דוכן "צחוקים על אח שלי"-

PatitoFeoMusics

New member
דוכן "צחוקים על אח שלי"-

יש לי רעיון ממש מקורי לגבי השטויות והנביכות שאחי שגיב עושה, טוב תטעמו חלק מזה: סיפור מס' 1: "פעם אחת, כשנסענו לבקר את סבתא שלנו בעיר לוד, אחי לבש בגד מהעדה שלנו ובאמצע הנסיעה נקרע לו המכנסיים! בהתחלה הוא אמר לי שזה חור קטן אבל אז זה התחיל להיות חור גדול, ואני רק צוחק!!! והוא לבד כועס" סיפור מס' 2: "פעם אחת אחי קינא בגלל שלי יש שמיכה צמרירית, נעימה ורכה שמתאימה לחורף קריר, והוא רצה גם כזו שמיכה. אז הסיפור הזה קרה ביום שישי (17/10/08) ואמא שלי הבטיחה לו שתקנה לו שמיכה ביום ראשון (19/10/08) אז היא קנתה לו אבל הכול השתבש בגלל שאמא שלי קנתה לו שמיכה פרחונית לבנות!!! והוא גם כן כעס מאוד" סיפור מס' 3: "פעם אחת, אחי החליט להתחפש לבחורה והוא הראה לי איך הוא נראה וצחקתי. אז באותו זמן אבא שלי נרדם, כמה דקות אחר כך אחי רצה להיכנס לחדר שלי ובדיוק אבא שלי התעורר, הוא רצה ללכת לאמבטיה והוא ראה את אחי בפתח דלת חדרי והוא הסתכל עליו בכעס ואז הוא החליט להעניש אותו (אני לא אגיד איך) אבל הוא לא מצא את הדבר כדי להעניש אותו אז הוא החליט לעשות עונש אחר ואחי מיד הוריד את בגדי הבחורה, אני רק צחקתי! שאלתי אותו כדי לגלות למה הוא עשה את זה והוא אמר ליד אבא שלי: "רציתי שהוא יחשוב שאני אשתו ושהוא יתן לי חיבוקים ונשיקות!!" טוב זהו להיום, אם יקרו עוד דברים מצחיקים אז נודיע לכם מיד!!! חחח......... ביי.......!

PatitoFeoMusics

New member
סתםם...

זה קטע מעיתון שיש שם איזה הצעות אבל לא באמת אני מסכים לדבר הזה, זה לא שלי, אני העתקתי את זה מעיתון אחד מצחיק... ד"ש לאח שלי, לא באמת כתבתי את זה.

למעלה