דוכן הסברה

לירונדה

New member
מה פתאום! מאיפה שמעת את זה?

נאספו 80 מנות דם....וזה נחשב מכובד ביותר!

אנחנו-הדוכן- והמטרה ../images/Emo22.gif../images/Emo34.gif

תראה- אלכס.. אנחנו באנו למחות על הסעיף- שאתה כמובן יודע למה צריך למחות על סעיף שכזה. באנו ליידע את הנוער, באנו לשנות דברים בשטח. אני חושבת שזה כן הכרחי לעשות את זה, לא קראנו לסרב לתרום, כמובן שלא. קראנו לסמן איקס על הסעיף- כלומר- למוחת על עצם קיומו. הסברנו שאנחנו מבקשות להחליף את השאלה בשאלה- "האם קיימת יחסי מין לא מוגנים?" היו נשים/אנשים- שלא הבינו את המטרה שלנו, לא הבינו את חומרת הסעיף- וההשלכות שלו, או פשוט לא חשבו שאנחנו צודקות- והצדיקו את השאלה הנוראית הזו. מקווה שהצלחתי להבהיר כמה דברים.. [ההודעה אמנם כתובה בגוף שלישי- אבל מייצגת את מה שאני חושבת. (למרות שאני חושבת שמי שהייתה שם/ תומכת במאבק הזה- תסכים עם הכתוב.)]
המשך לילה נעים, לימור.

מעניין על מי אנחנו מדברים?

נשים/אנשים חי חי
אני כל כך לא מחבב אנשים שישר באים וחושבים שהם יודעים הכול ומתחילים לצעוק עלינו לפני שהם קוראים את הפלייר הנציג הגדול של מד"א בתיכון בא אלינו והתחיל להתווכח איתנו ואז הוא ציין שהוא נורא נפגע מזה שאנחנו קוראים לאנשים לא לתרום.. מעניין אותי לדעת מתי הוא הבין איזה אידיוט הוא עשה מעצמו אחרי שהוא באמת קרא את הפלייר שלנו והבין את הנקודה
אם בכלל
אם אני טועה ולא רמזת עליו אז אני מצטער על העלבון שעשיתי לו ואני אמצא זמן אחר לצחוק עליו
לילה טוב כפר סבא!!!!

לירונדה

New member
חחחחחח..זה באמת היה מצחיק!

שכולם עמדו ככה מסביבו והוא צועק....וכששאלנו אותו אם הוא קרא את הפלייר הוא אמר פשוט....לא

בקשר לאיש המצחיק שצעק עלינו ../images/Emo9.gif

אכן התכוונתי בעיקר אליו כשאמרתי אנשים/נשים.. [גם לשומר בכניסה- זה שאמר: "אני גם ממרצ, אבל לא מההומואים."..] ולעוד כמה...שלבטח חשבו ככה- אבל פשוט לא דיברו איתנו .. האיש המצחיק- [שזה השם שלו מעכשיו] - היה ממש אטום, וסתום. העיקר שיהיו תרומות דם לחיילים מדממים..[הוא אמר את זה!]..לא משנה בינתיים שזכויות אדם נרמסות, לא משנה גזענות, לא משנה הפלייה, לא צריך בכלל לחשוב על הסעיפים, אנחנו רוצים דם נקי. לעומואים יש דם מלוכלך, אם הם לא רוצים, שלא ייתרמו- לנו יש חיילים מדממים על הראש. [חחחח...הגזמתי..אבל ..זה בערך..=] =] איזה כייף לצחוק על האיש המצחיק!

עכשיו שחושבים על זה

הוא דיי רמז לנו שגם נשםי לא צריכות לתרום כי הן קבוצות סיכון וכדומה
הוא בלי ספק היה טיפש והוא בא אלינו כדי להגיד את שלו ולא ממש להקשיב, נו שוין הוא יצא האידיוט לילה טוב סינגפור!

שפנפן

New member
נשמע איש ממש נחמד ../images/Emo13.gif

כל הכבוד לכל המפגינים והמפגינות :). אני לא יכלתי לבוא בגלל בגרות מעצבנת בלשון שבסוף גיליתי שמשרד החינוך לא אישר לי מבחן עם הקלות אז נאלצתי לא לעשות אותה :/.. אבל זהו אני לא יעדר מפעולות של הצבעים בזמן הקרוב
. מה לגבי ההפגנה הגדולה נגד הסעיף של מדא?

BLaCk RoOt

New member
אני שוב כאן... יאללה בלגאאאאן!

איזה מגניב היה בבית ספר!!! (לא שלי... אני סיימתי לפני שנתיים וחצי.. חה חה חה לכל אלה שעדיין לומדים... חן, איך הלימודים??)
חילקנו פליירים
חילקנו כרטיסי זכויות הנוער הגאה (למי שהתעניין מעבר
)
דיברנו עם אנשים ("מה, אתה הומו?")
התווכחנו עם השומר ("תרחיקו את הדוכן הזה למרחק של 50 מטרים")
רבנו עם הפרחה שמכונה סגנית המנהלת ("אסור לכם להיות כאן בכלל")
הורחקנו ע"י השוטר ("תתרחקו למרחק של 25 מטרים")
התקרבנו אחרי שהוא הלך בשביל תמונה
בא האיש המצחיק ממד"א (
: "קראת את הפלייר?"
: "לא")
ירד גשם והיה
אבל היה כל כך
מגניב
כמובן שהיום הלכתי לבית הספר שלי (לשעבר!!!) וקיבלתי מהמורה את התאריך שבו יהיו תרומות אצלנו... 11/3/2004 (עוד חודשיים) אין לה מושג מה נפל עליה... סתם תלמיד לשעבר שמתעניין בהתרמות... חה
איזה HIGH!!!!

BLaCk RoOt

New member
הרי איך זה ייתכן?

ועכשיו לתוכן... ממממממהההההההההה????????

זה שאתה חצי סטרייט

זה לא אומר שאתה צריך להיות מושפע מהתרבות הוולאגרית שלהם. תועבה. (לכל החדשים: אביב סיפר בדיחה [חה חה])

למעלה