דויד תראה מה קורה!!!

חוכמית

New member
דויד תראה מה קורה!!!

למה? למה זה קורה לך? אני מהאנשים בפורום הזה שכותבים מידי פעם נעלמים חוזרים אומרים ושוב נעלמים. גם כשלא כתבתי תמיד קראתי ולמדתי על כל אחד ואחד מהאנשים הנפלאים שיש פה. התעשרתי למדתי קיבלתי רעיונות חדשים ולפעמים אפילו התחבקתי בחיבוק הכללי שיש פה מבלי שידעו. אתה יודע מה?? בסוד בסוד אני אגיד לך שיש פה כל כך הרבה חיבוק שתמיד הרגשתי חלק ממנו למרות שאף אחד לא שלך לי אותו ממש אלי. פשוט הרגשתי. וכשכתבתי ולא ממש ענו לי אז הרגשתי ממש מצוין כי אני יודעת שאף אחד פה לא התכוון להתעלם מאף אחד.זה יכול לקרות. אני כאן (ואני חושבת שכולם כאחד) כי אני רוצה להרגיש טוב ולא משנה אם ענו לי או לא. התנייה,אם תענו לי אז אני אתכם, היא כמו לטמון פח כי אף אחד לא יודע על קיומה אלא רק אתה. אבל עכשיו מאחר ואמרת מה אתה רוצה אז קדימה נראה אותך מנסה אותי.בוא דויד והיה איתנו, תראה, לברוח זה לא יעזור כי אני חושבת שאתה לא תהיה ובעצם תהיה איתנו במחשבות שלך. יש תמיד את האופציה ללכת. גם את זה נקבל למרות שאני מבטיחה לך שלפני כן נקרע לך את החולצה ....מהחיבוק.אז דויד מה אתה אומר????

וואהו, חברה, תודה!

אני מרגיש כל-כך עייף. נראה לי שאני זקוק למנוחה. ולהיכנס לפורום הזה ולהתחיל לעבור על כל ההודעות... אולי בעתיד...

ג.

New member
../images/Emo2.gif חוכמית....

גיל מבטיח ומקיים - בהצלחה ויום נהדר לך ולכולם!!!

למעלה