלף כמותו, וזה כן משהו ייחודי ומעניין יותר ממה שיש בחנויות. אם זה ממקום "ממוסד" כמו שדרת המעצבים למשל, יותר קל להתנהל מבחינת אחריות וכו', כי יש למי לפנות והמעצבים חוזרים בכל שבוע. אם לא, לפעמים צריך לקחת גם סיכון. לפני כמה חודשים קניתי טבעת אצל מישהי שיושבת בחוץ בדיזנגוף, והיא הייתה ממש יפה בעיני וגם אנשים התפעלו ממנה, אבל היא לא הייתה איכותית במיוחד, ולכן גם ממש לא יקרה, וכשהיא נשברה אחרי כמה חודשים, זה לא הפריע לי במיוחד, למרות שהמוכרת עדיין שם ואני יכולה לפנות אליה.

בלונד23

New member
יש לי דוכנים קבועים שרוכשת בהם!

בקניון שקרוב אלי ביום שישי יש דוכני מזון. אני קונה שם קבוע צנצנות של ממרחים (פסטו, ממרח זיתים וכאלה), תוצרת חקלאית כמו גרנולה וחסה ועגבניות, קונה בדרך כלל פיתה מהדרוזיות, לחם מקמח מלא, ומקנחת בדוכן הגבינות, שם אני קונה נתח גבינת עיזים אהובה עלי מאוד שיש רק שם. משהו משהו! אני אוהבת מאוד לרכוש בדוכנים, במיוחד אלה שאני כבר מכירה ויודעת שאיכותיים.

למעלה