דוח קניות מהגלות

דוח קניות מהגלות

נסיבות מצערות (עבודה) הביאו אותי ביומיים האחרונים לערבות חיפה. תמיד ידעתי שלחיפה יש נטיה לטעם מוזיקלי משובח (זוכרים את מצנע שר "לפעמים החגיגה נגמרת"?), אבל אפילו אני הופתעתי למראה האוצרות בחנות האוזן השלישית על הכרמל (שרות מוריה) – לוקחת בגדול את אחותה הבכירה בת"א. הבעיה היחידה: המחירים בשמיים (99 ₪ לדיסק???) דיסקים שקניתי: 1. סופט סל האחרון – טרם גיבשתי דעה עליו, פרט לכך שבושה הוא לא. 2. "Night Air" – הסולו השני של בליין ל. ריינינגר מטוקסידו מון יצא סוף סוף בפורמט CD. יצירת מופת קלה לעיכול בהרבה מאשר האלבומים של להקת האם, עם Birthday song הענק. גם הבונוסים שווים – לרוץ ולקנות. 3. אוסף בלדות של פיטר האמיל – למי שמכיר, שווה! דיסקים שלא קניתי: 1. האלבומים המוקדמים של אולטרווקס (עם ג'ון פוקס), כולל אחד שהופק על ידי בריאן אינו 2. אוסף של ה undertones 3. אוסף מוקדם של ג'ונתן ריצ'מן 4. כנראה עוד המון אחרים, כי החלטתי ש 275 ₪ זה די והותר ליום קניות אחד.

oril123

New member
לאוזן השלישית תמיד הייתה עזות מצח

בכל הנוגע למחירים ולמרות זה אלי חיון (מבעלי האוזן) לא מבין למה משמיצים אותו בפורומי: מוזיקה ורוק מתקדם בנענע.

מאידך - לך תמצא חלק מהדברים

במקום אחר (ולא באינטרנט, שם אתה צריך להמתין ים זמן עד שהחומר מגיע וגם אז לשלם עליו משלוח ומע"מ). למוצרי נישה בדר"כ יש מחיר יותר גבוה.

turrican

New member
המקסנה היא עגומה

הוא שתוריד את המוסיקה דרך האינטרנט (דבר שאתה מתנגד לו אם אני זוכר נכון) או לבקש מחברים שנוסעים או שאתה תסע לחו"ל לקנות את מבוקשך. לפעמים בשביל דיסקים טובים צריכים לחכות הרבה הרבה זמן.

או לשלם הרבה

ואם אני וכולם יורידו את המוזיקה בחינם מהאינטרנט - אתה חושב שמישהו באמת ישקיע במיקס חדש והוצאה של אלבום של בליין לך רייניגר או אולטרווקס המוקדמים על CD ? תשכח מזה! כל מה שישאר זה האגילרות והבריטניות, וכל המוזיקה האיכותית שיש לה מעט קהל לא תזכה לראות אור יום. חבל, לא?

pimpf

New member
מסכימה עם כל מילה!!

אני למשל מורידה ומורידה וברגע שזה יוצא לחנויות- רצה לקנות

turrican

New member
שאלה של היצע וביקוש

אפשר לתקוף אותו (מנהל האוזן השלישית) עד מחר אבל עובדה שרק הוא מביא את הדיסקים הללו וכנראה הוא רוצה להרוויח עליהם בגדול בגלל הבלעדיות. מסריח אבל כשר כמו שאומרים בברנז'ה. אני די מופתע מהחומר המשובח שיש שם (דיסקים מוקדמים של אולטרווקס???)

oril123

New member
האוזן השלילית מאז ומתמיד החזיקה

דברים מיוחדים בכל תחומי המוזיקה (גל חדש, רוק מתקדם, עולם וכד') ואני מבין את הרצון להרוויח אבל בכל זאת צריך לשמור על פרופורציות. עובדה היא שבכל פתיל שנושא האוזן עולה תמיד מצויינים לשלילה .

oril123

New member
עשיתי בדיקה באמזון ואכן האלבום

HA HA HA עולה שם 19$ לפני משלוח שזה בערך87 ש"ח + משלוח כך ש 99 ש"ח זה מחיר סביר בהחלט.

למעלה