דוד כהן 16
New member
דוח צלילה
אז ככה מגיע לים בשעה 6 וואלה חושךך מחכה עד שיהיה אור רק השמש עלתה למים
וואלה מים קרים קרח ויבשש אין דגים שוחה דרומה ליכיון דרום לסוקולוב פיי מפוצץ ביזרי ואין אפילו תורף אחד חוזר לכיון גלי גליל מאיפה שהתחלתי בדרך אני רואה זברהב גדולה רודף אחריה פיתאום אני רואה להקה של דגים ארוכים מה עלה לי בראש ברקודות וגדולות מיתקרב פיתאום אני רואה דג החלילית או לא יודע איך שקוראים לו חח וסירה של דייגים רודפים אחריהם שכניראה חשבו כמוני (ברקודה) ממשיך פיתאום אני רואה סרגוס גדול באיזה בור בא לירות בוא לפתע אני רואה משהו יותר גדול מיסתכל עליי מה אני רואהטרולוס אבל רגע לטרולוס אין פה כזה ישר עלה לי לראש טונה והחר היה חשוך בלי איסוס יריה ישר בראש הדג לא ניתפס אבל הוא מת בקרקעית לפתע אני רואה סולבי חחחיריה שניה והוא אצלי בשחילר מגיע לפנס (המזח הראשון לכיון דרום)מיסתכל לאיזה בוא פיתאום אני רואה בורי גדול עובר שם עליתי לקחת אויר חוזר ובוםם יריה בבורי והוא אצלי ממשיך לגליי גליל וואלה יבשש אין כלום פיתאום אני רואה באמצע סרגוס עצוםםםם של יותר מי קילו ואני רואה את חבר שלי בצד(sagiv25) מישתעשע עם סבידה חחח אני בא לירות בסרגוס פיתאום חבר שלי זרק תסבידה לידי איבדתי ריכוז שיחררתי יריה ופיספוס ממשיכים למרינה פיתאום אני רואה סרגוס יפה נכינס לאיזה בור ישר הלכתי אחריו אני רואה אותו עומד שם יריה והסרגוס אצלי ממשיך עוד קצת ועוד בורי לשחיר וזהו ולא יודע מה היה היום ראיתי אולי איזה 20 סבידות מפוצץץ היה וראיתי שני סבידות צמודות אחד לשני :-* וזהו תהנו מהתמונות חברים
אז ככה מגיע לים בשעה 6 וואלה חושךך מחכה עד שיהיה אור רק השמש עלתה למים