דויד

דויד ../images/Emo50.gif ../images/Emo49.gif

וואו גם מנהל הפורום היום, וגם קצין במשטרת תפוז
מתי חדר הסוכן הסמוי להנהלה , ככה מאיה הרשתה
עכשיו טל
סכנת הטביעה גברה
שולחת לך המון אהבה
מתחנפת רק לא להסתבך פוחדת מקצינים
רחל-נשמה

Mאיה

New member
Mאיה לא סתם הרשתה...

Mאיה אפילו המליצה...אבל אל תגלו לו אני עדיין מחכה להודעת אישור כניסה שלי לפורום... ואני לא אמרתי כלום אבל נכון שיפה לו כחול??

איזה כיף לי

תודה מתוקות
אני אוהב אתכן.
והרי הודעה שנתקבלה זה עתה: ציבור יקר שים
: מתוקף סמכותי אשר הולכת ומתעצמת כאן, אני שב ומזכיר לכל המתפרצים למיניהם ולכל החברים הידועים לשימצה: "דיר באלאק" לכם עכשיו, למה עכשיו המינוי הוא רשמי! ותודה שבחרתם בשריף הנאמן שלכם לראשות העיר.

סיון b

New member
אמאאאללללהההה !!!

מנסה להפחיד, אה? ומה עם קצת פרוטקציה לחברים ותיקים? אה? אה??? סיון

גברת, האם את רומזת משהו?

האם נראה לך שאני אתן לך ככה סתם פרוטקציה? נראה לך שאני אהיה מוכן לפורענות ושחיתות כזאת כאן בעיירה השלווה שלי? טוב, אולי... תמורת סכום סימלי (100 שקל ותגידי שדויד שלח אותך)... אבל אל תספרי לאף אחד, טוב? שישאר ביננו. בסדר? ביי, מתוקה (נתראה בערב- ותביאי לי את המזומנים).

Mאיה היום את מנת צחוק שלי ../images/Emo23.gif

אישור כניסה לפורום , אחרי עבירת אהבה חמורה
טוב האמת היום הוא שופע אהבה שעלתה על גדותיה, לכבוד המינוי החדש,לכן ירחיב את עונשך בשליש
, עונש חיבוק מוחץ ללא קבלת קיטורים !!!

רחל-נשמה, את כזאת נשמה ../images/Emo18.gif

ובכן, הובא לידיעתי (באמצעות איזו ציפור קטנה שלוחשת ודוקרת ומדגדגת לי את האוזן), כי רחל-נשמה היא נשמה אמיתית. ונעבור לגזר הדין (מצטער שאין משפט, אלו הנהלים שקבעתי הרגע):
ובקשר אלייך, מאיה, אני תמיד אומר שתמורת איזה סכום סימלי, אפשר לארגן לך איזה אישור (במיוחד אחרי שהציפור לחשה לי שאת תרמת למינוי). אבל זה לא מענין אותי!!! כי אין אצלי פרוטקציות וקומבינות. אין אצלי שחיתויות, זה אפילו לא יעלה על הדעת! אז תודה לך יקירתי ואל תשכחי לשלוח לי את המזומנים, בסדר?

דיוידדדדדדדדדדדדדד

אני
אוהבת
אותך
אתה וMאיה היום עשיתם לי יום מאושר , לא הפסקתי לצחוק , כבר לא יכולה להכנס לפורום בשעה הקרובה , כואבת לי הסרעפת:)))))

למעלה