דוח צלילה - ללא דיג

sToOz

New member
דוח צלילה - ללא דיג

היינו כמה חברה היום בים,דרומית למכון ווינגייט,אין הרבה מה לספר,ראות בכלל לא רעה,אם כי מחר תיהיה טובה יותר,יש אחלה של דגה,אבל לא דגנו,מה שכן הפתיע אותי,זה שראינו יצור,בערך בעומק של 6 מטר ,במרחק של כ-200 מטר מהחוף,שנראה כמו טריגון (מחבטן), ממתי הם מופיעים בתקופה הזו? בגדול היה נחמד,היה לי זמן תחתית (מקסימלי להיום) של כ1:30 דקות,ולהבא אני אלמד לא לקחת מונו-פין שאני הולך לצלול ב6 מטר,כי זה סתם מעצבן \-:

sToOz

New member
לפעמים אני חושב שדגל סימון

יכול להיות יותר מסוכן משאר מאשר בלי דגל. זה משך לא פחות מ3 אופנועי ים,ויצר בהלה גדולה אצלנו. ועוד משהו,מה אתם עושים כדי הדגל סימון שלכם לא יברח?

t P R

New member
בדיוק ככה...

גם אצלי ביום שבת, קרה מקרה דומה. אני בעומק 5 מטר, במארב לטרולוסים ומביט לרגע למעלה, קולט קייאק מתקרב למצוף. מייד עולה למעלה כדי שיידע שמישהו פה, ואומר לבחור, שבדיוק בשביל זה שמתי פה מצוף, כדי שלא יתקרבו..., והוא בתורו:" אבל רציתי לראות מה שיש במצוף..."
יש לציין שהמצוף שלי הוא פנימית עם ארגז באמצע בשביל לשאת דברים... לגבי הדגל, לא כ"כ הבנתי את השאלה..., אבל אצלי הוא פשוט מקובע בכוח בתוך רשת הארגז, כאשר אני יכול לשלוף אותו לפירוק. אני אעלה תמונות בקרוב.

sToOz

New member
הקשר לדגל...

הכוונה היא שהוא המצוף. חיברנו אותו לבוגי ישן,ועליו יש ציוד,וזה תמיד מושך אופנוענים וסתם עוברי אורח (כן יש גם כאלו בים,רק שהם יותר נוטים להגדרה של שודדי ים),שמגיעים עם כלים מסוכנים. אנצל את ההודעה לשאלה נוספת,מישהו מכיר באזור המרכז ,אתר צלילה שקרוב לחוף,בלי לטלף ק"מ,שיש בו עומק של 10-15 מטר? (ולא,לא מעונין במערות גורדון...מזוהם שם למכביר).

sToOz

New member
והנה אנקדוטה בנושא

לפני שבוע היינו בחוף פלמחים, צלילה חופשית,3 חברה,אחד מאבטח את המצוף ואת הצוללים מלמעלה,והשאר נותנים גיחות למטה,תוך כדי המבצע הנחמד, צץ לו רוכב אופונוע ים,ככה משום מקום,ועל דעת עצמו מחליט לקחת את המצוף ואת הציוד(להזכירכם,כולנו מתחת למים,והצולל שמאבטח את הציוד,גם כן,אבל לא לידינו,ככה בעומד של 3-2 מטר מהציוד מסתכל עלינו),מה הבעיה? שחבר שלי היה קשור לציוד הזה... בקיצור,גררו אותו איזה 30 מטר עד שהבינו שיש מישהו שקשור לכל העסק הזה. זה היה מצחיק אבל גם מסוכן באותה מידה,מאז אנחנו די אובדי עצות בנושא.

p a g e u p

New member
לקשור אותו למטה לאיזה מסלעה

לקשור אותו למטה לאיזה מסלעה

למעלה