דוט נט או דוט not

דוט נט או דוט not

כבר כתבתי על זה בעבר, ולאחרונה התארחתי בפרק של הפודקאסט Out Of Memory, שבו עופר, מיכה ואני מבררים שוב אם הסטאק הטכנולוגי של דוט נט הוא ״טוב״ או ״לא טוב״.
מקווה שתהנו מהפודקאסט, ואשמח לשמוע מה דעתכם

jellymean

New member
visual studio

מאוד כבד גם בשטח הדיסק וגם דורש הרבה משאבים להרצה.
ההתקנה המינימלית עבור ++C בלבד היא 7 ג'יגה בדרייב.
בשביל #C צריך להוסיף עוד 4 ג'יגה.
כבד.
רק לשם השוואה CodeBlocks עם מהדר gcc צורך כחצי ג'יגה (גם לא מעט).

המאמר שלך מ-2015 השפיע עלי מאוד

קראתי אותו אחרי שעבדתי כבר 4 שנים בדוט נט (מהיום הראשון שלי ב״הייטק״). כבר אז הרגשתי שמשהו מסריח, אבל לא ידעתי שום דבר אחר (חוץ מג׳אווה, שלא אהבתי).
אחרי קריאת המאמר החלטתי לעבור ל-Nodejs, וכך היה למשך 2-3 שנים. בימינו אני עובד ב-Go ו-Rust ושמח בחלקי.

שמעתי את הפודקסט - לאכזבתי ולעניות דעתי הוא היה משעמם (ולא באשמתך). זה היה כמו להאזין לשיחה בין חנונים, בלי החלקים המעניינים.
בנוסף, הוא העלה בי זכרונות רעים מתקופת הדוטנט - דברים שאני מנסה להדחיק ולשכוח מהם.
הסיבות לגנאי ולשבח דוטנט שאותם הזכרתם היו חלשות לדעתי.
אני מחזיק בסיבה אחת מרכזית - שנאה למייקרוסופט ולכל מה שהם אי פעם הוציאו או יוציאו - ובעיקר בגלל שנאלצתי לעבוד בטכנולוגיות שלהם במשך כמה שנים.

בכל מקרה, ישר כח על המאמר המצויין שלך מ-2015 שעזר להרבה תינוקות שנשבו לברוח למקומות טובים יותר.

jellymean

New member
כמוך גם אני לא התלהבתי מדוט.נט

אבל היו גם כמה דברים טובים, למשל האפשרות לראות רשימה של events ושל properties ויש לראות או להוסיף קוד שמטפל בהם.

וואו, תודה!

אמנם תגובה מאוחרת, אבל הרבה תודה על מה שכתבת. נחמד לחשוב על זה שאתה (ואולי אחרים) הרגשת שהמאמר מדבר אליך. ותודה גם על הפידבק על הפודקאסט.

למעלה